Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

במהלך עבודה על המחשב המסך הבהב לשנייה למן תמונה מוזרה של מלא צבעים ולאחר מכן חזר לעצמו אך תקול [מיד תמונה]. יש מן פסים כאלו לאורך כל המסך והכל מטושטש מעט. אני מצליח לקרוא אבל זה מעצבן ומן הסתם לא תקין.

מדובר במסך ישן של חברת KDF, לפחות בן עשור אם לא יותר.

אולי לחצתי על משהו בטעות? אולי וירוס?

יש מה לעשות כדי להחזיר אותו לחיים מבחינת הגדרות או לשים בפח [יש מחזור לאלקטרוניקה?] ולקנות חדש?

1.jpg

2.jpg

אם חדש אשמח להמלצה. 1920X1080 [לא צריך יותר] גודל 23 מספיק. הכי חשוב לי שיהיה אמין ועם אחריות, זהו. אם אפשר המלצה לחנות שיש לה רשתות כמו KSP או אייבורי. השאיפה היא להיות בתקציב של 3 ספרות. ראיתי שזה אפשרי רק אני לא מכיר את הדגמים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתמונות שהעלתי הכל נראה לך תקין? לא רואים את הטשטוש?

ניסיתי לשחק עם הכבל שעה, שום דבר לא השתנה.

אצלם בטלפון ואעלה כדי שתראו את הבעיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

אם יש תקלה במסך, אז "צילום מסך" בתוכנה ע"י המחשב לא יראה אותה. צלם את המסך באמצעות מצלמה או טלפון סלולרי.

התקלה יכולה להיות גם בכרטיס המסך. לפני הכל נסה RESTART. אם לכרטיס המסך יש מאוורר, וודא שמסתובב.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

ניסיתי להחליף כבל, לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את המסך.

כרטיס המסך תקין וגם האוורור.

הפורום לא מאפשר העלאת תמונות ברזוולוציה גבוהה אז העלתי לשרת ברשת:

תמונה 1

http://srv1.jpg.co.il/1/5624b35de9764.jpg

תמונה 2

http://srv2.jpg.co.il/8/5624b35e17728.jpg

פורסם

טוב מתוך עצבים נתתי למסך כאפה והוא שוב הבהב כאילו נדפק לגמרי. נתתי לו עוד כאפה, חזקה יותר והוא חזר למצב תקין :shock:

אני מקווה שזה פתרון קבוע.

תודה לכולם על העזרה. אני קצת בהלם עדיין, מנסה להבין מה קרה עכשיו. אם למי מכם יש רעיון אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...