Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושי אחר מוצר מסויים, נתקלתי בסרטון הזה,

בהחלט עושה סדר מבחינת ההיצע שלהם , ועם זאת כרגיל, הוא מחרטט לא מעט. (יש דברים שאישית לקחתי בערבון מוגבל).

מקווה שזה יעזור לכם לבחור.

M-TECH E46

פורסם

תשטפו את הרכב שלכם בשמש! זה ph neutral! איזה באנצ' אוף חרטטנים אלוהים.

באמת שקשה לי לחבב את החברה הזו.

מה שכן, הסרטון אכן עושה מעט סדר בבלאגן הענקי הזה של כמויות השמפואים שהם מציעים.

אבל שטויות כמו מה שרשמתי למעלה למשפטים כמו "לסבון הזה יש בועות קטנות, לעומת סבונים אחרים שעושים בועות גדולות", עושות לי חשק לבעוט במשהו.

(אלי אוהב אותך תודה על השיתוף).

"יאללה בירי".

פורסם

כול זה ניראה כמו מסע פירסום לקניית כמה סבונים שלהם,על הסיטרוס הם אומרים שהוא במיוחד ללכלוך קשה,אז למה שאני אקנה את הסבון האדום שלהם הרגיל שלהם?

קיצר חרטא ברטא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וואו מדהים כמה דביל אני מרגיש כל פעם שאני רואה את הסירטונים שלהם ויודע שאני משתמש במוצרים שלהם.

זה מזכיר בדיוק מה שסאותפארק אמרו על נהגי הנאסקר חח, אני אתמצת לרוב פה שבטח לא יודעים על מה אני ביכלל מדבר, אמרו שם בשביל להיות נהג נאסקר חייבים להיותpoor and stupid.

הוא פשוט מצחיק אותי מההתחלה,." יש לנו שתי שמפואים שההבדל בינהם זה בריח ואז חופר איזה מדהים זה שהוא גם יעשה את הבועות בדלי לצבע סגול, כאילו באמא שלך אתה מוכר לילדים בני 5?!.

ואז מתחיל הקטע של השמפו הזה הוא למכוניות כהות אבל!! גם ללבנות, וזה לכלוך כבד אבל!! גם לקל, וזה לשטיפה לתצוגה וגם לסתם שטיפה. וכולם ניתנים לשטיפה בשמש, ולזה יש צבע יפה, ולזה יש ריח טוב שאפשר גם לקנות בתרסיס שלנו," שדרך אגב פיור בזבוז כסף הבשמים שלהם.

ובקיצור יש להם 3 שמפואים, סיטורס לליכלוך כבד, פינק לקל והאחרון למכוניות בצבע מט. כל השאר חארטה שאפילו הוא לא יודע להסביר למה לקנות חוץ מהצבע של הבקבוק.

והאנידו אני ביכלל לא מחשיב כשמפו אלא כפרי ווש.

ואשמח להסביר איך הph יאכל את האבנית במי השטיפה שלי ויגרום לכך שלא יהיו לי drop spots in direct sunlight?!

דרך אגב יש לו עוד סירטון, אפילו יותר ארוך, על שמפואים שהוא מתחיל להמליץ שם לערבב בתוך הדלי קצת מכל שמפו וככה אתה מרוויח מכל העולמות.. הוא בשפה שלו, ככה אתה גומר יותר מחומר אחד ואז אתה תצטרך לקנות יותר בלי להרוויח כלום.

פורסם

הזהרתי שיש חרטוטים....

איך אומרים? אותה גברת בשינוי אדרת, זה תופס לגבי חצי מהמוצרים שלהם.

מתוך כל זה, 2 מוצרי שמפו לדיטיילר ממוצע הם די והותר

M-TECH E46

• תוכן חדש...