Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב קארספורום,

אז תחום חיי בשנים האחרונות הוא סאונד, אם ברכב, אם בבית. אני חובב סאונד גדול, וכנראה שזו ההנאה הגדולה שלי בחיים. משכך, החלטתי לפתח את זה לכדי קריירה, ואני מעוניין ללמוד את העניין במסלול אקדמאי.

הבעיה היא, שלא ידוע לי על מקצוע "הנדסת רמקולים והגברה".

הבנתי שיש שילוב של כמה מסלולים שאצטרך ללמוד, ביניהם פיסיקה, חשמל, מכונות, מדעי החברה והנדסת טילים וחלל.

גם בזה אין לי סדר כמובן, לכן אני מגיע להתייעץ.

איך אני נכנס לתחום ? מה עליי ללמוד כדי לרכוש את הידע הדרוש בתכנון רמקולים, הגברה, אקוסטיקה וכו'?

תודה מראש, אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתה רוצה לרכוש השכלה כדיי לעבוד בחברה כדוגמת מורל?

או כדיי להגדיל את הידע הפרטי שלך?

מהנדס סאונד זה בדר"כ מהנדס אלקטרוניקה בתחום העיבוד אות שהמתקצע בתחום.

מצד שני הנדסת רמקולים והגברה כדבריך זה משהו אחר, על ההגברה שוב אחראים מהנדסי חשמל ואלק ועל רמקולים דרושים מספר סוגיי מהנדסים ופיזקאיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בארץ יש את מכללת BPM שמציעה נושאים מקבילים (פסיכואקוסטיקה לדוגמה),

אבל תואר אקדמאי רשמי אין בארץ,

אני יודע שבהולנד יש מסלול לימודים אקדמאי בתחום, השאלה היא אם אתה מוכן לעשות כזה צעד?

פורסם

הכוונה היא אכן עבודה כדוגמת בחברת מורל, אך השאיפות גבוהות יותר. אם כך, אין תחום חד משמעי בארץ לדבר, בדגש על תכנון רמקולים. הבנתי נכון?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רמקולים, הגברה ואקוסטיקה הם שלושה תחומים נפרדים לחלוטין. אם מעניין אותך צד האות (מקור, מגבר, עיבוד), תלמד הנדסת חשמל. זה בכל מקרה תואר חזק שתוכל למצוא איתו עבודה אחר כך, גם אם בעוד כמה שנים לא תהיה מעוניין דווקא בתחום הסאונד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...