Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי מזדה ספיריט 2000 סמ"ק שנת 2011

אודה לכם אם תיידעו אותי מהו הכלי שאתו אני מחליף מסנן \פילטר דלק למזדה ספיריט 2000 סמ"ק

שנת2011

כמה הכלי עולה והיכן ניתן להשיגו? אולי להשאילו?

האם יש אילו דגשים בהחלפת המסנן?

תודה למי שיכול להרחיב בנושא.

פורסם

חבר שלי מכונאי ביצע עבודה זו במזדה דור ראשון מנוע זהה lf ומסתבר שהפילטר חיצוני. אז מניחים שגם פה חיצוני.מדובר במנוע זהה אחד לאחד. בביצוע העבודה ללא כלי נשפך לו שם הרבה דלק ולכן אנחנו מחפשים כלי יעודי. בדור ראשון בוודאות ליד הגלגל האחורי.

פורסם (נערך)

אין קשר בין שפיכת הדלק לכלי. כדי שלא יישפך דלק, שלוף את הפיוז של משאבת הדלק בקופסת הפיוזים שבתא המנוע.

פתח מכסה תדלוק.

תניע כשהפיוז בחוץ והרכב ייכבה תוך שניה או שתיים.

עכשיו אתה יכול לפרק את הצינורות בכיף, עדיין יישפך דלק אבל מעט מאוד.

החלק המעצבן הוא להפריד את הצינורות, תצטרך 2 דוקרנים כדי להפריד את הקליפסים בזמן שאדם אחר שולף את הצינור.

כמובן שיותר קל עם כלי לניתוק הצינור:

http://www.ebay.com/itm/Plastic-Air-Conditioning-Fuel-Line-Disconnect-Tool-1-4-3-8-1-2-5-16-7-8-BAW-/360935516067?hash=item54096ee7a3

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף.אני מבין שעם הקליפסים האלה אני עובד לפי הסירטון ביוטיוב. משהו נוסף שאמור לדעת לגביהם? למשל איזה קוטר מבינהם אני משתמש? ולגבי הכלי בכל זאת מאיפה אני משיג?

פורסם

שים לב בסרטון - הוא בוחר את האחד שמתאים. סימנתי לך אותו בתמונה:

4001-139(1).jpg

ובנוסף בהודעה הקודמת צירפתי לך לינק לקנייה של הכלי באיביי.

Stay Dirty

• תוכן חדש...