Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את המכונה הזאת 700 וואט , אתה צריך ממר מתח חזק, מכונת עשן צורכות הרבה, אם אתה מכיר יש לי את AF 900 של GENI עם שליטת DMX על כמות העשן וכו..

smok%20machine%20pokeyfog%20big.jpg

היא עולה 370 ש"ח היום

Suzuki Jimny

פורסם
אוקיי הבנתי

אכן המכשיר הוא 700 וואט וזוהי מכונת עשן שהיתה לי כשתיקלטתי - חשבתי לעשות עימה משהו נחמד

(לא ערסי למי שחושב) סתם מין פרוייקט חמוד.

עכשיו אני מבין שאין סיכוי ?

למראת שזה פועל פעם ב ולא קבוע ?

פתחתי את המכונה - כמעט ואים שם כלום ! הנה אני אצרף תמונה !

כמו שאתם רואים - אין הרבה אלמנטים או משהו מיוחד

אי אפשר איכשהו להמיר או לנסות את זה על 12 וולט ?

עזוב אותך .

קח 1/4 ליטר שמן.

שפוך על האגזוז כאשר הוא חם.

תקבל אותו אפקט...:?

פורסם

אי אפשר להשיג מפירוקיות צבאיות מסך עשן של נגמש או מרכבה ישנה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אי אפשר להשיג מפירוקיות צבאיות מסך עשן של נגמש או מרכבה ישנה?
מיסוך של נגמש/טנק נוצר ע"י התזת סולר על האגזוז. אין מערכת מיוחדת בשביל זה.
פורסם
עזוב אותך .

קח 1/4 ליטר שמן.

שפוך על האגזוז כאשר הוא חם.

תקבל אותו אפקט...:?

יותר פשוט להוסיף שמן גיר אוטו' לשמן המנוע.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

:) ידעתי שלא תקבלו את זה

אבל לא זאת המטרה

במכונית יש מיקסר ויש מערכת קול מדהימה ! + תאורה אבל הכל על 12 וולט - וזה מה שחסר

מכונת עשן ! אין מה לעשות אתם אומרים ?

אי אפשר להחליף חלק מהמכונה שיעבוד על 12 וולט ? אפילו שא תתן אותו אפקט רק שתעשה משהו !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אין בעיה.

תחבר את המכשיר לאוטו, תנסה להפעיל אותו ותמתין כמה שניות עד להופעת עשן עם ריח של פלסטיק.

הנה לך - מכונת עשן (מכוון המנוע).

החלף את מערכת החשמל באוטו בסיום האפקט, מומלץ להיות עם מטפה זמין שלא יהיה לך גם אפקט אש.

;)

פורסם

כולכם שרוטים פה......:lol: שעה כבר אני צוחק על השטויות שאתם דנים עליהם....

אז אני אוסיף משו ....קח להביור הפעל אותו בתוך האוטו יהיה לך אותו אפקט

חכה ללג בעומר ודרוס מדורה של כמה ילדים יהיה לך אותו אפקט

סע לרשות הפלסטינאית עם האוטו כאשר רשום לך על האוטו אני שונא ערבים יהיה לך אותו אפקט....

:wink:

פ'זו 206 XT

עם טאסות מגניבות!!!! ורדיו טייפ איכותי

סתאם...אוטו בסדר לא יותר מזה...:roll:

פורסם
מיסוך של נגמש/טנק נוצר ע"י התזת סולר על האגזוז. אין מערכת מיוחדת בשביל זה.
הסולר מותז לא על האגזוז אלא לתוך האגזוז ביציאת הטורבו, ויש עם הקומבינה לא מעט בעיות אם המנוע וצנרת הפליטה לא מספיק חמים להשגת איוד מיידי, שלא לדבר על הריח וזיהום האוויר. הענן המתקבל גם דליק. מאד מומלץ שאף צעיר טעון הורמונים לא יתפתה לנסות, כי בהפעלה לא נכונה הוא עלול להפגש בעקומת (פעמון) הנפיצות והדליקות של הדלק, ולעלות בסערה השמימה - דלק הרבה יותר אנרגטי מהרבה חומרי נפץ, ובתנאים הנכונים (או יותר נכון הלא נכונים) הוא עלול להתפוצץ באלימות שלא תאמן. שינויים בלחות ובטמפרטורת האויר משפיעים מאד על נטית אדי הדלק להתפוצץ (מניסיון של 13 שנים במערכות כבוי אש ושיכוך התפוצצות) - ראו הוזהרתם.

ובקשר לרצון של פותח השרשור לשאוב 700 וואט ממערכת של 12 וולט - לא מדובר כאן על טרנזיאנט קצרצר (צריכה רגעית קצרה) כמו במצב של באס חזק בסאב, יש במתקן בודאי גוף חימום המעמיס ברציפות את מערכת החשמל. צריכה של כ-70 אמפר (בהתחשב בנצילות הממיר ל-220 וולט) היא גבוהה ומנצלת את מרבית או כל יכולתו התיאורטי של האלטרנטור. אם אתה מדבר על שניות ספורות ותסלול כבלי חשמל עבים מספיק ומוגנים כהלכה, אז אולי לא יגרם נזק. בשימוש מעט יותר ממושך סביר שתצטרך להרכיב ברכב אלטרנטור מחוזק וספק אם כל הבלגן שווה.

יוסי

• תוכן חדש...