Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אמרת? באלבר שווי הרכב הוא 81 אלף שקלים?

זה מה שעולה I10 מליסינג :

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1817/יונדאי-I10-PRIME-1250-אוטומטי-5-דלתות-2018

מוכרים לך רכב עם כתם של ליסינג במחיר מלא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחיר בלינק הוא לרכישה במזומן.

תוכל לקחת הלוואה בבנק ולרכוש את הרכב במחיר דומה או קרוב לזה בכל חברת ליסינג

אני לא יודע מה יגידו לך באלבר אחרי 3 שנים, איך יחשבו את היתרה. יש להניח שזה לא יהיה כל כך לטובתך, כמו שהמחיר בו הם נקבו לא לטובתך. במחיר הזה עדיף לקנות מיבואן ( אולי תקבל גם הנחה, אם אתה טוב במשא ומתן ). הממון אצל יבואנים לרכב חדש בתנאים לא רעים.

אפשרות נוספת שלא עלתה כאן ( לרכב משומש ) - אפשר להיכנס ל"כלמוביל טרייד אין" ולרכוש מהם יונדאי כזאת בת שנתיים, עם אחריות היבואן. עד לא מזמן הם גם נתנו לשלם 20 אלף שקלים ב 20 תשלומים ללא ריבית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המחיר בלינק הוא לרכישה במזומן.

תוכל לקחת הלוואה בבנק ולרכוש את הרכב במחיר דומה או קרוב לזה בכל חברת ליסינג

אני לא יודע מה יגידו לך באלבר אחרי 3 שנים, איך יחשבו את היתרה. יש להניח שזה לא יהיה כל כך לטובתך, כמו שהמחיר בו הם נקבו לא לטובתך. במחיר הזה עדיף לקנות מיבואן ( אולי תקבל גם הנחה, אם אתה טוב במשא ומתן ). הממון אצל יבואנים לרכב חדש בתנאים לא רעים.

אפשרות נוספת שלא עלתה כאן ( לרכב משומש ) - אפשר להיכנס ל"כלמוביל טרייד אין" ולרכוש מהם יונדאי כזאת בת שנתיים, עם אחריות היבואן. עד לא מזמן הם גם נתנו לשלם 20 אלף שקלים ב 20 תשלומים ללא ריבית.

מצטער התגובה האחרונה שלי נמחקה משום מה, ותודה רבה לך ! אנסה באמת למצוא את המיטב, היום חשבנו לקפוץ לסוכנות של יונדאי אולי יש להם דיל טוב להציע..

פורסם

קודם כל צריך להבין מה אתה מצפה מכם ומהרכב לאורך תקופה.

רוצה שבסוף 3 שנים הרכב יישאר אצלך? מעוניין לשדרג לחדש? יש פה עניין של החלטה.

ביטוחים, לבדוק עלויות (כמו שאמר פה חבר פורום נכבד לפניי).

בנוסף, בדוק את המתחרים של אוויס. יש להם גם דילים לא רעים ויכול להיות שתמצא הצעה טובה יותר.

גילוי נאות: אני כרגע בעסקת ליסינג (לא עם אוויס). אני אישית רציתי להמנע מהלוואות, ובלונים זה נחמד רק בימי הולדת. לכן הלכתי על הצעה שבה ניתן להוריד מעצמי את עול ההתחייבות הזה, אם וכאשר ארגיש את הצורך בכך

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
קודם כל צריך להבין מה אתה מצפה מכם ומהרכב לאורך תקופה.

רוצה שבסוף 3 שנים הרכב יישאר אצלך? מעוניין לשדרג לחדש? יש פה עניין של החלטה.

ביטוחים, לבדוק עלויות (כמו שאמר פה חבר פורום נכבד לפניי).

בנוסף, בדוק את המתחרים של אוויס. יש להם גם דילים לא רעים ויכול להיות שתמצא הצעה טובה יותר.

גילוי נאות: אני כרגע בעסקת ליסינג (לא עם אוויס). אני אישית רציתי להמנע מהלוואות, ובלונים זה נחמד רק בימי הולדת. לכן הלכתי על הצעה שבה ניתן להוריד מעצמי את עול ההתחייבות הזה, אם וכאשר ארגיש את הצורך בכך

הכוונה שלנו כרגע לא בדיוק סגורה, אולי כן נרצה להשאר עם הרכב בתום התקופה או באמת לעשות טרייד אין, זה לא כל כך ברור בשלב זה..

לגבי ביטוחים אני בדיוק מברר את המחירים,

ואשמח לקבל סוכנויות מומלצות במחירים זולים,

וכשאתה אומר להוריד את העול כשתרגיש את הצורך בכך, אתה מתכוון לעסקה של ליסינג תפעולי?

פורסם (נערך)

באתר היבואן יש שני דגמים למנוע 1.25 , Inspire ו Supreme. מה זה בדיוק דגם Prime ? המציאו לליסינג דגם חדש ? או שהם לקחו דגם קיים , הפשיטו ממנו כמה אבזורים ונתנו לו שם אחר ?

עריכה: הדגם מופיע בקובץ מפרט של היבואן , סוג של דגם ביניים בין inspire לsupreme, בפרמטרים מסוימים עדיף על הsupreme

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
פורסם (נערך)

בתחתית הדף יש פירוט אבזור בטיחותי לרמות גימור.

Prime ,מגיע עם מערכת מולטימדיה ( כנראה בהתקנה מקומית ) שכוללת תמיכה ב Waze, מצלמת רוורס

ויש אותה רק עם מנוע 1.25

יש בלינק מפרט להורדה, רואים בו את ההבדלים באבזור, רמת Prime קיימת במפרט הזה.

https://www.hyundaimotors.co.il/models/i10/

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

רק שיוצא שאין לא מחיר רשמי באתר היבואן.

דרך אתרי ה0 ק"מ מופיע בתור "מחיר מחירון" 79900 שזה בדיוק המחיר של הפרימיום 1 ליטר באתר היבואן.

עריכה: הם פשוט עשו שגיאה באתר במקום לרשום 1.25 , רשמו 1 :?

פורסם

באתר היבואן יש מפרט להורדה.

Prime יש רק עם מנוע 1.25.

אין מחיר לרמת גימור הזאת אצל היבואן - כנראה שבאמת הרכב הזה נמכר רק לחברות ליסינג.

פורסם

ד"א, נהגת על ה-i10? לדעתי הצנועה מושב הנהג (ובטח גם אחרים, לא ניסיתי) מאוד לא נח. למה בחרתם דווקא את ה-i10?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
ד"א, נהגת על ה-i10? לדעתי הצנועה מושב הנהג (ובטח גם אחרים, לא ניסיתי) מאוד לא נח. למה בחרתם דווקא את ה-i10?

היינו עכשיו בסכונות של יונדאי, הצעיו לנו הצעה על הinspire , הרכב עולה כולל הנחות כולל כל האיבזור 74230 מקדמה של 15000 + 838*36 ובסוף התקופה נשאר לנו 32852 , זה כולל הריבית שלהם של 2.9%.

כמובן בסוף התקופה או טרייד אין או לקנות.

בסופו של דבר בחישוב פשוט זה יוצא אפילו יותר זול ממה שאלבר הצעיו.

פלוס אתה מקבל אותו יד ראשונה ולא יד שניה מליסינג.

אגב הprime זה דגם הליסינג של ה i10, ככה שהinspire הוא הדגם שלא נמכר בליסינגים השונים. ההבדל היחיד זה השלט המתקפל

נהגתי בעבר על הרכב, מאוד אהבתי, יש לנו גם היסטוריה מאוד טובה על יונדאי במשפחה. אם יש לכם הצעות על דגמים אחרים שאוהבים יותר אשמח לבדוק גם.

פורסם

אני במצב דומה לשלך, עושה בדיקות לרכב לבת שלי . גיל 23 וחצי. ביטוח מקיף ליונדאי I10 בסביבות 7000 שקלים לשנה. בגיל 24 המחיר יורד. למכור יונדאי I10 במחיר מחירון או קרוב אליו זה מדע בדיוני. הליסינג גמר את המחירון של הרכב. לכן כנראה שאלך על ליסינג תפעולי. טיפול I10 בחברה לשלוש שנים הוא מעל 4000 שקלים. ממקור ראשון. אל תאמין לאגדות.

פורסם

אם אלה המחירים לביטוח מקיף וטיפולים , בהחלט שווה ללכת על אופצית ליסינג פרטי כמו של אוויס + חבילת ביטוחים וטיפולים.

פורסם

אם אתה מחפש רכבי מיני, הייתי מסתכל גם על קיה פיקנטו (הדגם החדש המאובזר מציע בטיחות אקטיבית כזו או אחרת) ושברולט ספארק (עם מנוע חזק יותר). אם אתה פתוח לקטגוריות אחרות, בטח יהיו עוד רעיונות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...