Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש,איביזה כתומה שהבנתי שגוון הצבע אינו מטאלי ואינו מט אלא נקרא Custom Pallete,יש ברשותי אוטם צבע מזרנה PL ווקס של מגוירס Carnauba premium,ורציתי לדעת אם כדאי ואפשר להמשיך להשתמש בחומרים אלה על הרכב? אני מאוד מרוצה מהם כשעבדתי איתם על רכבי הקודם שהיה בצבע שחור

בנוסף לרכב מס' מכות והבעלים תיקן אותם לצערי בעזרת הטושים מאיביי,לכן אני רוצה לעשות סוג של יישור קו ולהכניס את הרכב לסדנת דיטיילינג באזור המרכז,אשמח להצעות,כרגע אני די נעול על Rhino Detailing שנראים מקצועיים והביאו לי הצעה לעשות restorefix והשלמות צבע על מנת להגיע לתוצאה הרצויה.

וכמובן אם יש לכם טיפים נוספים לגבי שמירה על הצבע המדהים הזה

תודה רבה.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

אתה יכול להמשיך ולהשתמש בחומרים שעד כה השתמשת בהם.

ריסטור FX לא הייתי עושה על רכב עם צבע במצב טוב,לדעתי עדיף דיטיילינג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סליחה מפותח השירשור שקופץ על השירשור אבל חיפשתי המון ולא מצאתי וראיתי שרשמת שהבעלים הקודם קנה ערכות מאיביי

איפה אני משיג ערכה לתיקון שירטות/צבע מאיביי?

יש קישור למישהו?

פורסם

תודה על התשובה,אני יודע שאי אפשר לראות הרבה בתמונות אבל האם הכל אפשרי לתיקון? אשמח לסדנאות ידועות שיעשו עבודה טובה במחיר שפוי

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

• תוכן חדש...