Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במידה ויש את האפשרות לקנות את המזוודה בארה"ב אני מאוד ממליץ.לאן אתה טס?אני כרגע בארה"ב בדרכי חזרה ויצא לי להיות בכמה אאוטלטים (ג'רסי גארדנס ועוד כמה בחוף המערבי) וראיתי בחטף חנות של סמסונייט עם מחירים מצחיקים.אני כרגע עם מזוודה גדולה שלהם והיא מעולה.מאוד קלה עם גלגלים מסתובבים על צירים ויחסית גמישה.החיסרון היחיד שאני רואה הוא שהיא לא "מתנפחת" יותר מידי(יש ריצרץ שמאפשר הגדלת נפח אבל לא בצורה משמעותית).

עריכה: אם יש עניין בשופינג אז בכלל אין מה לדבר.טוס בלי ותחזור עם מזוודה/טרולי מלא.פעם ראשונה שלי בארה"ב אז אולי בהתלהבות יתר אבל המחירים באאוטלטים פשוט לא הגיוניים ביחס למה שאנחנו רגילים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי AK21
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאמור, מסתמן מזוודה רכה גדולה (שארכוש כאן) שתופקד לחסדי צוותי הקרקע ביעדים השונים ותיק גב "וונגר" שילווה אותי לקבינה.

סמסונייט סביב 1000 ש"ח זה סביר למזוודה גדולה?

סמסונייט חוץ מסדרת COSMO LITE כבר מזמן לא מה שהיו פעם. איכות בינונית ומטה. חפש Travel Pro, Atlantis או Delsey. אטלנטיס הכי עמידות, אבל קצת קשות ו2 גלגלים מוסתרים שלא נשברים כמו בולטים בטרולי.

פורסם

נרכשה Samsonite Short Lite 77cm במחיר מפולפל.

איתה ועם התרמיל של וונגר אני מסודר.

אם יהיו לי כמה דקות פנויות, אצלם.

תודה לכולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון.

בסופו של דבר רכשתי טרולי 20" של סמסונייט מסדרת Sphere Lite במחיר של, תחזיקו חזק - 75 דולר (במרכז האאוטלטים סוגרס במיאמי).

מכיוון שאני אוהב ציוד טיולים רכשתי בין השאר משקל יד קל של סמסונייט, וככה הצלחתי לאזן בין כל המשקלים של כבודתי בטיסות חזרה.

בטיסה ממיאמי לרומא נשקלו המזוודה והטרולי שכלל בתוכו את תיק הגב, ובקונקשן לא נשקלו התרמיל והטרולי, שכבר הכיל קניות.

הטרולי נכנס לתאי האחסון גם באיירבס 330 וגם באוטובוס 320 לישראל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמה עלה משקל המזוודות של סמסונייט?

יש לי שני משקלים שנרכשו תמורת דולרים בודדים באיביי. כלי זהה נמכר בדיוטי המוטס תמורת איזה $30.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי שני כאלה שעולים בערך דולר.

עושים את העבודה היטב (כולל בהשואה לשקילה ב-check in/baggage drop).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, ומכמה סיבות

1. מזוודה לא תהיה יציבה על מאזני אדם, לכן השקילה לא מדוייקת (או שהמזוודה נופלת או שנוטה וחלק מהמשקל על הרצפה או שאתה תומך בה וסופג חלק מהמשקל).

2. מאזני אדם לא מדוייקים בתחום המשקל של מזוודות, אלא במשקלים יותר גבוהים.

3. את המשקל הקטן אני לוקח אתי לחו"ל ומשתמש בו גם בעת האריזה לטיסה ארצה.

פורסם

למה לא יציבה? עוד לא נתקלתי במזוודה שלא ״שוכבת״ ביציבות על משקל ממוצע (בגודל 30 על 30 נגיד), בלי להשען על הרצפה ובלי עזרה ממני.

לגבי הנקודות האחרות - הבנתי והחכמתי (למרות שאני לא רואה למה צריך רמת דיוק גבוהה יותר מזו של משקל אדם, אבל אני מניח שיש צורך כזה).

פורסם

במקום לשים את המזוודה על משקל "רגיל" אפשר להישקל עם ובלי המזוודה ולחשב את ההפרש.

בכל מקרה, משקל יעודי למזוודה נוח כי הוא קטן ולא תופס מקום, הרי לא תיסחוב איתך משקל רגיל לחו"ל (ואם עושים קניות אז הסיכוי לחרוג במשקל בדרך חזרה גבוה יותר מבטיסה לחו"ל).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש המלצות למשהו?

אני מניח שכל חב' תעופה עם המידות שלה.

אם כך, מה כדאי לרכוש בכדי להיות בטוח שניתן יהיה לעלות עימה למטוס?

כמו כן - למה כדאי לשים לב בטרולי שכזה?

תודה.

פורסם (נערך)

הסיפור טיפה יותר מורכב.

חברות התעופה מגבילות את מספר הטרולי שהן מתירות להעלות למטוס (הכוונה היא לסך הכל המזוודות לכל הנוסעים). למעשה ויזאייר ורייאנאיר לא מאפשרות יותר העלאת טרולי אלא אם שילמת תמורת כרטיס פרימיום. אם אתה רוצה להבטיח העלאת המטען לקבינה בלי תשלום נוסף - תזקק לתרמיל גב.

כדי להבטיח התאמה לדרישות חברות התעופה עבור על אתריהן (העיקריות בארץ הן ויזאייר, איזיג'ט, ריאנאייר) ובחר במזוודה העומדת בדרישות הנוקשות ביותר. ז לא מבטוח שבעוד שנה המגבלות לא יוחמרו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני גיליתי את cabin zero שלמטרה זה הוא נועד. נפח ענק ונדחס לכל מסגרת של כל חברה. היתרון שהוא על הגב בעוד שדיילי הקרקע מחפשים את המדגם על הרצפה.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

• תוכן חדש...