Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
, אז כך יהיה גם אם המחיר גבוה מדי לדעת חברי פורום מסוימים.

אין פה שום ענין של "דעה".

אם הפנדה מפורסמת אבל כלל לא נמכרת ב 80K ש"ח ובמבצע (ואני לא מדבר על חבר) פתאום מפורסמת ב 69 ונמכרת במאות אז ברמה האבסולוטית, המחיר היה גבוהה מידי ולכן ההמונים הצביעו ברגלים וברגע שירד, החלו להמכר יפה.

אותו כנ"ל לפונטו, ל 500, לאפסילון, לדלתא, ל 159, ל XV...שאמשיך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לא צריך לשכוח שיש אינפיניטי Q50 עם מנוע 2.0 טורבו ב240K (לפני מיקוח).

אני חושב שבהתחלה המחיר יהיה גבוה, אחרי זה יהיו הנחות, מבצעים, וכד' התוצאה: המחיר יירד (מקווה בדיוק לזמן שאני ארצה להחליף את הרכב :p).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אין פה שום ענין של "דעה".

אם הפנדה מפורסמת אבל כלל לא נמכרת ב 80K ש"ח ובמבצע (ואני לא מדבר על חבר) פתאום מפורסמת ב 69 ונמכרת במאות אז ברמה האבסולוטית, המחיר היה גבוהה מידי ולכן ההמונים הצביעו ברגלים וברגע שירד, החלו להמכר יפה.

אותו כנ"ל לפונטו, ל 500, לאפסילון, לדלתא, ל 159, ל XV...שאמשיך?

לאפסילון אין מה שיעזור, כי היא פשוט (לדעתי כמובן) לא מספיק טובה. לג'ולייטה ולמיטו לא היו הורדות מחיר, והן נמכרו יפה. האמת שאני לא זוכר הורדת מחיר לדלתא, אשמח אם תפנה לאסמכתא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לג'ולייטה ולמיטו לא היו הורדות, לכן לא ציינתי אותן.

לדלתא גם ככל הזכור לי לא הייתה הורדה אצל היבואן אבל עצם העובדה שמרבית הדלתות שיובאו מצאו את דרכן למגרשי הרכב כ 0 ק"מ יד ראשונה מדבר בעד עצמו על התמחור הראשוני, אותו כנ"ל לגבי האפסילון.

פורסם

נשארו לנו שבועיים, כנראה, למחיר של הג'וליה. בוא נחכה ונראה מה יהיה. אני לא צופה שהוא יהיה נמוך במיוחד, אבל אם כן - מעניין איך תגיבו. מעניין גם איך תגיבו אם היא תהיה טובה לנהיגה, כי בינתיים הנחת הדיפולט הפוכה משום-מה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, דווקא לפי ביקורות אני מבין שהניהוג שלה טוב מאוד אפילו במהירויות גבוהות מאוד, אחיזה טובה (גם לגירסא ה"רגילה").

יש לה מתלים מתקדמים, חלוקת משקל אופטימלית, אני לא רואה איך היא יכולה להיות לא מהנה לנהיגה (היא בכל זאת אלפא).

בינתיים נשאר לי רק לפנטז על מחיר סביר (יחסית) :oops:

מתי ההשקה שלה בארץ?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רומן,

רציני, לא זכור לי פה אפילו מילת ביקורת אחת על היכולות המוטוריות של הג'וליה.

ביקורת על העיצוב? כן! סלון?כן! אלף חשיפות ומסיבות עיתונאים על כל ציפלינג טיטניום אבל עיכובים של שנים בהשקה? בהחלט כן!

אבל על הניהוג? רק שבחים!

הפליאה היחידה שאני זוכר בקשר ליכולות מוטוריות היא שבדגמים לפשוטי העם (הווה אומר לא QV), הבקרות לא מתנתקות וגם זו בעיה, רק אם הבקרה היא מהסוג המתערב, מה שכרגע אין לי מושג.

פורסם

צביפר:

אז אני יחכה עד ה15/9 שזהו התאריך שאמורה להיות ההשקה נכון לעכשיו לפי מה שהבנתי

בגירה:

אין לי כוח לצטט יותר מהשיח האחרון. מצד שני, החזקת כבר בידיים כפתורים שנפלו מהדאש, מה זה ביקורת נהיגה ללא נהיגה בהשוואה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה שיח ירוק מהסוג הטוב? או סתם שיח נוי לא מעניין?

לא ביקרתי מעולם ניהוג של רכב שלא נהגתי בו!

במקסימום של המקסימום תהיתי על הערה שעלתה בביקורת על הרכב שעלו פה ממגזינים וסרטונים אבל גם זה לא זכור לי.

אותו כנ"ל לגבי הכפתורים ה"מתפרקים".

פורסם

כל עוד זה לא בוש אסיאתי טיפוסי, אני בסדר עם זה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מעניין, מרבית הגברים הישראלים שאני מכיר לוקים ב YELLOW FEVER

פורסם

אין לי משהו נגד yellow, הבוש הוא הבעיה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מפוקסל.

מבפנים, יגואר XE לא מרגישה קרוב לרכב יוקרה, לפחות בדגם השני ליטר המאובזר שבחנתי, צר לי. היא לא עומדת מול קיה אופטימה קל וחומר מול C קלאס ובנוו 3.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זאת גם ההתרשמות הסטטית שלי מה-XE. לצורך העניין, גם ה-Q50 לא עומדת עם מובילות הקטגוריה, משהו בעיצוב לא מסתדר לי ובניגוד ל-IS של לקסוס, האיכות לא נוטפת ממנה ולא מחפה (שוב, בניגוד ללקסוס) על העיצוב הפשוט מדי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לג'ולייטה ולמיטו לא היו הורדות, לכן לא ציינתי אותן.

לדלתא גם ככל הזכור לי לא הייתה הורדה אצל היבואן אבל עצם העובדה שמרבית הדלתות שיובאו מצאו את דרכן למגרשי הרכב כ 0 ק"מ יד ראשונה מדבר בעד עצמו על התמחור הראשוני, אותו כנ"ל לגבי האפסילון.

שמע, אין לך מושג על מה אתה מדבר. כלומר, באמת אין לך שמץ מה יהיה התמחור. אז חבל להפריח בלונים חמים סתם ככה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...