Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לבקש לקבל יעוץ בקנית רכב חדש.

הדרישות הם:

- רכב אמין (מבחינה תחזוקתית)

- ממשפחת נוסעים משפחתיות/קומפקטיות (הכוונה לרכב 4 דלתות במקום 5)

- זול - עד 100K ש"ח (במידה ונמכרים כאלה) כולל תחזוקה לא יקרה וביקורי מוסך נדירים

- גיר רגיל

- לא גניב

מבין הרכבים שראיתי באתר www.motocar.co.il, אם תוכלו להתיחס ל:

סיאט קורדובה, שברולט אוויאו 4 דל', סוזוקי ליאנה 4 דל', סקודה פאביה 4 דל' (יקרה),יונדאי אקסנט 4 דל' (לא ראיתי שנמכר עם גיר רגיל), רנו קליאו 4 דל' (לא ראיתי שקיים עם גיר רגיל), קאיה ריו 4 דל' (לא ראיתי שנמכר עם גיר רגיל).

במידע וידוע לכם על רכבים נוספים אשמח לקבל התיחסות.

תודה

פורסם

אני ממליץ על סקודה.

סקודה פאביה אמינה, אבל קצת קטנה למשפחה.

אתה יכול לבדוק סקודה אוקטביה שכמובן טופלה בזמן ושמורה במצב טוב.

לאוקטביה תא מטען גדול במיוחד, מבין רכבי הנוסעים.

מנוע הבנזין או דיזל תלוי בשיקולי מרחקי הנסיעה הדרושים לך.

בכל אופן המלצתי לך להתרחק מרכבי רנו. רכבי רנו נוחים לנסיעה, אך הוצאות מוסך

יקרות במיוחד. מניסיון כשרנו נתקע עם תקלה אחת מספר תקלות אחרות בדרך.

פורסם

הקליאו קלאסיק (4 דלתות) אינה משווקת עם תיבת הילוכים ידנית בארץ, כך שהיא נפסלת מרשימת האפוציות שהצבת.

אני, אישית, הייתי הולך על הפביה, בגלל רמת הבטיחות הטובה שהיא מספקת, יחסית לאחרות שברשימתך.

כמו כן, הבפביה זוכה באירופה לשבחים, בנושא שביעות הרצון.

הריו נחותה ממנה משמעותית, בכל הקשור לרעשים בנסיעה (אני מניח כי כוונתך לפביה בנזין 1.4 16V) ולאיכות החומרים בתא הנוסעים.

Little Bear, לגבי הערתך:

"מניסיון כשרנו נתקע עם תקלה אחת מספר תקלות אחרות בדרך."

עפ"י איזה נסיון אתה כותב את דבריך?

מה הקשר בין תקלה לאחת לתקלות אחרות "בדרך"?

איננני יודע אילו תקלות היו לך ובאיזה רכב מדובר, אך את ההערה הכוללנית שכתבת לא הבנתי והיא לא תרמה לי, ואני מניח שגם לא לכותב.

קטנה למשפחה?

4 נוסעים היא לוקחת בקלילות ובנוחות , ואני מדבר על גרסת ה-5 דלת'.

בפביה, לפי מיטב ידעתי, בסיס הגלגלים בגרסת ה- 4 דלתות זהה לבסיס הגלגלים בגרסת ה-5 דלתות.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

האם משומש בא בחשבון?

לדעתי אפשר לקנות משפחתית משומשת משנת 2003-2004 היא תהיה הרבה יותר נסבלת ותפיק ממנה הרבה יותר הנאה מאשר מהמכוניות שברשימה.

פורסם

אם אתה שוקל את רכישת סקודה פביה 4 דלתות, במטרה שתשמש אותך כרכב משפחתי, אני ממליץ לך לשקול את דגם הסטיישן, הזהה במחירו לדגם ה- 4 דלתות (שתיהן מצויידות במנוע זהה: 1.4 16V).

כך תוכל להנות מתא מטען גדול יותר ונוח יותר להטענה.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

סקודה אוקטביה 5 דלתות מנוע 1600 סמ''ק גיר ידני אחלה אופציה

רכב מאוד מרווח תא מטען גדול מאוד

סיאט קורדובה במידה וקיים גיר ידני גם אופציה טובה רכב חביב יפה נוח פחו מרווח מהסקודה

נראה קצת רזה וגבוה אבל נחמד ביותר

שברולט אני בספק שקיים גיר ידני למרות שאני לא פוסל את האפשרות רק אל תשכח שזה דייהו

אמינות סבירה אין הרבה תקלות אבל זה עדיין לא אמריקאי ובמקרה של חלקים וטיפולים זה יעלה יותר

מיצובישי לנסר אני גם פה נמצא בספק אם קיים גיר ידני אבל במידה שיש גם זאת נראית אופציה טוב

למרות שאין לי שמץ של מושג לגבי החדשה איך היא חוץ מזה שלפי דעתי היא נראית לא רע ושמעתי שהיא

קצת כבדה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...