Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם, קודם כל תודה מראש.

שנית כל אבקש להתייחס לנושא שאני שואל לגביו ולא לקבח ייעוץ האם כן או לא לעשות, אלא רק כיצד .

ברכבי בשיוט הטמפרטורה באיזור 107 מעלות, לפי היצרן תקין.

תחת עומס, המחשב מוריד את הטמפרטורה ל 98 מעלות,ותחת עומס עוד יותר כבד הוא מוריד ל90 מעלות .

אני מעוניין שהטמפרטורה על בסיס קבוע תהיה 90 מעלות.

האם לדעתכם בחיבור מחשב יצרן זה אפשרי?

צריכת דלק לא רלוונטית לי במידה ואסע קבוע על 90 מעלות, מוכן להתפשר .

אשמח לשמוע ממי שמכיר/ התנסה/ חושב שמכיר.

פחות אשמח לשמוע למה כדאי, וכן הלאה וכן הלאה.

פורסם

הפתרון היחיד שאני חושב עליו , זה להוציא את התרמוסטט ולהפעיל את המאורר על קבוע( מעקף אבל לא ראלי כי הוא ישרף ) כל דבר אחר זה לעקוף אץ המחשב או לשנות וזה יעלה סכום או לא אפשרי.

אם אפשר לשאול למה?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אני מעוניין להוריד ל90 מעלות בדיוק, לא פחות ולא יותר .

פשוט מאוד כי השיוט בטמפרטורות גבוהות מגיע ממניעים של צריכת דלק וזיהום אוויר .

מעוניין לעקוף את זה תמורת צריכת דלק פחות טובה.

השאלה אם אפשרי, מי יודע איך, ואיפה.

פורסם

זה נשמע שהתרמוסטט ברכב הזה הוא חשמלי

בגלל שהמחשב שולט עליו הייתי בודק אופציה עם אפשר עם הציוד דיאגנוסטיקה המקורי לשנות את זה

פורסם

למיטב ידיעתי טמפרטורת העבודה של מנועי BMW היא 105 מעלות ולא 107.

טמפרטורת הזו נבחרה מאחר שככל שהמנוע יותר חם הוא יעיל יותר ומנצל את הדלק טוב יותר. ההורדה תחת עומס נעשית מטעמי ביטחון.

אני לא רואה שום יתרון בהורדה קבועה של הטמפרטורה, אולם הדרך היחידה לעשות את זה היא להזין את המחשב בנתונים שגויים. כלומר למצוא בספר טכני מהו ערך האוהם שחיישן הטמפרטורה משדר ב105 מעלות ולהחליף אותו בחיישן שישדר את אותו ערך ב90 מעלות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...