Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתשחרר עוד שבועיים ומתחיל לעבוד בעבודה הדורשת ניידות (משלמים על הדלק..)

אני מעוניין לקנות רכב לשימוש אישי אשר אין צורך שיהיה גדול מרווחת או מאובזר בקפידה, רוצה רכב נוסע ואמין עם שם טוב ואמינות טובה.

כל עניין הרכב- קנייה+נילווים+ביטוח שנתי+תיקון קטן אם יהיה צורך- איזור ה 10K

כרגע בעקבות קנייה של חבר כבר לפני שנה אני חושב על פג'ו 205 ידנית איזור שנת 1996+

אני יכול להעיד שלאמא שלי בעברה וגם לחבר הרכב נוסע יופי ומאוד אמין למרות בעיות אסטתיקה דש בורד וחשמל שזה בסדר מבחינתי אני בסך הכל צריך רכב נוסע על מנת להגיע ממקום למקום בנוחות בסיסית בלבד.

בנוסף חושב על המתחרות שהן כרגע לפי הבנתי פיאט פונטו בשנים הנ"ל/רנו קליאו/פורד פיאסטה.

תהיתי אם למישהו יש המלצה לרכב בתקציב ובדרישות הנ"ל ומה דעתכם הכוללת על העניין, בסופו של דבר אינני רוצה ליפול חזק על עניין התחבורה..

תודה!

פורסם

רכב מודל 96? רכב בן 19? רוב הסיכויים שלא יהיה כלי עבודה אמין,

הייתי מחפש פונטו ספייס\יונדאי גטס מודלים 2003 ומעלה, גם מודל חדש יותר גם כנראה יהיה אמין יותר.

בכל מקרה,

רכב ישן ידרוש יותר תחזוקה ככל הנראה וב10K לא תוכל להבטיח אמינות מלאה,

לא הייתי הולך למשרה ניידת ללא רכב צמוד בלי שיש לי רכב מספיק חדש וטוב וכנראה לאנשים כאלה היא נועדה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בעקרון הכוונה היא לפגו שנת 99, בסהכ זה רכב אמין ואפשר למצוא כאלה עם קילומטרז נמוך מרכבים אחרים בשנתונים גבוהים יותר, ונכון שתמיד יהיו בעיות אבל אני יכול להעיד שחבר שקנה לפני שנה וחצי אחת שנת 98 עם 160 אלף קמ מרוצה מאוד ממנה לא עשתה בעיה אחת מעבר לבעיות קוסמטיות וחשמליות קטנות שהן נטו נוחות.

לגבי המשרה והנסיעות, לא מדובר על ניידות קבועה, לא כל יום הלוך חזור מירושלים לתא, מדובר על בפעם בכמה ימים נסיעה של 30-40 קמ.

בנוגע לשנתונים גבוהים יותר ראיתי רנו קליאו שנת 2003 בטווח ועם קילומטרז לא גבוה במיוחד, כמו גם פיאט פונטו ופורד פיאסטה.

השאלה באמת זה מה כדאי מבחינת אמינות יחסית מבין כל המכוניות האלה ..

פורסם

ממה שרשמת, עדיף פיאסטה, רק אל תתפתה לזאת עם הגיר הרובוטי (כי שיפוץ גיר יעלה לך יותר ממה שהאוטו שווה).

רכב ישן זה רכב ישן, לא משנה איזה קילומטראז' נמוך יש לו. יש תקלות שקורות גם אם אתה לא נוסע - גומיות מתייבשות ומתפוררות, פלסטיקים נסדקים, קורוזיה.

לא הייתי סומך על רכב כזה בתור כלי עבודה.

ובלי קשר, לא הייתי מסכים לעבוד במקום שדורש ניידות בעבודה, ולא מוכן לספק לך רכב בשביל זה.

אבל אם אתה מתעקש, אז עדיף שתגדיל את התקציב, ותחפש רכב משנתון מתקדם יותר, כמו יונדאי גטץ ידנית (רצוי כזאת מ2006 ומעלה). 205 תמות מאוד מהר בנסועה כזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...