Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הלכתי לחפש ווקס, נכנסתי לאיזה חנות בפ"ת, הוא אמר לי יש משהו יותר טוב

והראה לי את זה אוטם + ווקס QMI, אמר שזה טוב. (על הכל הוא יגיד שזה טוב) עוד שהייתי בחנות נכנסתי לפורום וראיתי שיש המלצות חמות עליו כאן בפורום וגם היו כמה נואשים למצוא אותו, אגב כתוב עליו שהוא משמש להגנת המתקנים של דיסנילנד בפלורידה חח :hihi: נו אם זה טוב להם זה טוב גם לי?:roll: אגב מישהו רמז כאן בפורום שמדובר בזה:

מטורף לגמרי... אגב ל"ג בעומר כבר עבר. נווו אז מה אתם אומרים ?!?!

הנה תמונות, לינקים בסוף למי שלא מצליח לצפות:

4d2f125a066b9b590fcb19440bbaab3b.jpg

אגב אני רוצה עזרה, אני לא ממש הבנתי את ההוראות (מגניב שהכל בעברית לא?) כתוב "מומלץ לצבע מיטלי" לי אין צבע מיטלי, אז זה טוב (ככה ההוא בחנות אמר..) תכל'ס אמור להיות טוב, תראו את ההוראות

b7348d78d95992dee3000994413991ef.jpg

אז אני רוצה להבין, כתוב שם בפסקה 4. "החומר יתיבש תוך כ20 דקות לפחות ויצור שכבה לבנה, נגב והברק עם מטלית נקיה ורכה.

רגע באמת לחכות 20 דקות ? או ש20 דקות זה המקסימום, ואגב מה כוונתם לחזור על הפעולה, מה זה בשביל לחזק את הווקס? (את הברק), ועוד שאלה חשובה כמה טיפות צריך לשים בערך על אפליקטור נניח יחסית לחצי מכסה מנוע, לדוגמא כן.

נתקדם. הפעם האחרונה שעשיתי פלסטלינה היה לפני פסח, וגם אז עשיתי עם מים כי לא היה לי חומר, יש לי את השמפו הזה רק בצבע צהוב:

sucp_0606_15_z+car_care_products+dupont_teflon_car_wash.jpg

מחר אני אבדוק אחרי שטיפה אם צריך פלסטלינה, אז אפשר להשתמש בו לסיכוך ? (אגב המותג טלפון שהוזכר באוטם צבע הוא של החברה הזאת שמתי לב), במידה וכן עדיף לעשות עם זה, מאשר עם מים? (כי אין לי זמן ללכת לרכוש מחר משהו אחר וגם אני חייב לסיים עם זה מחר) אז כתוב 30 מ"ל שמפו ל4 ליטר מים, זה יהיה בסדר בתור נוזל החלקה?

תודה לכל מי שעוזר ועונה על כל השאלות שלי.

http://upng.co.il/uploads/4d2f125a06...440bbaab3b.jpg

http://upng.co.il/uploads/b7348d78d9...94413991ef.jpg

http://image.superchevy.com/f/917339...n_car_wash.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

זה האוטם הראשון שהשתמשתי בו, לפני משהו כמו חמש שנים כשרק רכשתי את הרכב.

בגדול? חרא של מוצר.

מכל סיבה אפשרית והגיונית, לא יודע כמה הוא עלה לך, אבל הייתי ממליץ להזדכות עליו.

השמפו לעומת זאת, אחלה, זול ועושה את העבודה.

אישית? לא ממליץ על שמפו כסיכוך לפלסטלינה (להוציא Onr).

זה אף פעם לא מסכך בצורה מספיק טובה.

לגבי יישום של הפלסטלינה, אם אתה מתכוון ליישם הגנה, אתה בכל מקרה תצטרך לבצע פלסטלינה, חוץ מזה שפסח היה דיי מזמן.

נשמע שאתה קצת "לחוץ" על הפרוייקט, לא הייתי רץ לעשות אותו לפני שהייתי מצטייד בכל מה שדרוש.

חבל להתאמץ לשווא עם אוטם באיכות ירודה מאוד, ועם סיכוך לא מספיק טוב לפלסטלינה, הצטייד במה שדרוש ורק אז גש לעבודה.

זו דעתי.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

אתה רציני, מה כבר יכול להיות "חרא של מוצר" זה גם עלה בערך 80 ש"ח

ואגיד לך עוד דבר פשוט בפורום כאן אנשים פשוט אמרו שיצא להם תוצאות יפות יוצאות דופן ומעולות

עד עכשיו שמעתי עליו שבחים ואתה כותב "חרא מוצר" ואני לא חלילה מנסה להצדיק את המוצר הזה

אלא יכול להיות אולי שעשית בו שימוש לא נכון ? אני שואל בתמימות כמובן..

באיזה אוטם אתה משתמש כעת?, וכמובן הכל בעייני המתבונן, אגב שלי עוד לא יצא להשתמש בONR המהולל, בשיחת טלפון ליעקב אלטר הוא בכלל אמר לי שזה "מוצר פשוט מדי" הכל בעייני המתבונן

בכל אופן אני אשתמש בו ואעדכן מה הסיפור איתו, כרגע אני זקוק לטיפול הזה במיידית ואין לי זמן לחכות למשלוחים או להסתובב בכל הארץ לחפש מוצרים

אשמח שגולשי הפורום יענו על כמה שאלות ששאלתי שם למעלה, תודה

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם
אבל צ'יפופו כבר ענה לך על הכל.

זה שהתשובות לא מוצאות חן בעיניך זה כבר משהו אחר...

אויי... הרי אני כתבתי שאין לי אינטרס בדבר ולא לקחת את דברי למקום כזה כאילו לא מוצא חן בעיניי, ומה שהוא אמר זה בגדר דעה בלבד, ומה הקשר מוצא חן בעיני או לא,

בעניין הזה יש מצב לדוגמה שחומר מסויים מומלץ ע"י כמה אנשים שהוא טוב מאוד, ולפתע מגיעה ביקורת שוללת לחלוטין, כרגע זה מה שיש לי לכן חשוב לי לדעת איך המסכנה שזה "מוצר חרא" לכן אני מבקש לשמוע עוד חוות דעת זה זכותי. אם יש לך מה לאמר בנושא בבקשה.

ועוד שאלה ששאלתי היא כמה טיפות בערך על אפליקטור צריך לצורך מימוש ווקס/אוטם יחסית לחצי מכסה מנוע.

כמו כן מה רמת הסיכוך שאפשר להשתמש בשמפו לרכב עם פלסטלינה (זה מה שיש לי כעת טיעונים על onr לא מועילים, די להיות מרובעים) אני ארכוש בהזדמנות גם את זה.

פורסם

לפני הכל, כן, אני רציני.

אחדד, לא חרא של מוצר, אלא חרא של מוצר.

המוצר ישן, עתיק, נושן, מאז התקדמנו כברת דרך ענקית.

יישום? יהיה לך יותר קל ליישם ולנגב חומוס.

עמידות? כמוני מול בר רפאלי, נופל בשניה.

ברק? כמו בכל המקרים, נגזרת ישירה של מוכנות הצבע לפני ההגנה - במילים אחרות פוליש.

לגבי אופן השימוש? גם בזמנו, סמוך עליי שפעלתי כשורה.

אלטר + Onr, הגיוני שמבחינתו המוצר יהיה "בינוני".

הוא דיטיילר, ויש לו מקום עבודה מסודר, עם מים זורמים בשפע, גרניק, מקציפים, ומה לא - במילים אחרות, אין לו שום צורך, כזה או אחר, במוצר הזה וביכולות/יתרונות שלו.

השמפו הנ"ל בא לתת פיתרון מאוד פשוט, לאנשים שאין להם את כל הנ"ל.

שטיפה ללא מים זורמים, מבלי לגרוע מיכולת הנקיון.

נשמע שאתה מנסה להצדיק קניה, חבל שלא שאלת את אלטר מה דעתו על האוטם הנ"ל.

במה אני משתמש? menzerna power lock.

אתה שואל שאלות, מבקש עצות, מקבל אותן, שולל בטענת "ריבוע".

מאחל בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)
אתה רציני, מה כבר יכול להיות "חרא של מוצר" זה גם עלה בערך 80 ש"ח

ואגיד לך עוד דבר פשוט בפורום כאן אנשים פשוט אמרו שיצא להם תוצאות יפות יוצאות דופן ומעולות

עד עכשיו שמעתי עליו שבחים ואתה כותב "חרא מוצר" ואני לא חלילה מנסה להצדיק את המוצר הזה

אלא יכול להיות אולי שעשית בו שימוש לא נכון ? אני שואל בתמימות כמובן..

באיזה אוטם אתה משתמש כעת?, וכמובן הכל בעייני המתבונן, אגב שלי עוד לא יצא להשתמש בONR המהולל, בשיחת טלפון ליעקב אלטר הוא בכלל אמר לי שזה "מוצר פשוט מדי" הכל בעייני המתבונן

בכל אופן אני אשתמש בו ואעדכן מה הסיפור איתו, כרגע אני זקוק לטיפול הזה במיידית ואין לי זמן לחכות למשלוחים או להסתובב בכל הארץ לחפש מוצרים

אשמח שגולשי הפורום יענו על כמה שאלות ששאלתי שם למעלה, תודה

80 שקל זה בערך מה ששילמתי על 200 מ"ל של מנזרנה PL שזה אוטם צבע אמיתי ולא כמו המוצר נטול שם חוות דעת או reviews שונים ברשת, חבל על הכסף שלך.

ובנוגע ל ONR - כדי לתת ביקורת צוננת למוצר הזה צריך להיות על סמים, ולא מריחואנה. בסופו של דבר אם לא השתמש בנוזל הנ"ל ההפסד הוא שלך.

אתה יכול, לרכוש מסכך לפלסטלינה יעודי שיכיל בערך 500 מ"ל ב 60-80 ש"ח או לנסות ONR שעולה 80-90 שקל לליטר, כשכל מה שאתה צריך ממנו זה 15 מ"ל - נגיד והתפרעת אז שמת 20 - לליטר בשביל לייצר נוזל לסיכוך פלסטלינה ועל הדרך השגת לעצמך גם נוזל שטיפה ורב תכליתי כמעט לכל דבר אפשרי (מחוץ ולפנים הרכב).

אני לא מבין למה אתה תוקף דרך אגב, החוות דעת שאתה מקבל כאן זה מנסיון של אנשים שעברו לא מעט חומרי דיטיילינג.

אתה יכול להקשיב כמובן לבעלי עסק שרגילים למוצרי יוקרה או להקשיב ללא בעלי אינטרס שממליצים ונותנים לך חוו"ד על מוצרים שכדאי, וכאלו שלא כדאי, ומנסים לחסוך לך כסף וטרחה על הדרך.

אם תרצה תמיד תוכל להשתמש באוטם צבע שרכשת ולספר לנו איך וכיצד הוא מחזיק לאחר חודש בשטיפה ידנית שבועית.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

חבל שאנשים רצים ישר לקנות מבלי להתייעץ.

זה כמו שמישהו יקנה רכב, ואחרי זה ישאל מה דעת הפורום על הרכב :).

בקיצור, יש עכשיו מבצעים חזקים באוטוסטור.

ה-80 ש"ח שנתת על המוצר הזה + 40 שקלים חדשים= 119 ש"ח- אוטם צבע מנזרנה פאור לוק:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Menzerna-PL

תנסה להזדכות כספית על המוצר ותקנה את המנזרנה.

פורסם

האמת שהשרשור מעלה זיכרונות נוסטלגיים, ממרומי גילי אני זוכר ש QMI יחד עם אוטם אחר בשם B2000 היו הדבר לפני שנים, ה-B2000 היה האוטם הראשון הנגיש ואח"כ הגיע הQMI וזה בערך מה שהיה בשוק אוטמי הצבע, לפני האינטרנט,המידע והחומרים שקיימים כיום.

האוטם על בסיס טפלון עשה עבודה לא רעה אם כי ספק רב אם הוא מגיע לתוצאה של החומרים העכשווים.

אני אגב, משתמש ב-BLACKFIRE כזה ומרוצה: http://www.autogeek.net/blackfire-wet-diamond-sealant.html

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...