Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה ב sound fx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שפרצו לי לרכב(טנדר איסוזו) ולקחו את המערכת, הייתי מדוכא שבועיים.

לבסוף החלטתי להתקין בSOUND FX .

משודרג ב 5750 החדש ועם הפולס שהגנב החליט שלא שווה להתאמץ בשביל לפרק אותם הגעתי היום ב11.00 להתקנה.

רועי המליץ על מגבר rockford 4020 וסאב 8"( כמו זה שנגנב)

שי המתקין אחרי 2 marlboro red התלבש על הרכב, הריץ כבלים + בניה ואיטום למורל.

אחרי 6 שעות התוצאה היתה מדהימה.( אחרי 2 סמבוסק עם ביצה)

הפולס מעולם לא נשמעו טוב כלכך, ואחרי כיוונים הכל נישמע ניפלא.

בקיצור: המלצה שלי ג יפית.............

שרון

HU - PIONEER 5750

AMP - PUNCH 4020 DSM

SUB - ROCKFORD 8 INCH

פורסם

הקיבוע נעשה עם דיקט בקוטר של הרמקול, עליו מודבק ספוג(המרווח היה ב1/2 העליון) והכל מצופה בלבד למראה אסטטי.

HU - PIONEER 5750

AMP - PUNCH 4020 DSM

SUB - ROCKFORD 8 INCH

פורסם
הקיבוע נעשה עם דיקט בקוטר של הרמקול, עליו מודבק ספוג(המרווח היה ב1/2 העליון) והכל מצופה בלבד למראה אסטטי.

ספוג?

שכחו בסאונד FX איך מתקינים רמקול?!

מי שקצת מבין יודע שרמקול מתקינים במבנה כמה שיותר קשיח וחזק ולא ספוג שבולם רעידות, דוגמא אחת למה שהתקנה כזאת יכולה לעשות זה בעצם SPL נמוך ממה שהרמקול אמור להוציא וגם תדרים נלווים ולא נכונים שהדרייבר ייצר בעקבות הרעידות הנבלמות על הספוג.

• תוכן חדש...