Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

מבקש את עזרתכם איזה רכב מומלץ לי לקנות לפי נתונים שאציג לכם.

כיום אני נהוג על הונדה אקרוד 2007 דגם אקסקטיוטיב מנוע 2.4 הדגם המפואר , עור גימורי עץ וכל מה שצריך.

רכב מצוין עם כוח אדיר ונסיעה טובה ואמינה הגיע הזמן לשדרג.

המטרה שלי להגיע לרכב מנהלים פלוס ! והכוונה היא לרכב גדול עם נוכחות כל הכביש ( כן כן מחפש גם קצת פוזה ולוק על הרכב ) יש לי מסגרת תקציב של סביב ה 120000 +- . בתקווה שלא לחרוג יותר מדיי, בשנתונים של 2010/2013.

המחשבה שלי הייתה על כמה רכבים והם :

וולו S60 , טיוטה קאמרי, שברולט מאליבו/אימפילה, מזדה 6 (לא מת על מזדות) קדילאק CTS , ביואיק לה קרוס ,לקסוס , כל אלה זה יד שניה ,

וכמובן עם כל שיטת ה36 תשלומים ל3 שנים הגיע הפיתוי אולי לקנות רכב חדש להתחייב ל3 שנים ואז להמשיך את העסקה עם עוד רכב חדש. קצת מרתיע קצת מפחיד לא מכיר אם כדאי ואיך זה עובד .

במידה וקונים רכב חדש לא אגיע אחרי 3 שנים לסכומים של 100 וזה יהיה פחות בהרבה , ויש כאן התלבטות קשה.

אשמח מאוד לקבל את חוות הדעת שלכם בעניין , זה כמובן יעזור לי להתכוונן על רכב מסוים,

בתודה רבה מראש .

פורסם

גם אני באותו החיפוש כמוך, לדעתי, הכי משתלם זה לרכוש רכבי יוקרה אחרי 3 שנות שימוש בכמעט 50% ממחירם.

מקסימום תמורה למחיר תקבל מביואיק לקרוס. מחירי הטיפולים שלו זולים והרכב נחשב לאמין.

נמכרו בארץ הרבה רכבים בדגמי 2012 אז יש שוק גדול ומחירים מצוינים.

אני מעדיף את דגם ה 3.6 CLX אבל גם אם תתפשר על ה 2.4 זה רכב טוב מאוד.

בהצלחה.

• תוכן חדש...