Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה אתם אומרים על המערכת של רדיו דיסק לרכב קורא MP3/WMA מביתSMART

אני מחר הולך לקנות אותה ב400 שקל ולפי מה שאני רואה בוואלה אז היא עולה די יקר 800 שקל

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487610

אם אתם יודעים פרטים על המערכת אם היא שווה את הקנייה כי היא מערכת די יקרה בוואלה

איך הSOUND שלה, ומאיפה היא מיוצרת ואם זה שווה את הכסף.

לאלה שכבר קנו אותה מהפורם או שמכירים את החברה אשמח לשמוע תגובות עליה

תודה!

פורסם

800 שקל זה לא הרבה כסף בכלל בשביל רדיו דיסק

אישית לא היה לי ניסיון עם המכשיר הספציפי אבל הוא עושה רושם של מותג מדבקה.

מישהו שם לב לדמיון בין המכשיר לדגמים מסוימים של פיוניר חוץ ממני???

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אל תיגע בזה, חרא מכשיר נראה לי, אם לא שמעת אל החברה אז אל תתקרב אליה גם.

קנה משהו איכותי של קלריון ב-1300, את הקלריון הבסיסי כולל mp3 כולל הכל. מסודר!

פורסם

בסביבות ה550 הוא יכול למצוא פיוניר 1600 שזה מכשיר פשוט אבל אמין הרבה יותר מהזבל הזה אז אם הוא יוכל להעלות טיפה את התקציב ההשקעה תהיה הרבה יותר משתלמת

פורסם

זה סתםםםםםםםםם מותג מדבקה.... לפני יום יומיים שאלו פה שאלה על הרדיו דיסק הזה רק מעניין שפתאום אותו רדיו-דיסק עם אותן תכונות "מדהימות" היה תחת שם "המותג המצליח" prosound ... קיצר... לא לגעת. ובאמת עד'יף להשקיע בפיוניר 1600 או אפילו אני לקחתי סיכון וקניתי רדיו דיסק BLAUPUNKT מחודש... עובד באמת מעולה!!! סאונד ממש טוב למחיר כמובן... באמת אחלה של דבר למחיר שלו... ועכשיו אתה שואל מה המחיר????

500 שקל עם אחריות לשנתיים נדמה לי

אם אתה רוצה לראות תמונות שלו יש תמונות בחתימה שלי למטה כנס ותתרשם.. זה בטוח תהיה תמורה יותר טובה מהפרו-סמארט הזה...

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...