Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני מתחיל נסיעה בגולף(2015 1.4 טורבו 125 כ"ס), יש רעש כזה כמו של ברקס שהוא בלאי(הרעש הצורם הזה לאוזניים).

עכשיו זה תמיד קורה בין הילוך ראשון לשני, גם אם אני שם גז וגם אם לא יש את הרעש הזה.

ואגב, זה תמיד קורה שהמנוע קר בתחילת נסיעה, אחרי נסיעה ממושכת אין את הרעש, אך לאחר שאני מכבה את המנוע ומתחיל שוב את הנסיעה לאחר כמה שעות שוב יש את הרעש.

שהלכתי למוסך אמרו לי זה קלאצ'ים, החלפתי ושוב עדיין יש את הרעש.

אשמח לעזרה.

נ.ב

עדיין יש לי אחריות יצרן(לא יודע עד כמה זה רלוונטי במידה והבעיה היא לא בגיר).

פורסם

גם אצלי היה את הרעש עם גולף 2015 1.4. גם אצלי אמרו שזה מצמדים שהוחלפו ב 20,000 ק"מ. הרעש נפסק ובערך ב 30,000 ק"מ החל להופיע שוב בתדירות נמוכה יותר.כנראה שצריך שוב להחליף מצמדים. אני מחכה שהתופעה תתגבר ואז אטפל. לחבר יש אוקטביה 2015 וגם אצלו יש תופעה זהה לחלוטין.

דרך אגב, אצלי זה לפעמים קורה שהמצמדים קרים, לפעמים סתם אחרי נסיעה מנהלתית שגרתית ולפעמים אחרי נסיעה בפקקים. לא הצלחתי לאפיין משהוא מיוחדנשגורם לכך.

פורסם

האמת שאין לי מושג איך מעלים לפה סרטון, קחו את הפלאפון שלי תשלחו לי הודעה מי שמעוניין לעזור ואני אשלח לו את הסרטון.

ממש תודה רבה מכל הלב!

054-323-1865

פורסם

מי אמר שזה מצמדים?

לי יש גם גולף 2013 (דור 7) ואם אני מבין נכון, זה רעש שמופיע בשניות הראשונות של התחלת הנסיעה, רעש של מעיין חיכוך עמום כזה?

אם כן, בדקתי אצלי וזה נשמע שזה מגיע מכיוון רפידות הבלמים המתחככות (בשניות הראשונות של הנסיעה אחרי שהרכב עמד לפחות כמה שעות) עם הדיסקים, ולאחר מכן הרעש נעלם.

גם אצלי הוחלפי מצמדים אחרי 50 אלף ק"מ, והרעש הזה היה לפני וגם אחרי.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

נורא קשה ללא שמיעה להבין את סוג הרעש. אצלי, יש רעש צורם קל בתחילת נסיעה שהבוחן ב VW החליט בפירוש שזה מהמצמדים. לאחר החלפת מצמדים הרעש פסק וחזר בתדירות נמוכה יותר לאחר כ 10,000 ק"מ. גולף 1.4 2015.

חשוב שפותח השירשור יעלה סירטון עם הרעש שאליו הוא מתייחס.

• תוכן חדש...