Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי ממתין לקבלת הרכב, התעוררה בי הסקרנות לגבי לוח המקשים ומיקומו. מכיוון שלא נשאלתי אני מניח שיותקן לפי שיקוליו של המתקין התורן בכנות. בעלי סיאט שקיבלו באחרונה את רכבם. איזה לוח מקשים קיבלתם ( עגול או מלבני, משוקע או מודבק על גבי הדש.) ואיפה מיקמו אותו (ימין, שמואל)?

האם ניתן להחליף את לוח המקשים לפי בחירתי ?

 

תודה לעונים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם

כדאי לוותר על מערכת ההגנה במידה ולא נדרשת ע"י חברת הביטוח.

כל התעסקות של מתקינים מקומיים עשויה לגרום לבעיות בעתיד.

פורסם

איביזה ידנית-

לוח מקשים מלבני, ממוקם מתחת לידית של הבלם יד.

אין לי מושג אם מודבק או עם הברגה כלשהי

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
כדאי לוותר על מערכת ההגנה במידה ולא נדרשת ע"י חברת הביטוח.

כל התעסקות של מתקינים מקומיים עשויה לגרום לבעיות בעתיד.

 

לצערי נדרש על ידי חברת הביטוח.

בעבר העדפתי התקנה בצד ימין בהמשך לקו בלם היד משום נוחיות ההפעלה. ברכבי קיה במשפחה מותקן לוח עגול, נאה למראה, אבל בצד שמאל וזה ממש לא נוח.

רכב המבחן, סיאט לאון, היה לוח מלבני משמאל. אני לא מצליח להשיג מידע אמין האם ניתן להחליף את הלוח מקשים למשהו יותר אסתטי שיותקן במיקום נוח.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם

מנסיוני, יש חברות ביטוח שמוכנות לוותר או תמורת עלייה מסויימת בפרמיה או ע״י התקנת איתורן save.

 

שתי דוגמאות מהשבועיים האחרונים:

1) סקודה סופרב המצויידת בלחצן הנעה - הנהג לא הצליח לכבות את הרכב. בבדיקה, התברר שהסיבה היא תקלה בקודן.

2) סיטרואן ברלינגו של גיסי - נתקעו 4 שעות בזמן חופשה בצפון עקב תקלה בקודן שמנעה מהרכב להניע.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

 

×
×
  • תוכן חדש...