Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד מונדאו 2008 שקניתי לא מזמן. ישנה בעיה במערכת הקירור - המאוורר על הרדיאטור נדלק רק כאשר הרכב מתחמם ממש. היות והמאוורר עצמו עובד (מתישהו) ואין בעיית התחממות כאשר הרכב נוסע אלא רק בפקקים וכו', הגעתי למסקנה שהבעיה היא או בבקר של המאוורר או בתרמוסטט של מערכת הקירור. ביקור במוסך המורשה העלה שאכן יש בעיה בשניהם - אבל בעוד שתרמוסטט זה גרושים, החלפת הבקר אצלם הולכת ביחד עם החלפת המאוורר, וזה סיפור של כמה אלפים טובים.

עתה לשאלה: מי מכיר מוסך באזור המרכז שיהיה מוכן להחליף את הבקר בלבד, ורצוי באחד תחליפי (בקרים כאלו ניתן למצוא בהזמנה מחו"ל בפחות מ200 שקל)? לחילופין, האם יכול להיות שהבעיה אינה בבקר עצמו אלא בחיווט אליו ממחשב הרכב, וניקוי המגעים יכול לעזור?

פורסם

הבקר... אתה מתכוון לחיישן טמפ' או שיש ממש מחשב בפורד שמפעיל את המאוורר?

לפי מה שאתה אומר המאוורר עובד לך רק במהירות גבוהה כשהרכב מגיע לטמפ' המקסימלית שהגדירו לו,ככל הנראה במהירות הנמוכה הוא לא מפעיל לך את המאוורר.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

מהטרמוסטט אני בספק אולי מחיישן טמפ',טרמוסטט סה"כ תפקידו בטמפרטורה מסויימת להיפתח ולהעביר מים מהמנוע לרדיאטור או מהרדיאטור למנוע תלוי בסוג הרכב.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם

תודה על נסיונך לעזור, אבל אני לא צריך עזרה בלאתר את הבעיה. כפי שכתבתי, מה הבעיה אני יודע. שאלתי שאלה אחרת לחלוטין.

פורסם

אין אפשרות לרכוש את הבקר שיושב על הכונס מאורר לבד הוא מגיע איתו כיחידה מושלמת

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

הבקר של המאוורר צמוד למאוורר ויישנם מקרים שניתן להחליפו מבלי להחליף את המאוורר. אתה צריך לבדוק לפי קוד המנוע ושנת הייצור של הרכב האם ברכבך ניתן להחליף את הבקר מבלי לבצע קומבינה קרי לחתוך חוטים ולחבר את הבקר.

בהחלט מומלץ לבדוק החיווט לבקר/למאוורר לפני שמחליפים את הבקר או המאוורר.

מצורפות תמונות להמחשה של הבקר (יישנם מספר סוגים לכן תבדוק את המק"ט המתאים לרכבך לפי מספר שילדה במוסך המורשה).

תבדוק אם מוסך אורן בחולון מסוגל להחליף את הבקר.

HTB1phqdHFXXXXaGXpXXq6xXFXXXd.jpg

post-70018-0-29170200-1346526237_thumb.jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...