Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!! יש לי חלום על מכונית אמריקאית אבל מעולם לא יצא לי להתנסות בנהיגה עליה, אני מחפש להשכיר רכב כזה לכמה שעות או ימים או להחליף עם רכבי ( c4 2007) אני רוצה להרגיש את המכונית כדי לדעת אם כדאי לי לרכוש כזאת בעתיד הקרוב. מה אפשר לעשות בכדי לנהוג על אחת כזאת?איך אני יוכל לדעת אם זה מתאים לי? אני מעדיף לנסות קודם את הדגמים הזולים יותר- לה סייבר 2000-2005 ולה קרוס עדיפות עם ספסל אחד ארוך מקדימה , וגרסאות מאובזרות . לא חייב. לאף אחד מהמכרים שלי אין דגמים כאלו וגם לא בחברות השכרה אז אני מוכן לשלם,אם יש הצעות . להתקשר למודעות ולבקש נסיעת מבחן קצרה לא נראה לי,אני רוצה לנהוג לפחות שעתיים וכמובן בתשלום ודלק עלי ושאלה אחרונה מה ההבדל בין לוצרן cxl לcxlפלוס? האם יש ללוצרן תצוגה עילית ? . מעולם לא נהגתי ברכב עם הילוכים בהגה והנדברקס ברגל, אני רוצה לנסות גם את זה, אני אפילו לא יודע איך משתמשים בזה (;

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם (נערך)

יש בחברות השכרה רק לקרוס החדשות יותר ,ואולי מאליבו שבדיוק היתה תקולה. בכל מקרה אני לא מתכוון לרכוש מאליבו בגלל שאין לה גג נפתח לא עור ואפילו לא משענת נשלפת במושב האחורי , (????!!!) ואלו אביזרי חובה בשבילי . פרט לדגמים נדירים . ובמחיר מוגזם ללה קרוס 600 ליום בערך , למרות שיש לי 12 שנות רישיון ( מתוכם נהגתי בפועל רק שנתיים - שלוש ) וללא בעיות) בכל מקרה במידה ואשקול רכישת רכב אמריקאי זאת לא תהיה הלקרוס החדשה כי היא מעבר לתקציב שלי ( אני יכול עד 50)

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
  • תוכן חדש...