Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסוזוקי סוויפט לא קרובה אפילו להיכנס למחיר של פותח השרשור

במחיר ממש קרוב לסוזוקי אפשר כבר להביא, אם כבר, פיאסטה ST - הרבה הרבה יותר אוטו במעט מעט יותר כסף

אופס, גם כאן היבואן השראלי לא ממש מתעניין

אה?

הסוויפט 'ספורט' עולה באירופה בדיוק כמו סוזוקי 'קרוסאובר' בסיסית או סוויפט אוטו' מאובזרת. שתיהן עולות כ-100K ש"ח פה בארץ.

פיאסטה ST עולה 25% יותר באירופה.

208GTI, אגב, עולה 36% יותר באירופה. מה שמסתדר די יפה עם התמחור בארץ - 140K ש"ח.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שרציתי לכתוב אבל אתה תמיד מקדים את כולם. הסוויפט ספורט תהיה הצלחה אדירה בארץ (בתלות תמחור שפוי). אני בבדיקות מול היבואן, נראה אם יש כיוון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה איגניס ספורט נמכרו בארץ? אולי בגלל זה הם נמנעים מלהביא סוייפט ספורט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הרבה. יכול להיות שזו הסיבה.

אבל ההבדל הגדול הוא שאז גם הייתה מתחרה, טויוטה יאריס TS שנמכרה בכמויות יפות.

פורסם

כמו פותח השרשור, הייתי רוצה אוטו קטן עם מנוע גדול אטמוספרי וגיר ידני ישר מהסוכנות- אין חייה כזה.

אם פורד למשל היו לוקחים את המנוע 2 ליטר שיש בפוקוס, שמים אותו עם גיר ידני בפיאסטה עם כיסאות בעלי תמיכה צידית טובה, מתלים וצמיגים בסטאפ הנכון והגה הדראולי ומתקשר היה מתקבל עם הרבה פאן ובמעט כסף בקנייה ובאחזקה.

פורסם

לא בדיוק לפי המתכון שלך, אבל פורד מייצרים פיאסטה Zetec S חמימה עם ה-1.0 ליטר אקובוסט 125 כ"ס

(או 138 כ"ס בגרסאות Red/Black אדישן).

הן יקרות מהסוויפט וזולות רק במעט מהפיאסטה ST, כך שלא ברור למי הן פונות.

בארץ, מחיר ריאלי שלהן יהיה באיזור 120K ש"ח.

פורסם

AVIA גם ב100-120 זהו סכום יחסית שאפשר לשקול,למשל קח סוניק RS,

כיוון כבר יש אבל איפה היא ואיפה חמימות או אפשר לומר שלא מתנהגת לצערי.

אבל נקנתה בכמות שלא מביישת אף אחד,סוג מתון של הצלחה יש לומר...

שלא בצחוק,אמיתי. כמה נמכרו בארץ סוניק RS?

אם רק היתה יותר חדה ויותר מדברת ויותר...יותר.

יש פוטנציאל לדעתי וזה מה שרוצה אני להראות.

אם על הסמל היה רשום VW או פיזו GT למשל,נראה לי יותר קונים היו לה.

או שאני טועה?

פורסם

סוויפט ספורט ב-105K ש"ח תמכר בכמויות, לעניות דעתי.

לא רק לחובבי ההגה, גם לנספחים. ראה ערך מקרה יאריס TS.

פורסם

בזמנו שערן גולן עמד בראש חטיבת סוזוקי נבדק הדבר עימו אך זה נתקל בסירוב, לטענתו אין ביקוש וגם לא יהיה כוח קנייה אמיתי של המוצר והם לא יוכלו לתמחר את הרכב בצורה שבאמת תמשוך את מספר הקונים הדרושים להצדקת הפרוצדורה, אם חושבים על כך יש משהו בדבריו, כלומר גם אני מאוד אוהב את החבילה של הסוויפט ומעדיף גם היום את המודל הידני, קליל, אטמוספרי בריא ומתנהג, אך נסו לחשוב קצת מעבר... הדור החדש מתפנק לו בתיבות כפולות מצמד, מנועים מוגדשים וזמינים אשר מקלים על השימוש ומונעים את המאמץ והכיף האמיתי בנהיגה וגם מאפשרים לצרכן לשפר כשזה מרגיש שהכוח לא מספיק לו והו צריך יותר מהר וחזק.

אפילו הקליאו האהובה נכנעה לתקנות זיהום האוויר והטרנד האופנתי בדמות מוגדש ורובוטי בעל 5 דלתות (מזעזע).

פורסם

איזו פרוצדורה?

בסה"כ סוויפט ידנית עם מנוע 1600.

לא חושב שלג'ימני יש ביקוש גדול יותר. ועדיין הם מציעים אותו במחיר טוב.

פורסם

הפרוצדורה היא כלפי המדינה.

חייב לייבא רכב, לעשות לו תקינה, אם אתה רוצה יותר מרמת גימור אחת אז זה עוד תקינה. ועוד כסף.

ואז תוסיף את מה שבוקי רשם וזה מה שיש. מי שצריך לבוא בטענות אליו זו המדינה.

אני בטוח שאם לא היה צורך לעשות תקינה לכל רמת גימור (בערך) היה ניתן לייבא המון רכבים נוספים כי מבחינת חלקים- גם ככה רובם חולקים את אותם מכלולים עם שאר המותג, אז פה אין סיבה אמיתית בגללה לא לייבא רכב, תמחור יכול להיות מעט גבוהה יותר כיוון שיהיה מדובר ברכבים בודדים ויבואן כן צריך להרוויח עליהם אבל לפחות זה לא יהיה ממש יקר כי העלות ליבואן ירדה וישאר ללקוח רק לחכות קצת זמן לרכב שלו.

פורסם

קודם כל, תקינה זו לא פרוצדורה כזאת מסובכת בשביל יבואן רכב.

וגם לג'ימני היו צריכים להוציא תקינה. הוא אפילו חולק פחות מכלולים עם שאר מכוניות היצרן ביחס לסוויפט ספורט.

והוא לא נמכר בכמויות של קיה פיקנטו.

ובכל זאת, ראו זה פלא, אפשר לקנות ג'ימני ידני ב-100K ש"ח. קטע.

פורסם

מסכים עם אביה, שהגימני לא נמכרת בכמויות כלכך גדולות (עיקר המכירות של סוזוקי - קרוסאובר), אבל המחיר לדעתי דווקא טוב.

אם יהיה כח קניה גדול ופניה של אנשים כאן מהפורום, אני אשמח לפנות בשם כולם לגורמים הרלוונטיים במכשירי תנועה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קודם כל, תקינה זו לא פרוצדורה כזאת מסובכת בשביל יבואן רכב.

וגם לג'ימני היו צריכים להוציא תקינה. הוא אפילו חולק פחות מכלולים עם שאר מכוניות היצרן ביחס לסוויפט ספורט.

והוא לא נמכר בכמויות של קיה פיקנטו.

ובכל זאת, ראו זה פלא, אפשר לקנות ג'ימני ידני ב-100K ש"ח. קטע.

לא אמרתי שזה מסובך. זה עולה כסף.

ואני מניח שהשוק של הג'ימיני עדיין גדול יותר משל סוויפט ספורטיבית (לפחות בעייני היבואן. כרגע.) מי שרוצה באמת, תפתחו שירשור שקודם כל, כל אדם שבאמת מוכן לקנות ירשום את עצמו ואת ההפנייה הזו תעבירו ליבואן. אם תיהיו מספיק אני בטוח שהוא יסכים להביא אותה.

• תוכן חדש...