Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעיקרון לא. כולנו ממילא נשלחים ל"פול" לצורכי ביטוח דו גלגלי, ולא יכולים לבחור חברת ביטוח זולה יותר.את החלוקה לתשלומים של הביטוח, תוכל לעשות בבנק שלך - סוכנים לא מאפשרים זאת על תעודת ביטוח חובה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
כעיקרון לא. כולנו ממילא נשלחים ל"פול" לצורכי ביטוח דו גלגלי, ולא יכולים לבחור חברת ביטוח זולה יותר.את החלוקה לתשלומים של הביטוח, תוכל לעשות בבנק שלך - סוכנים לא מאפשרים זאת על תעודת ביטוח חובה.

היום כבר אפשר לחלק את התשלום דרך חברת הביטוח\סוכן הביטוח בכרטיס אשראי ולא רק ישירות מול הבנק

אני לא בטוח עד כמה תשלומים אפשר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

המחירים זהים אצל כל הסוכנים, אלא אם הצלחת למצוא חברה שתבטח בעצמה. כלומר אם יש לך תיק ביטוחי מספיק גדול כדי ללחוץ את החברה וגם אז סביר שיתנו לך הנחה במקום אחר.

בכרטיס אשראי כמה תשלומים שתרצה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני אתייחס לחלק השני של השאלה...

חלק מסוכני הביטוח מאפשרים תשלום ביטוח חובה דרך כרטיס אשראי דרכם ישירות, לדוגמא אני עשיתי חובה לשנה באמצעות 12 תשלומים. בפעם הראשונה דרך הבנק, למרות שבפעם השנייה נאמר שגם דרך הסוכן ניתן לחלק ל-12 תשלומים.

צד ג' יכול גם להיות ב4 תשלומים שווים דרך הו"ק, מצאתי שזה די נוח ככה.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

מישהו מכיר סוכן ביטוח שעושה ביטוח חובה ב-12 תשלומים (ובכרטיס אשראי של ישראכרט)?

פשוט שהסוכן שאצלו עשיתי פעם קודמת אמר שהוא יכול לפרוס לי ל-12 תשלומים רק אם היה לי ויזה, ולכן נאלצתי לפרוס אותם ל-4.

Don't Imitate...Innovate!

Power is nothing without CONTROL!

• תוכן חדש...