Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי SEAT Ibiza מהסוכנות אבל הג'נט שלהם נראה ממש לא טוב. הצבע של הרכב הוא לבן נבדה(מטאלי), רוחב 15'.

מה אתם ממליצים לעשות? רציתי ללכת לAUTO DEPO אבל אמרו לי שהג'אנטים שלהם לא איכותיים וסתם יקרים, יש אופציה אחרת?

עכשיו לגבי צבע של החישוקים, אפור/אפור=שחור/שחור? מה אומרים?

פורסם

דבר ראשון- זה לא מגנזיום. זה אלומיניום. אין לך כסף למגנזיום.

דבר שני- כמה אתה מוכן להשקיע? סט סיניים שיעשו את העבודה עולים בין 1500 ל-2500, וממותגים עולים בין 2000 ל-3500 לגלגל.

דבר שלישי- על רכב לבן לפי דעתי אפורים יראו יותר יפה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אולי שווה ללכת על הג'נטים המקוריים, למרות שהם לא נראים כ"כ טוב?

באיכות הם טובים מהסינים שעולים בין 1500 ל-2500 כפי שאמרת?

פורסם
דבר ראשון- זה לא מגנזיום. זה אלומיניום. אין לך כסף למגנזיום.

.

טוב,

זה הדבר הכי מתנשא ששמעתי לאחרונה. מאיפה לך לדעת מה מצבו הכלכלי של הבחור?

בכל אופן,

אכן סט סינים יעלו בין 1500-2000 במידה שלך.

לגבי האיכות שלהם... תלוי את מי אתה שואל

לדעתי קניה של סינים ממקום שלוקח אחריות על המוצרים שלו היא לא בחירה רעה.

ן I.G אשמח לראות מותג שעולה 14 אלף ש"ח לסט (3500 לגלגל לא?) במידה 15

לפות"ש ממליץ לך לבדוק את שוק היד השניה תוכל למצוא שם מציאות (כאלו גם שכוללים צמיגים)

רק לבדוק איזונים (כמו כן שברים, סדקים וכו) בפנצ'ריה וסע לשלום.

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

אוקיי, תודה.

שאלה נוספת לגבי החישוקים המקוריים של סיאט, מבחינת איכות הם עדיפים מהסיאט? כי יחסית הם דיי זולים ע"פ המחירים שאתם זורקים כאן..

פורסם

חישוקים מקוריים יד שנייה (תלוי מאוד מאיזה רכב ירדן) לרוב יהיו עסקה מצויינת משום שהמוכר בד"כ ירצה להעיף אותם. יש הרבה כאלו. לכן המחיר יהיה בהתאם

האיכות שלהם לא ניתנת לערעור (שוב במידה וסדרת שלא התעקמו וכ"ו)

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

tap- אם היה לו כסף לסט ממגנזיום הוא לא היה קונה איביזה ולא שואל עליהם בפורום. זה ג'אנטים ששמים על מכוניות ספורט קיצוניות וסט שעובר בדיקות תקינה לכביש עולה בערך כמו האיביזה. גם לא בטוח שאפשר למצוא במידה

ג'אנט בודד ''15 מקורי (מהיבואן) בשביל הסוזוקי שלי עולה 2400-2500 ש"ח (לפני מע"מ ממה שאני זוכר). בשביל למצוא אחד ב3500 לא צריך לחפש הרבה אבל אין לי כוח לעשות את זה עכשו (יום ארוך).

כל הסיניים ב1400-2000 ש"ח עם אותו הדבר בלי קשר למקום הקניה כי הם כולם עוברים את אותה התקינה ובאים מאותם 4-5-6 יבואנים.

מתנשא? כן. אין לי בעיה עם זה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לפרוטוקול, מתוך מחירון צ'מפיון לחישוקים מקוריים:

Untitled.jpg

לא כולם במידה "15.

אני תוהה אם המחיר נכון ואין טעות באלו עם סיומת A וסיומת K (שניהם קטלוגית שייכים לאיביזה ובמידה המדוברת).

פורסם (נערך)

עזוב אותך איש מכירות.

אם אחד מהחישוקים האלו נראים לך, בדוק מול מחסן חלפים. קח בחשבון שהמחיר במחירון לא כולל מע"מ (והוא כמובן עבור יחידה אחת).

חישוק עם סיומת A נראה כך:

6J0601025A F1 (1).jpg

חישוק עם סיומת K נראה כך:

6J0601025K Einzeln.jpg

כמובן שאפשר פשוט לרכוש אח"כ.

אתה יכול למשל לבדוק מה יש לספונסר הפורום ג.מ. פורטל להציע.

גם לטיירקלאב יש כמה חישוקים למכירה, אם כי רובם סיניים כעת, אבל יש תכנון עתידי להוסיף שם חישוקים של מומו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
tap- אם היה לו כסף לסט ממגנזיום הוא לא היה קונה איביזה ולא שואל עליהם בפורום. זה ג'אנטים ששמים על מכוניות ספורט קיצוניות וסט שעובר בדיקות תקינה לכביש עולה בערך כמו האיביזה. גם לא בטוח שאפשר למצוא במידה

ג'אנט בודד ''15 מקורי (מהיבואן) בשביל הסוזוקי שלי עולה 2400-2500 ש"ח (לפני מע"מ ממה שאני זוכר). בשביל למצוא אחד ב3500 לא צריך לחפש הרבה אבל אין לי כוח לעשות את זה עכשו (יום ארוך).

כל הסיניים ב1400-2000 ש"ח עם אותו הדבר בלי קשר למקום הקניה כי הם כולם עוברים את אותה התקינה ובאים מאותם 4-5-6 יבואנים.

מתנשא? כן. אין לי בעיה עם זה.

אה, מקורי

חשבתי כשכתבת מותגים התכוונת ל... מותגים.

מקורי זה דבר אחר, בצמפיון דורשים כמעט 8k לגרנט בודד.

בכל אופן,

אין מחירים כאלו למותגים במידה הזאת.

(momo, bbs וכו)

Seat Leon 1.4 TSI

• תוכן חדש...