Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג נכנס בי היום עם רכבו במהלך ביצוע רוורס במתחם חנייה.

מבדיקה ראשונית עושה רושם שאין נזק משמעותי, מלבד שני פסים לבנים על הטמבון הקדמי (הרכב שלי בצבע כחול כהה).

הנהג הפוגע התלונן בהתחלה ש"לא שמרתי מספיק מרחק" (למרות שעצרתי לחלוטין ונתתי לו לבצע את הרוורס בצורה נוחה) אבל בסופו של דבר אמר שאכן נסע ברוורס, לא שם לב, ונכנס בי.

השאלה היא, מה עלי לעשות עכשיו?

מצד אחד אני לא רוצה סתם לערב את הביטוח ולגרום לבחור הוצאות מיותרות, מצד שני אני לא רוצה "להדפק" מהמקרה.

האם עלולים להיות נזקים נוספים ממה שנראה לעין? (הפגיעה היא בטמבון הקדמי כפי שציינתי)

אשמח לקבל ייעוץ ואת דעתכם בנושא.

מדובר על רכב שנמצא כמעט שנתיים על הכביש, ללא תאונות וללא פגיעות או שפשופים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לפני שהוא ישנה את הגרסה שלו ויאשים אותך...

יש לך מצלמה ברכב, אם כן שמור גיבויים של התאונה.

אין מצלמה, תגש לחניון אולי יש מצלמות, תנסה לדבר עם האחראי שייתן לך עתקים של רגע התאונה (ייתכן שיעשו לך בעיות בקבלת עתקים).

תטלפן לנהג השני ותקליט את השיחה, תמשוך אותו בלשון כדי שהוא יתאר את התאונה ויספר שהוא נסע ברוורס.

פורסם

^^ מחזק

בקשר לנזק - יש טעם בכלל לנסות לערב ביטוח? כי לפי מה שאתה מתאר אפשר לסדר את זה בכמה מאות שקלים במידה ושום דבר לא התעקם או יצא מהמקום.

תלך למוסך ותבדוק את העיניין, ואז תבקש את התשלום מהבחור שפגע בך.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
האם עלולים להיות נזקים נוספים ממה שנראה לעין?

מישהי פגעה ברכב שלי בזמן שאמא שלי נהגה וגרמה לנזק בפגוש האחורי כמו שתיארת שיש אצלך, פסים לבנים על הפגוש. גם אז נראה שאין נזק, חיישני רברס עבדו והכל נראה תקין. מתישהו היתה לי תאונה יותר רצינית עם נזק לפגוש האחורי שחייבה החלפת פגוש. כשהייתי במוסך יחד עם השמאי הוא מייד זיהה איפה היתה תאונה ישנה ואיפה החדשה עפ"י החלקים סופגי הפגיעה שנמצאים מאחורי הפגוש.

מה אני אומר? יש לך רכב חדש ויכול להיות שיש נזק סמוי. האם זה משתלם לפרק פגוש בשביל זה? החלטה שלך.

• תוכן חדש...