Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר רוצה לייבא אופנוע אספנות, הוא ואני לא מבינים כמה יעלה בסוף בארץ.

נשמח להבין כי יצאנו קצת מבולבלים.

נאמר שהאופנוע עולה בחול כ 2000 דולר, כמה בסוף יעלה בארץ ? תודה מצב נסיעה מושלם.

פורסם

תבדוק מחירון של האופנוע, 120% אתה משלם מס בכניסה לארץ+ מחיר לחברת שילוח על המשלוח, ועוד כמה אלפים בודדים הוצאות נלוות, אני מאמין בין 30-50 תלוי במצב האופנוע

פורסם
תבדוק מחירון של האופנוע, 120% אתה משלם מס בכניסה לארץ+ מחיר לחברת שילוח על המשלוח, ועוד כמה אלפים בודדים הוצאות נלוות, אני מאמין בין 30-50 תלוי במצב האופנוע

2000 מחיר מקורי.

2400 מס של 120%.

הובלה בתוך המדינה שבה אתה קונה אותו 300-1000 (תלוי בפרטי המקרה).

הובלה ושחרור בארץ בעזרת חברה 1500.

סה"כ בסביבות 7000 דולר.

יש מוקש אחד בעייתי שסיפרו לי עליו , אם האופנוע שאתה מייבא נראה במצב טוב ייתכן מאוד שתשלם עליו יותר מ-120%.

פורסם

כשאני ייבאתי לא היה אכפת להם בכמה קניתי אותו, במחירון יש דירוג לפי מצב האופנוע, דירגו לי אותו בתור מצב אחד לפני מצב מוזיאוני שזה גרם שהייתי צריך לשלם עוד כמה אלפים, אז קח בחשבון שלא יאמינו למחיר שקנית אותו ופשוט יחייבו אותך לפי מחירון

פורסם
כשאני ייבאתי לא היה אכפת להם בכמה קניתי אותו, במחירון יש דירוג לפי מצב האופנוע, דירגו לי אותו בתור מצב אחד לפני מצב מוזיאוני שזה גרם שהייתי צריך לשלם עוד כמה אלפים, אז קח בחשבון שלא יאמינו למחיר שקנית אותו ופשוט יחייבו אותך לפי מחירון

אתה ממליץ לפרק פיירינג ודברים דומים , לשלוח אותם בנפרד בתור חלקי חילוף על מנת שהאופנוע יראה במצב גרוע יותר?

פורסם
אתה ממליץ לפרק פיירינג ודברים דומים , לשלוח אותם בנפרד בתור חלקי חילוף על מנת שהאופנוע יראה במצב גרוע יותר?

זה תלוי, אם אני לא טועה המכס עובדים לפי מחירון קראוס, תבדוק כמה ההבדל בין המחירון של הרכב במצב גרוע לבין מחירון שלו במצב תצוגה, תחשב כמה יעלה לך לשלוח את הפיירינג בנפרד, וקח בחשבון שהם חארות במכס ותמיד יחייבו אותך דרגה מעל מה שהאופנוע באמת. ואז תדע אם שווה לך לפרק פיירינג.

תמונה של האופנוע ודגם שלו יעזרו..

פורסם

אם אתה מייבא הרלי, מארהב המס ירד ל 103%

או במו מגרמניה למשל

או דוקאטי , מוטוגוצי, בנלי מאיטליה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
זה תלוי, אם אני לא טועה המכס עובדים לפי מחירון קראוס, תבדוק כמה ההבדל בין המחירון של הרכב במצב גרוע לבין מחירון שלו במצב תצוגה, תחשב כמה יעלה לך לשלוח את הפיירינג בנפרד, וקח בחשבון שהם חארות במכס ותמיד יחייבו אותך דרגה מעל מה שהאופנוע באמת. ואז תדע אם שווה לך לפרק פיירינג.

זה למשל:

http://www.cycletrader.com/listing/1986-yamaha-vmax-1200-116703384/?zmc=cfem1

על פי מה שאתה מתאר הוא יקוטלג כמעט מוצג למוזיאון ישראל :)

פורסם

יש לך לינק לקראוס?

זה החבר'ה האלו?

http://www.krausebooks.com/cars-transportation/motorcycles-books?___SID=U

פורסם

כן, אלה החבר'ה האלה. כשאני ייבאתי את הרכב שלי רכשתי את מהדורת ה e-book בעבור כמה שקלים.

לגבי המיסוי אתה נתון לחסדי המכס. בראש ובראשונה מחייבים אותך ע"פ הצהרת התשלום, לאחר מכן המוכס מחליט האם יש הרמת מס או לא (בכל מקרה זיכוי לא תראה מהם). פירוט מורחב על החוויה האישית שלי נמצא בשרשור המעקב שבחתימה.

קח בחשבון שאם אתה מפרק פירינג ושולח בנפרד עדיין תחוייב במינימום ע"פ הצהרת התשלום שלך, הדבר היחיד שזה עשוי לחסוך זה הסיכון להרמת מס.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כן, אלה החבר'ה האלה. כשאני ייבאתי את הרכב שלי רכשתי את מהדורת ה e-book בעבור כמה שקלים.

לגבי המיסוי אתה נתון לחסדי המכס. בראש ובראשונה מחייבים אותך ע"פ הצהרת התשלום, לאחר מכן המוכס מחליט האם יש הרמת מס או לא (בכל מקרה זיכוי לא תראה מהם). פירוט מורחב על החוויה האישית שלי נמצא בשרשור המעקב שבחתימה.

קח בחשבון שאם אתה מפרק פירינג ושולח בנפרד עדיין תחוייב במינימום ע"פ הצהרת התשלום שלך, הדבר היחיד שזה עשוי לחסוך זה הסיכון להרמת מס.

מישהו מצליח למצוא את קטלוג האופנועים שלהם (לפני שאני מטריד את קראוס במייל)?

או שהקטלוג כולל גם רכבים וגם אופנועים?

http://www.krausebooks.com/2015-collector-car-price-guide?source=igodigital

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אל תפחד לגבי המכס אם אתה לא עושה מונקי ביז אתה מסודר

לפי אמנת GUTT המכס בישראל מחוייב לקבל את הצהרתך לגבי מחיר הרכישה ואולם עליך החובה להוכיח ולכן

1. לתעד כל שלב ברכישה החל בצילום מסך של המחיר המבוקש

2. תיעוד על התכתבות עם המוכר לגבי ההתמקחות וכו
  3. תיעוד כל ההעברות הבנקאיות או PAY PAL

4. תיעוד עליות השילוח + הביטוח

5. תאסוף מידע מפורומים לגבי מחירים של המוצר בין קונים מרצון למוכרים

המכס יביא איזה צקמוק שנקרא שמאי שרק מסתכל על הרכב ומעיין במחירוני גרזן כמו מחירון קראוס ודומיו שמשמשים לצורכי ביטוח בחול ואינם מחייבים. כנגד אתה בערעור על הרמת מחיר תציג עובדות ומניסיון הם יחזירו כל גרוש.

החישוב בגדול

103% מס אם היבוא מארץ היצור

120% מס אם היבוא אינו מארץ היצור

יש להוסיף למחיר עלות שילוח וביטוח המס חל על הכל

לדוגמא יבוא מארה"ב של הרלי

103% (מחיר רכישה + עלות השילוח + הביטוח)

אני מדבר מניסיון לאחר יבוא אישי של מכונית הרמת מחיר וערעור

• תוכן חדש...