Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ידני זול עד 6-7 אלף אם יש פחות עדיף... המליצו לי על פיאסטה ידנית אפשר למצוא בין השנים 00-02 אם יש למישהו ניסיון עם הרכב אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות שלו

תודה מראש

פורסם

ממה שאני זוכר מחברי הפורום שהייתה ברשותם דווקא היו מרוצים,חפש גם פונטו ספייס,גטס,בתקציב שלך יהיה קשה למצוא ברמות גימור gli/glx/gls,הרוב יהיה glf ללא abs ועם כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה אבל זה לא מה שאני מחפש...

אשמח לחוות דעת יותר מקיפה על הפיאסטה

תודה

פורסם

אתה מדבר כאן על רכב בן 15 בערך.

ברכבים כאלה חשוב בעיקר איך טיפלו בו לאורך השנים ומה עבר עליו.

צריך למצוא אחת שמורה, מטופלת שלא הוזנחה וזו בד"כ משימה לא פשוטה.

פורסם

היתה אוטו פשוט ואמין, לא נותרו יותר מדי כאלה, וגם חלק מהחלפים מתחילים להיות קשים להשגה.

פיאט פונטו ידנית מ-2001-2004 תהיה עדיפה בכל היבט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשנתונים האלה לא הייתי ננעל על דגם ספציפי אלא מחפש לפי פרמטרים: בעלים, קילומטראז', מצב, והכי חשוב- מי הבעלים האחרון ואיך טיפל בו.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
היתה אוטו פשוט ואמין, לא נותרו יותר מדי כאלה, וגם חלק מהחלפים מתחילים להיות קשים להשגה.

פיאט פונטו ידנית מ-2001-2004 תהיה עדיפה בכל היבט.

תודה על התגובה

למה אתה חושב שפיאט פונטו בשנתונים שציינת עדיפה?

אני דווקא שמעתי על הפונטו שיש להן בעיות של התחממות ומשאבות מים

פורסם

הפונטו רגישות למים במקום נוזל קירור,עקב ראש מנוע מאלומניום.

לכן מומלץ לשים נוזל קירור מקורי של פיאט בשם פארפלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפונטו מודרנית בהרבה. התחממות/משאבות קורים אצל מי שמזניח ולא מבצע תחזוקת מנע גם בפיאסטה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי הייתה פיאסטה ידנית, שנת 2000. נקנתה עם 200 וקצת אלף ק"מ, במצב כללי לא שמור.

מה שאהבתי בה זה שהיא ממש פשוטה, מנוע קטן בנפח 1.3 ליטר שמפיק 60 כ"ס. לא נוגעת בדלק- זו ההרגשה שהייתה לי. פעם בשבועיים תדלקתי אותה ב- 200 ש"ח וממש הייתה לי הרגשה שאני "נוסע חינם". כמובן שזה יחסי ותלוי באופן הנהיגה.

אצלי מערכת הקירור הייתה תקינה, החום מעולם לא עלה, המנוע לא אכל שמן בכלל והיא תמיד התניעה בנגיעה, חוץ מפעם אחת שהקודנית התקלקלה והיה צורך לבטל אותה.

מה שלא אהבתי בה זה חוסר אבזור למעט 2 חלונות חשמליים מקדימה, חוסר כוח מוחלט (לא לזה היא נועדה...) ובעיות שנוצרו כנראה מהתקנות מקומיות: לפעמים הרכב לא נפתח, התראת האורות הדולקים עבדה רק כשירד גשם (רציני) וחלון נהג שלא תמיד נסגר.

מקווה שעזרתי קצת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
האם פונטו בשנתונים יותר מתקדמים עדיין מומלצת או שכבר יש שינוי משמעותי ברכב וההמלצה יורדת?

הספייס הוחלפה ב2007 בגרנדה,כלומר עד 2006 זה אותו רכב,הייתה מתיחת פנים קוסמטית ב2005 אך מדובר על אותם מכלולים.

פורסם

שלום,

במכוניות בתקציב המבוקש הרבה יותר חשוב הוא מצב הרכב, איך טופל, איך תוחזק וכד'.

סט צמיגים לרכב כזה יכול להגיע ל 20% מעלות הרכישה, מצבר הופך להיות הוצאה יקרה וכנ"ל טסט.

אנחנו ממליצים לא להינעל על דגם ספציפי, להישאר עם הבחירה הנכונה בגיר ידני, ולחפש מכונית טובה ושמורה.

בהצלחה

• תוכן חדש...