Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מדובר בטויוטה לנד קרוזר ארות שנת 2008 דגם STD עם חמישה מקומות ישיבה. אני מעוניין להוסיף שורה שלישית ברכב כמו ברוב הרכבים המקבילים. הבנתי שחלקם הגיעו עם 7 מקומות וחלקם עם 8.

אשמח לדעת האם אתם מכירים מקום שיודע לעשות את כל התהליך כולל האישור ברשיון, עם מושבים מקוריים מפירוק ויחבר לי אותם.

ברכב יש כבר הכנה לחגורות לשורה שלישית. תודה.

עדיפות לאיזור ירושלים אבל גם באר שבע והמרכז באים בחשבון. תודה

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

בכדי לבצע זאת, תצטרך ראשית אישור מהמח' הטכנית של היבואן.

"יוניון מוטורס" הנו יבואן קשה עורף ואינו "משחרר" בקלות רבה אישורים למינהם.

אז לפני שאתה "רץ" לבעל מקצוע, רצוי שתברר עמם את הנושא.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בל"ק כמו שלך השורה השלישית מאכלסת שלושה מקומות.

על מנת לבצע את המהלך אתה צריך את התושבות על הדפנות ואני לא בטוח שהן קיימות.

לזה תוסיף את חגורות הבטיחות - שתיים יוצאות מהקורות האחוריות, אחת יוצאת מלמעלה.

אני משער שיהיה לך יותר כלכלי למכור ולקנות אחד עם 8 מקומות.

אגב, בדוק ברישיון שלך, יש את דגם ה STD שבא עם 5 מקומות ויש את ה STD פלוס שבא עם 8 מקומות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ברשיון רכב לא מצוין מספר נוסעים, יש יציאה של החגורות מהקורות בצדדים אבל אין למעלה, כמו כן גם אין את הפלסטיקים עם התושבות בצדדים למטה אבל את זה לקחתי בחשבון שצריך פשוט להביא מפירוק ביחד עם הספסל וכל מה שצריך.

לא חושב שיהיה יותר כלכלי לקנות לנד קרוזר אחרת כי קניתי את הרכב במכרז של משרד הבטחון במחיר מעולה והדגם עם ה 8 מקומות בשנתון זהה נסחר בכפול ממחיר הקניה.

פורסם

מבדיקה שבצעתי בעבר עבור מישהו - אין אישור יצרן/יבואן לביצוע שינוי מבנה כמתואר לעיל - חבל על זמנך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברכב הספציפי הזה או בכללי?

הבנתי שבעבר ניתן על רכב כזה אישור.

פורסם

לדגם מסויים של לנדקרוזר ששאלתי - לא היה אפשר לקבל אישור. פנה למחלקה הטכנית של היבואן עם מס' הרכב שלך - הם יוכלו להגיד לך אם ניתן או לא. (זה יכול להשתנות אפילו מתת-דגם אחד למשנהו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עמית, מעבר לשורת החוק המצריכה אישור מהיבואן, מדוע לדעתך הוספת שורת מושבים נוספת, בהנחה שכל התושבות, העיגונים וחגורות הבטיחות מורכבות ומרותכות ע"י רתך מקצוען, הינה אסורה (אולי מסוכנת)?

אני שואל מפני שהחוק הזה הוא שרירותי (בניגוד לחוק האוסר על רצח שהוא אוניברסאלי), ומשתנה ממקום למקום ע"פ כדור הארץ, ובמקרה להלן יוצר קושי מיותר על אזרח נורמטיבי.

פורסם

הרי ברור שזה חוק כסת"ח קלאסי.

אם הבחור יעשה הסבה מלאה -כולל כל החלקים כמו שיש בדגם ה-8 מקומות - אין הבדל אמיתי.

אבל מישהו צריך לחתום על זה שההסבה נעשתה בצורה תקינה ולא חאפרית. ליבואן אין אינטרס. למכון הרישוי אין אינטרס. אז פשוט אומרים לא.

• תוכן חדש...