Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צנרת SP - דרעק או מוצלח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כעשרים שנה הרכבתי אותה, ומאז אני מבכה את הרגע. חרא של דבר. לא רק נזילות במחברים, אלא גם סתם כך בקיעה בדופן הצינור. הכל כבר היה לי שם. לפחות 3 פעמים ביקר אצלי הביטוח של הדירה.

אמש דיברתי עם שרברב שאמר לי שהוא עובד רק עם SP ולא מוכן לשמוע ממשהו אחר. לטענתו כמה דברים מעיבים או העיבו על הצינור הזה: סדרת ייצור פגומה שהייתה להם פעם, וחוסר ידע ויכולת מקצועיים של השרברבים.

מה דעתכם?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מנסיון שלי בדרך כלל הבעיה בהתקנה לא מקצועית של הצנרת ואולי גם שימוש בצנרת לא תיקנית.

מחזק.

רק התקנה גרועה.

זו הצנרת והחיבורין הכי טובה שיש באופן משמעותי מהשאר.

כמו כן ראיתי לא מעט שמשתמשים בחיבורים לא מקוריים או בכלים לא מתאימים לחיבורים אלו.

זה מניסיוני שאני רואה ברבה פרוייקטים של בניה מכל סוג.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה זאת אומרת חיבור לא מקורי?

יש מחברים של sp (של המותג עצמו) ויש של מותגים אחרים שטוענים להתאמה לצנרת

פורסם

Sp היא אחלה צנרת אם אתה עובד עם מחברים מקוריים ולפי ההוראות.

גם הפקס מצויינת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האופציות הקיימות בשוק:

SP, מולטיגול, פקסגול ופולירול (צנרת PPR בהלחמה).

למעט הפקסגול, כולן עם חיבורים\צמתים ברצפה\קירות או שניהם יחד.

הפקסגול היא היחידה שקיים בה צינור אחד בלבד מנקודת מים ספציפית - עד למרכזיה (שגם היא, חיצונית).

סביר להניח שהפקסגול גם בזמן תקלה תסב את הכי פחות נזק (מניסיוני, לרוב אם יש תקלה בצינור, המים יצאו מהשרוול פלסטיק שעוטף אותה - בצד של המרכזיה).

כל זאת בהנחה ועובדים BY THE BOOK ולא כמו חמורים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק - אני ממש לא מבין בתחום, אבל יש לי רושם שהמיומנות והכלים שבידי המתקין חשובים לא פחות מה-hardware. האם מבחינה זו יש יתרון מובהק לאחת המערכות?

ד"א - נדמה לי שאצלי הותקנה צנרת SP בלי חיבורים בקיר או ברצפה חוץ מנקודות הקצה - עם מרכזיה בכל קומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובכן, ממה שאני מבין זה שניתן להמשיך עם SP אבל פשוט להקפיד על סחורה מקורית? צנרת ומחברים? כמובן שידע של שרברב - אין לי איך לבדוק.

אני שואל כי אני בנקודה שהוחלט להחליף שוב הצנרת.

פורסם

איציק, לא הבנתי מדבריך למה עם כל צנרת אי אפשר לעשות קוים ישירים לנקודת קצה ללא חיבורים

• תוכן חדש...