Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלשים בחורה שכורעת על חיקו של איזה שוגר-דדי, בפרסומת לפאקין המבורגר, זה הזוי.

נראה שהרעיון הוא להתסיס אנשים, ומכאן הדוגמא שלי עם הזקנים והמכות.

לדעתי זו אסטרטגיה שיווקית בזויה, ויש מספיק אלטרנטיבות כך שאני יכול להרשות לעצמי להדיר רגליים מהעסק הזה.

עם גולדסטאר אני יכול להבין איך אפשר לומר שהתגובה מוגזמת, אבל לקרוא למי שחושב שהפרסומת המדוברת גועלית "צבוע", זה אבסורד. אבל זכותך אז שיהיה בכיף ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם אתה נגעל גם מהפרסומת עם הגברבר והשוגר-מאמא, אני לא חושב שאתה צבוע בכלל. לי פרובוקציות כאלה פחות מפריעות, לא יודע למה. כנראה עניין של טעם אישי.

אבל לבכות שבחורה יפה על שוגר-דדי זה שוביניסטי והזוי ובאותה נשימה לבכות שהשוגר-מאמא בפרסומת השניה לא מספיק כוסית בשביל לככב בפרסומת זו צביעות לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הא, אוקיי מסכים - לא היה לי מושג שדבר כזה קרה בכלל.. o_O

די הזוי למען האמת.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה בהודעה 38. לזה התכונתי, לא ללגיטימיות של הקמפיין עצמו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בשני המקרים מדובר בפרובוקציות מתוזמנות ומדוייקות שנועדו להקפיץ בדיוק את מי שהוא לא אוכלוסיית היעד, ליצירת באז ואפילו תחושת הזדהות עמוקה יותר עם מי שהוא כן (עוד פעם הפמיניסטיות/טבעונים קופצים, שיילכו קבינימט, תביא לי חצי + המבורגר)

במקרה של גולדסטאר מדובר בקמפיין שמתמשך שנים, ואני מנחש שהם גם יזמו והרימו את נס המרד ברשת החברתית בעצמם.

אגאדיר העתיקה את האסטרטגיה, והוסיפה עליה ראיון מקומם עם הקריאטיב של הקמפיין, שרק מראה על אילו כפתורים ואצל מי הם באו ללחוץ.

זה קצת עצוב לראות באיזו קלות מקפיצים פעילים חברתיים לעסוק בשטויות.

זה עוד יותר עצוב לראות איך אותם אנשים אמפטיים כביכול הופכים להיות קיצונים מילולית על משהו שהוא באמת (באמת!) לא ממש (מממש לא...) בנפשנו.

וכל זה למה?!

כי איזה פירסומאי יודע להקפיץ את מי שהוא בוחר להקפיץ.

חכמים הזונות הללו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל בעל עסק רוצה פירסום בגודל של פיל והשקעה בגודל של זבוב.

אז איך הופכים זבוב לפיל?

זורקים זבוב פרובוקטיבי לאוויר העולם ואותם הקבוצות הדעתניות והקיצוניות יעשו את העבודה בשבילם,בכל רחבת האינטרנט.

לדעתי מהלך אמיץ וגאוני.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

זו בדיוק הנקודה המעניינת בדיון הזה, מבחינתי.

אנשים שקוראים למהלך שכזה אמיץ/גאוני - האם אתם חושבים שהקמפיין שאני הצעתי (עם הזקנים) גם גאוני?

(אם אתם מתנגדים כי זה פוגע באדם אחר פיזית, אז בואו נניח שהזקנים האלו הם שחקנים)

אני חושב שהמהלך הזה הוא אולי חכם מבחינה שיווקית, אבל ירוד ועלוב ברמת התוכן וברמה הערכית.

פורסם

למה אתה חושב שפרסומת צריכה להיות ערכית?

ואם כן, אילו ערכים היא אמורה לייצג?

שלי?

שלך?

של המגזר החרדי?

של המורמונים...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איני חושב שפרסומת חייבת להיות חינוכית,מוסרית או פוליטקלי קורקט,פרסומת נועדה לפרסם.

במדינה דמוקרטית יש חופש ביטוי ויש חוקים שאמורים להגן על הציבור בפני שימוש לא נכון והגזמה בחופש הביטוי [תחום פלילי].

הדוגמה שנתת עם הזקנים,אני באופן אישי מדמיין את הפרסומת ורואה אלימות בוטה,פרסומת כזאת יכולה לעודד או לתת לגטמציה לאלימות פיזית בצורה כלשהי,לכן סביר להניח תפסל ע"י החוק,מה גם שלדעתי היא עובר את גבול היצירתיות\פרובוקציה\הגיון.

אם לנתח לרגע את הפרסומת של אגאדיר-הפרסומת עושה שימוש בעיוות חברתי קיים-זוגות שנמצאים אחד עם השני בגלל כסף למרות שאין שום בסיס הגיוני ליחסים האלה.

אני לא רואה פה עידוד למצב הזה,אני לא רואה החפצה של אישה או גבר.

אבל כניראה כל אחד רואה מה שמתאים לו לראות או מה כואב לו באותו רגע,לכן רואים דעות שונות ומשונות של אנשים בביקורת שלהם על הפירסומת.

אני רואה בפרסומת מצב מעוות [לדעתי] של יחסים על בסיס כסף רב,אומץ של המפרסם ולקיחת סיכון [למרות שזה הוכח כיעיל ומוכר] וגאונות של הפירסומאי לתת פירסומת עם מגוון רחב של דעות ומשמעויות ובעיקר לקבל פירסום ושיח ציבורי בלי להשקיע יותר מידי כסף ביחס לתמורה.

אבל זאת רק דעתי.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...