Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הI20 2011 עם 73200 ק"מ . קניתי את הרכב בשנת 16/06.2014 הרכב פרטי .80 אחוז נסיעה בעיר. בגדול הרכב מספק לצרכים.

פשוט בן משפחה אמר לי שעדיף לשדרג כל 3 שנים . כי לרכב יהיה ירדת הערך בהמשך באופן משמעותי .וגם טיפולים או בעיות גדולות שיכולות לצוץ (ככל שהרכב מתיישן) . אז לכן להתקדם לרכב עם שנתון יותר גבוה . מה באמת יותר משתלם?או יש אופציות גם אחרות ?

אני מטפל ברכב לפי הספר . ולצרכים הוא מספק אותי ... לפחות עוד 5 שנים . אבל בטח עוד 5 שנים ימכר בכלום .

פורסם

כלכלית שווה להחזיק עד גיל 15 (או עד שמתחיל לעשות צרות) ואז לרכוש אחד בן שלוש, וחוזר חלילה.

רוב כלי הרכב המודרניים, אם מטופלים לפי הספר יחזיקו עד גיל 15 ללא תקלות משמעותיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רוב כלי הרכב המודרניים, אם מטופלים לפי הספר יחזיקו עד גיל 15 ללא תקלות משמעותיות.

רחוק מלהיות מדוייק,לפחות לגבי הרכבים הקודמים שהיו לי ..

תקלות של מנועים,גירים ומה לא ברכבים בני 9 ומעלה גרמו לי לחשוב שוב פעמיים והאמת למשל שחשבתי על זה כשרציתי לשדרג את הנוכחי שלי.

בלאי הוא בלאי,גיר אוטומטי לאחר 100,000 ק"מ או 9 שנים כבר יכול להתחיל לעשות בעיות ושיפוץ או החלפה שלו כבר יכולים להגיע לאיזור 30% ממחיר הרכב ולי לא פחות חשוב לנסוע עם ביטוח מקיף (ואין כמעט חברות ביטוח שמבטחות מקיף רכב בן 9 והלאה).

לטעמי,גיל 9 זה כבר גיל לרכב,שכדאי לעשות בו חושבים..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכל לפי אין שטיפלו ברכב לאורך השנים. רוב כלי הרכב שהיו לי שרדו יפה למעלה מ-15 שנה, ו-250 אלף ק"מ על המנוע והגיר המקוריים, וגם נמכרו נוסעים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פות"ש,

בן המשפחה נתן לך עצה שגויה.

ככל שהרכב מתיישן ירידת הערך שלו קטנה. כך גם עלויות הביטוח.

מכירה תכופה להמנע מירידת הערך היא שטות גמורה. למעשה מהלך כזה משיג בדיוק את ההיפך.

יש שלב, בכל רכב הוא שונה, בו עלויות התחזוקה גדלות עד כדי כך שיותר כלכלי למכור. נראה שאתה רחוק מכך.

יש סיבות רבות להחליף רכב לעיתים תכופות. אבל חסכון בעלויות אינו אף אחת מהן

פורסם

אם אתה לא מזניח את הרכב אז רכב ישן יותר - יותר זול לאחזקה במיוחד במקרה שלך שזה יונדאי.

ירידת ערך היא באחוזים ממחירון הרכב, ככל שהרכב יותר זול - הוא מאבד פחות במחירון כל שנה.

חוץ מזה ברכב ישן יותר, הטסט יותר זול, לא חייבים לעשות ביטוח מקיף אלא רק צד ג' וכו'.

מה שכן, עלות השנתית של תיקונים יכולה להיות גדולה יותר או יכולה לצוץ תקלת הפתעה, אבל עדיין אם מסתכלים על כל ההוצאות של הרכב עבור תקופה של 3 שנים, ההוצאה השנתית יותר קטנה מעל רכב חדש.

ברכב חדש רק הירידת ערך תהיה פי 2 מרכב שלך, בגלל שמחירון שלו כפול מהרכב שלך פחות או יותר.

פורסם

אכתוב בכלליות על מה שגם שאלו. הרכב נקנה בזמנו ב61 אלף שח. לא יודע בכמה בפועל אנשים מצליחים למכור כיום . ביד 2 נע בכלליות 40/45 אלף. ואותו רכב רק שנת 09 פחות 10 אלף . בכלליות לא היה בכוונתו להגיד לי לשדרג לרכב ממש חדש. אלא הוספה של איזה 20 25 אלף ולשנתון גבוה יותר. רובם אומרים שזה עדיין כלכלית לא משתלם יותר. סבבה .

• תוכן חדש...