Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם יש גם של 2016 או שנים קודמות

(לא נראה לי שאשקיע ברכב יותר מ150K, למקרה שיש רשימה של "מכוניות יוקרה" ו"מכוניות לא יוקרה")

אני רוצה להתחיל את בחירת הרכב מהנקודה הזו

פורסם

לא יצא לי להתקל במנוע חיפוש שמציע סינון לפי הקריטריון הזה.

תנסה לפרט מה הצרכים שלך ולאיזה סוג של מכוניות אתה מכוון ויגידו לך פה למה יש בלימה אוטונומית מבינהן.

פורסם (נערך)
לא יצא לי להתקל במנוע חיפוש שמציע סינון לפי הקריטריון הזה.

תנסה לפרט מה הצרכים שלך ולאיזה סוג של מכוניות אתה מכוון ויגידו לך פה למה יש בלימה אוטונומית מבינהן.

נראה לי שרוצה קרוסאובר אבל לא גדול מדיי (ודגש על נראה לי, כי אני עדיין מבובלבת, ולכן חשבתי שאם תהיה לי רשימה של מכוניות עם בלימה אוטונומית משם אני אמשיך לחפש על כל מכונית בלי להלאות אתכם פה בפורום).

דרישות -

1. בטיחות (מאוד רוצה בלימה אוטונומית. כמובן מבחני ריסוק בציון גבוה, מספיק כריות אויר, אוטו יציב שילדה חזקה וכו. סטייה מנתיב פחות חשוב - מקסימום נשים מובילאיי)

2. חסכוני בדלק (לא היברידי אבל)

3. סחיר (עדיין אני לא יודעת אם אמכור אחרי שנתיים או אחרי 5-6 שנים)

4. רצוי מושב אחורי שמתאים לתינוק אחד לפחות, אולי שניים (ואז אשמור את הרכב ליותר זמן)

5. בגז' מרווח

6. אחזקה לא יקר (למשל בסיאט ארונה אני חוששת מטיפולים יקרים. אולי זה מיתוס)

**עידכון - נראה לי מנוע 1.2 טורבו או 1.4 טורבו הכי יתאים לי (משקל הרכב צריך להיות בהתאם) ** סוף עידכון.

תקציב - לא נראה לי שאקנה רכב ביותר מ150K, אלא אם יציעו לי עיסקה ממש ממש טובה.

בהתחלה חשבתי:

נירו - נפסל כי היברידי

ספורטאג' - נפסל כי מרגיש לי גדול מדיי אחרי נסיעת מבחן וממש לא חסכוני בדלק

טויטה CHR - יקר מדיי, מושב אחורי קלסטרופובי, תא מטען קטן

עריכה אחרונה על ידי hgyh
פורסם

נראה לי שזה מספיק בשביל לסנן כמה אופציות.

ניסן קשקאי מגיע עם חבילת בטיחות טובה הכוללת , לא ממש זריז בגרסת ה1.2 ובאותו גודל של הספורטאז' ככה שאת צריכה לבדוק בעצמך.

מיצובישי ASX, לא הכי חסכוני אבל בגודל ביניים ויכול להתאים לשאר הדרישות.

סובארו XV , גם לא ממש חסכוני והבג'אז קצת קטן , אבל ב145 מקבלים חבילה טובה של מערכות בטיחות ומושב אחורי מרווח ובונוס של יכולת שטח טובה יותר מהממוצע לקרוסאוברים.

הונדה HRV מגיע עם תא מטען גדול והוא חסכוני יחסית ועם מערכת לבלימה אוטומטית במהירות עירונית.

אפשר גם לשקול את יונדאי קונה החדש, סימן שאלה מבחינת סחירות (אף אחד לא יכול להבטיח לך שעוד ככה וככה שנים רכב X ירד בערכו בY) ומבחינת צריכת דלק.

כל הרכבים שציינתי מכילים מערכות בטיחות מקוריות (הXV רק בגרסה המאובזרת ביותר שלו) וכולם מכילים את הבלימה האוטונומית שרצית, רק שכמובן עדיפה בלימה שעובדת גם במהירות בינעירונית ולא רק עירונית כמו בHRV.

פורסם (נערך)

איו סיבה לפסול היברידי, הטיפולים בסיאט לא יותר יקרים, גם גולף ו יונדאי איי 30 החדשה עונה על הדרישה אבל תא המטען לא גדול מאוד, יתכן ותרצו יותר.

קצת פרטים יש כאן

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3001/מערכות-הבטיחות-של-2018---מקורי-או-מקומי

עריכה אחרונה על ידי khalil
פורסם
נראה לי שזה מספיק בשביל לסנן כמה אופציות.

ניסן קשקאי מגיע עם חבילת בטיחות טובה הכוללת , לא ממש זריז בגרסת ה1.2 ובאותו גודל של הספורטאז' ככה שאת צריכה לבדוק בעצמך.

מיצובישי ASX, לא הכי חסכוני אבל בגודל ביניים ויכול להתאים לשאר הדרישות.

סובארו XV , גם לא ממש חסכוני והבג'אז קצת קטן , אבל ב145 מקבלים חבילה טובה של מערכות בטיחות ומושב אחורי מרווח ובונוס של יכולת שטח טובה יותר מהממוצע לקרוסאוברים.

הונדה HRV מגיע עם תא מטען גדול והוא חסכוני יחסית ועם מערכת לבלימה אוטומטית במהירות עירונית.

אפשר גם לשקול את יונדאי קונה החדש, סימן שאלה מבחינת סחירות (אף אחד לא יכול להבטיח לך שעוד ככה וככה שנים רכב X ירד בערכו בY) ומבחינת צריכת דלק.

כל הרכבים שציינתי מכילים מערכות בטיחות מקוריות (הXV רק בגרסה המאובזרת ביותר שלו) וכולם מכילים את הבלימה האוטונומית שרצית, רק שכמובן עדיפה בלימה שעובדת גם במהירות בינעירונית ולא רק עירונית כמו בHRV.

היי, תודה

נכון - אני רוצה גם בלימה/האטה במהירות בינעירונית.

ולגבי מנוע - נראה לי 1.2 טורבו, או 1.4 טורבו הם הכי מתאימים שלי

מה לגבי סיאט ארונה?

מישהו פירסם פה פוסט על עלות הטיפולים של הסיאט איביזה שלו, ועל פניו הופתעתי שהמחירים לא היו בשמיים. מצד שני כל הזמן אומרים שלי שצ'מפיון מוטורס יקרים ולכן אחזקה וטיפולים של סיאט גם יהיה יקר

פורסם
למה פסלת היברידי?

קרינה במושב אחורי על הילדים. אבל לא ניכנס לזה, הדיון כן/לא קרינה מוכר לכולם.

פורסם

מנועי טורבו נמצאים בעיקר במכוניות אירופאיות.

אין לי מושג בנוגע לאחזקה של סיאט, אבל יצא לי פעם אחת לטפל ברכב אצל צ'מפיון ולצערי הם דפקו מחיר מוגזם.

האטקה עונה לדרישה של מרווח ושל כוח(האופציה הכי זריזה שעלתה כאן) ובלימה אוטונומית , אבל הוא לא הכי נוח ותיבת ההילוכים בסימן שאלה.

עדיף כבר לחכות לסקודה קארוק, תואם האטקה לבית סקודה, עם המנוע החדש של פולקסווגן ונוחות משופרת.

• תוכן חדש...