Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב כל החשמל בבית קפץ לשניה, ומכשירי חשמל נכבו ואורות בבית הבהבו, כעבור כמה שניות שוב זה קרה, אך בפעם השניה טלוויזית ה-LCD 46 אינץ'' שלי פשוט הפסיקה לעבוד לגמרי!

התקשרתי לחברת החשמל לפחות לדעת או שיהיה תיעוד של מה שקרה, אבל 35 דקות של המתנה ועדיין לא ענו לי (השיחה מוקלטת באפליקציה בטלפון כהוכחה)

לקחתי את הטלויזיה לטכנאי חביב שייתן לי חוות דעת אם הסיפור יכול לצאת בזול. אך אחרי בדיקה מעמיקה הוא קבע שהתיקון או החלפת הלוח אם יעלה 700-800 ש"ח, ואף יכול להגיע לסכום הרבה יותר גבוה אחרי שיברר כמה עולה החלק המקורי.

ממש לא בא לי לשלם סכומים כאלו הזויים בגלל תקלה של חברת החשמל, כיצד עלי עליי כדי לקבל את הכסף בחזרה אחרי התיקון שאני לא אפספס משהו? קבלות? חוות דעת? שמאי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בהצלחה.

שאני ניסיתי את זה הם שלחו לי מכתב לקוני שהם לא אחראים לדברים כאלו. משיטוט באינטרנט מצאתי שיש מצב שהם צודקים.

לפני הרבה שנים הם כן שילמו תיקון, אבל כנראה שהקשיחו נהלים מאז.

פורסם

אתה לא ניסית להגיע לבית משפט לתביעות קטנות?

רק הסתפקת בזה שהם שלחו לך מכתב שהם לא אחראים לזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

על מכשיר כזה יקר רצוי מאד לשים מגן נחשולי מתח.

קל לא יהיה לך מולם,תבדוק אולי לפעמים יש בביטוח של המבנה או

התכולה או משכנתא,תוספת אחריות למוצרי חשמל,

לגבי התיקון,טכנאי חביב או לא חביב,יתכן שזה רק פיוז (בכל זאת

סוני!) תנסה לקבל עוד חוות דעת.

פורסם

הוא בדק מול העיניים שלי את הפיוז עם רב מודד, ואפילו הסביר על כל התהליך של הבדיקה שהוא ביצע.

פורסם
אתה לא ניסית להגיע לבית משפט לתביעות קטנות?

רק הסתפקת בזה שהם שלחו לך מכתב שהם לא אחראים לזה?

נשרף לי ספק של מחשב. סדר גודל של 350-500₪.

לא מתכוון לבזבז את הזמן והעצבים שלי בתביעות קטנות בשביל סכום כזה.

פורסם

אפשר לשלוח מכתב לתלונות הציבור של חברת החשמל.

הם ייבשו אותך את ה 21 ימי עסקים שמותר להם עד שתשכח מפרטי האירוע המדויקים, ואז יטענו שמעולם לא הייתה קפיצת מתח שכזו.

במידה ואין לך איזשהו תיעוד וידאו או משהו שווה ערך, כל עוד לא היה מדובר בהפסקת חשמל של 10 דקות פלוס- הם פשוט יכחישו. עברתי איתם התכתשות בשנה שעברה ואפילו ניסיתי לפנות למשרד התשתיות שחברת החשמל כפופים להם, עם תיעוד מלא של ההתנהלות החאפרית של לברת החשמל- רק כדי שהם ישלחו לי מייל שמכיל את הכתובת של פניות הציבור בחברת החשמל.

בקיצור- בחברת החשמל ישקרו לך בפרצוף כדי לנפנף אותך ואין לך מה לעשות נגד זה, והממונים עליהם בהפסקת צהריים תמידית אז אין מה לנסות לפנות אליהם בכלל. החוויה של להיות אזרח במדינת ישראל במיטבה.

פורסם

אם היית מולו כשהוא בדק, אתה יודע בדיוק איזה כרטיס נדפק.

תפתח את הטלוויזיה תאתר את הדגם והרביזיה ותזמין כרטיס כזה שלם מאיביי / אליאקפרס - אצלי תיקון בצורה כזו עלה 20 דולק במקום 500 שקל.

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובות, אני לא מזמין מאלי אקספרס אבל נכנסתי סתם בשביל לבדוק אם החלק קיים, ואכן יש אותו למכירה:

http://he.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-SONY-KDL-52-w5500-motherboard-1-878-878-12-with-screen-photo-LTY520HE12/32395600108.html

הבעיה שעד שהוא מגיע לארץ זה לוקח 39 יום, והמחיר לא כולל משלוח, מכס, ומסים.

דבר שני שאני מפחד ממנו הוא שיש על הלוח שקע חיבור מיוחד אולי בשביל לעדכן גירסה או להתקין גירסה בכרטיס של הטלויזיה כדי תעבוד על החלק החדש

הבנתי קוראים לחלק לוח אם.

בינתיים שלחתי להם מייל עם התלונה.

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

פורסם

אוקי יש סוף טוב לסיפור, אבא שלי שיהיה בריא אף פעם לא שומר קבלות של מוצרי חשמל שהוא קונה, אז לא יכולנו לדעת אם הטלויזיה עדיין באחריות רק ידענו שנקנתה לפני כמה שנים.

הוא התקשר לחנות שממנו קנה את הטלוויזיה, ומסתבר שיש עליה אחריות של 5 שנים, ונשאר עוד 9 חודשים לסוף האחריות.

לקחנו את הטלויזיה למעבדה של ישפאר בבוקר, ובאותו היום בצהריים הטלויזיה כבר הייתה מוכנה, ובפירוט של העבודה רשום שהוחלף הלוח אם כמו שאמר לי הטכנאי הקודם מה הבעיה בטלויזיה.

חברת החשבון כמובן עדיין לא חזרה אליי.

תודה רבה לכולכם על העזרה.

פורסם

אם תשאל אותי ישפאר אחת החברות הרציניות בארץ,

למוצרי חשמל,אם לא הכי.

עבדתי איתם בשנות ה 90 כמה שנים.

יופי שהסתדר לך!

מקוה שתשים מגן נחשולי מתח.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, הייתה לנו הפסקת חשמל והתקלקלו לנו 2 מוצרי חשמל: lcd ומודם.

Lcd מנסה להידלק אבל לא מצליחה.

מודם נדלק אבל לא מגיב, רק הנורת on/off דולקת.

שני המוצרים חדשים חדשים, שניהם באחריות, שניהם לא זולים.

איך צריך להתנהל?

לפנות לאחריות? היא מכסה גם נזק כזה?

לפנות לחברת חשמל?

אם מישהו עבר משהו דומה אשמח לשמוע.

מגן ברקים כבר רשום ברשימת הקניות הקרובה:|

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

קרה בדירה הישנה של הוריי.

לשכן אחד הפעמון של הדלת נשרף וכל התקרה של הבית התמלאה בצבע שחור (מפיח).

לשכן אחר נשרף המקרר, לאחר נשרף הספק במחשב.

קראנו לחברת חשמל והם באו לעשות בדיקה, התברר שהחיבור של המינוס בעמוד חשמל היה רופף וגרם לשינויים גדולים במתח שסופק לבניין.

חברת חשמל כמובן פיצתה את כל מי שנפגע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...