Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,

מחפש בנרות:

[ATTACH=CONFIG]462178[/ATTACH]

לא באמת משנה לי החברה. אני רק מחפש סוכר דק.

חנות שמתמחה באפייה - אין.

טיב טעם - אין.

רמיע לוי/מגה/שופרסל - אין.

אם מישהו יכול להפנות אותי לחנות באזור ת"א שיש להם - אודה לו עד מאוד!

אני רוכש סוכר דק בסניפי שופרסל,

למיטב זכרוני המחיר הוא כ-6.50 ש"ח.

מוצר מעולה לאפייה

-

פורסם
אתה לא מפחד שהבלנדר מוט ימות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חששתי, אבל עם עבודה בפולסים הוא סבבה לגמרי. לא היו בעיות והוא רק התחמם מעט. ממש מעט.

אני רוכש סוכר דק בסניפי שופרסל,

למיטב זכרוני המחיר הוא כ-6.50 ש"ח.

מוצר מעולה לאפייה

הייתי בכמה סניפים, לא היה להם לצערי.

אני מניח שזה משהו שהם מזמינים באופן פחות תכוף.

בכל מקרה חנות שבה אני קונה מוצרי אפייה מדי פעם אמרה שבד"כ יש לה במלאי. סתם נפלתי על שבוע שלא הזמינו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקורנפלור סופח את הנוזלים והופך את המרנג לקשה.

יש כאלו שמוסיפים מעט קורנפלור במכוון בשביל שיהיה פריך שזה אחלה, אבל בכמות שיש באבקת סוכר גדולה מדי והמרנג יוצא לא לטעמי. אני אוהב את המרנג chewy, אז אני חייב CASTER סוכר.

תוכל להסביר מה ההבדל בתוצאה הסופית בין מרנג שעשוי מסוכר רגיל,

לעומת מרנג שעשוי מסוכר דק?

ואם יש הבדל בשימוש של אבקת סוכר?

נ.ב.

ניקו, הקינוחים נראים מעולה

-

פורסם

מצטרף להמלצה של המטחנת פולי קפה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
תוכל להסביר מה ההבדל בתוצאה הסופית בין מרנג שעשוי מסוכר רגיל,

לעומת מרנג שעשוי מסוכר דק?

ואם יש הבדל בשימוש של אבקת סוכר?

נ.ב.

ניקו, הקינוחים נראים מעולה

היי,

לגבי אבקת סוכר, ההסבר בהודעה שציטטת. כאמור עמילן סופח נוזלים = מרנג יוצא פריך יותר. בכמות מסוימת הוא יהפוך לעוגיות בטון קטנות.

ההבדל בין סוכר דק לסוכר רגיל הוא בגודל הגבישים כמו בתמונה שצירפתי. הסוכר, מעבר לכך שנותן טעם ולכך שאתה לא רוצה גרגירים, חשוב ליציבות המרנג.

הסבר נהדר תמצא בסרטון הבא החל מדקה 1:30. בנוסף מסבירים את חשיבות התזמון של הוספת הסוכר - קריטי מאוד למרנג מוצלח.

אתה צריך סוכר שיתמוסס טוב ומהר, וגבישים קטנים יותר עושים זאת טוב יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...