Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תיקון לתגובה הקודמת שלי:

לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי שאכן יש הבדל בין הדגמים וזה לא אותו פלאג.

לפי כמה מקורות אני רואה שהסוג הנכון עבורי הוא 90919-01230 Denso SK20BR11.

(מה שאומר שספר הרכב טועה...? :shock:)

ראיתי שניתן להשתמש גם ב- DENSO VKB20 כתחליף, זה מסדרת Iridium Tough של DENSO ולפי מה שהצלחתי להבין הדגם הזה אמור להיות יותר טוב.

האם יש באמת עדיפות ל-VKB20?

עריכה אחרונה על ידי ZenZen
פורסם

קצת סדר בדברים: ברגע שחסרה ה-B במק"ט, זה אומר שיכולים להיות מספר אורכים להברגה של הפלאג (REACH) :

http://www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/spec/

אם יש B, אז בוודאות זה 19 מ"מ.

לכן שלח הודעה לסיני שמוכר אותם ותבקש שימדוד את האורך. או לחילופין תמצא מכירה באיביי עם המק"ט המדוייק.

Stay Dirty

פורסם

ברגע שאני יודע שהמק"ט הנכון לאוטו שלי זה עם ה-B אז אני כמובן אחפש מכירה רק לפי המק"ט המדוייק, לא הולך לסמוך על מדידות של איזה מוכר סיני :)

הדילמה הייתה שבספר הרכב היה רשום מספר אחר (וכנראה לא נכון, בלי ה-B).

אתה יודע להגיד לי האם שווה לקנות את הסוג היותר משוכלל כביכול? כמה הבדל באמת יש בין פלגים שונים (מבחינת הביצועים שלהם ברכב)?

פורסם (נערך)

אני לא הייתי משקיע מעבר לזה. לך לפי המק"ט של אוטודאטה ושלום על ישראל.

http://www.ebay.com/itm/4pcs-Spark-Plugs-Denso-Iridium-90919-01230-SK20BR11-For-Toyota-camry-RAV4-prius-/281828822962?hash=item419e4e8fb2:g:KUAAAOSw5VFWH3Lo&vxp=mtr

מעניין לדעת מה היה דגם הפלאג שהוצאת מהמנוע ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

מעולה, תודה!

יכול להיות שזה היה ה-

VKB20 אבל אני ממש לא זוכר בוודאות. עכשיו אני מצטער שלא רשמתי כשראיתי... נבדוק בהחלפה.

פורסם

שאלה קטנה בקשר לנושא , במידה ואני או כל אחד אחר נשים פלאגים שהם לא במדוייק מה שהרכב שלי צריך ומה שמתאים לו ב 100 אחוז כמו שעזרתם כאן לבחור במציאת הפלאגים המתאימים לפי הרכב בדיוק

הוא פשוט לא יניע ? לא יתחבר ?

או שיש מצב שיצליחו להרכיב אותם , ואפילו גם יניעו , פשוט ישבש את ההצתה / מנוע בדברים כמו רעידות , סלד לא יציב , הנעה או כל מיני דברים

אני שןאל את השאלה מיכוון שלי נראה ששמו סתם פלאגים סינים ואני לא אתפלא אם הם גם לא מתאימים לאוטו ב 100 אחוז

פורסם

יש רכבים יותר רגישים ויש פחות.

מנסיון שלי ברכב שלך, אם אתה לא רוצה בעיות שים את הפלגים הנכונים. (זה פלג יחסית מיוחד מאוד עם 3 אלקטרודות בגבהים שונים)

*אני מעריך ש בEBAY תוכל למצוא יותר זול. בכל מקרה אצלנו המחיר 330 שקל.

• תוכן חדש...