Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה טרנד ידנית 2014, סיכום שנה

Eli R

פוסטים מומלצים

אחלה רכב. מניסיון של 3 שנים מהנים ביותר.

גיסי חיפש רכב זול ואמין. המלצתי על הפיאסטה.. נהנה מכל רגע. נוסע כ 20 אלף בשנה - והפורד לא מאכזבת..

איזה רכב החליף את הנסיכה?

Mazda CX5

Škoda FABIA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

גם אצלי אוטוטו 10 שנים עם הרכב. ידני. עשיתי כ 120k קילומטרים. אני לא יודע לגבי האמינות, יש לו את הבעיות שלו. פעם הלך המאוורר של המנוע. גם היו צריכים להחליף איזה חלק גדול של המנוע, בהתחלה רצו להחליף את כל המנוע, אבל אחרי שהגשתי בקשה לקבלת אחריות על התקלה מהיבואן בגלל שזאת תקלה בייצור, פתאום הם החליטו שמספיק להחליף רק חלק ספציפי בלבד. יש בעיה עם הגיר שהוא לפעמים עושה בעיות בשילוב לרוורס ולא נכנס טוב, בפיאסטה אחרת נתקלתי בבעיה בשילוב להילוך ראשון (אולי זה מאפיין את הגיר של הפיאסטות) החלון האחורי הידני מידי פעם נופל באיזה סנטימטר למטה וצריך להרים אותו שוב. יש נפיחות בכל מיני מקומות מתחת לצבע של הרכב וקילופים של השכבה העליונה. צריכת דלק ממוצעת בנסיעות עירוניות כ 1:10. והכי מעצבן שנתקעתי עם מערכת המולטימדיה הגרועה בהתקנה מקומית שהגיעה עם הרכב וחוץ מלשמוע עם כבל aux, היא ממש לא מתפקדת ואיכות שמע עלובה.

בצדדים החיוביים. אחרי שגילתי את Forscan פתחתי לרכב המון פיצ'רים שהיו ברכב אבל היבואן נעל. נוספו מחשב דרך, בקרת שיוט, נעילת דלתות אוטומטית בנסיעה, העלאת חלונות בנעילה, הוספתי מנורות בבתי המנורות שיש ברגלי הנוסעים, אבל שהיבואן הביא בלי המנורה, החלפתי את כפתורי ההגה לכפתורים שכוללים בקרת שיוט והחלפתי את ידית האיתות לכזו עם לחצן למחשב הדרך.

הדבר שהכי שובר אותי זאת מערכת השמע, המולטימדיה הסינית של הרכב פשוט זבל מוחלט. יש את הרדיו המקורי שהיבואן נתן בקופסה, שאפשר לשים, אבל גם אין לו בלוטוט ולא ברור אם הוא יעבוד עם ה aux.

מה אתם עשיתם לגבי מערכת השמע?

יש בעלי אקספרס כל מיני מערכות מולטימדיה, השאלה אם הן שורדות את השמש הישראלית שהרכב נמצא בה כל הזמן, גם בנסיעה וגם בחניה?

עריכה אחרונה על ידי bobi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.8.2024 בשעה 21:28, LEGACY 1.8 כתב:

אחלה רכב. מניסיון של 3 שנים מהנים ביותר.

גיסי חיפש רכב זול ואמין. המלצתי על הפיאסטה.. נהנה מכל רגע. נוסע כ 20 אלף בשנה - והפורד לא מאכזבת..

איזה רכב החליף את הנסיכה?

מאזדה CX30 חדשה.

בתאריך 7.8.2024 בשעה 21:31, itamar_by כתב:

כיף לשמוע שיש נהגים חדשים שנוסעים ברכב עם גיר ידני...

תתחדש על הרכב החדש!

אההה אם הילדים יתיאשו מהגיר ותרצה למכור תעדכן

אני כנראה כבר לא אמכור אותו.
אבל זה כבר עניין שלהם.

בכל מקרה - הם כולם עשו רישיון לרכב ידני ומרוצים מהנסיעה ב-פיאסטה.

בתאריך 7.8.2024 בשעה 23:29, bobi כתב:

גם אצלי אוטוטו 10 שנים עם הרכב. ידני. עשיתי כ 120k קילומטרים. אני לא יודע לגבי האמינות, יש לו את הבעיות שלו. פעם הלך המאוורר של המנוע. גם היו צריכים להחליף איזה חלק גדול של המנוע, בהתחלה רצו להחליף את כל המנוע, אבל אחרי שהגשתי בקשה לקבלת אחריות על התקלה מהיבואן בגלל שזאת תקלה בייצור, פתאום הם החליטו שמספיק להחליף רק חלק ספציפי בלבד. יש בעיה עם הגיר שהוא לפעמים עושה בעיות בשילוב לרוורס ולא נכנס טוב, בפיאסטה אחרת נתקלתי בבעיה בשילוב להילוך ראשון (אולי זה מאפיין את הגיר של הפיאסטות) החלון האחורי הידני מידי פעם נופל באיזה סנטימטר למטה וצריך להרים אותו שוב. יש נפיחות בכל מיני מקומות מתחת לצבע של הרכב וקילופים של השכבה העליונה. צריכת דלק ממוצעת בנסיעות עירוניות כ 1:10. והכי מעצבן שנתקעתי עם מערכת המולטימדיה הגרועה בהתקנה מקומית שהגיעה עם הרכב וחוץ מלשמוע עם כבל aux, היא ממש לא מתפקדת ואיכות שמע עלובה.

בצדדים החיוביים. אחרי שגילתי את Forscan פתחתי לרכב המון פיצ'רים שהיו ברכב אבל היבואן נעל. נוספו מחשב דרך, בקרת שיוט, נעילת דלתות אוטומטית בנסיעה, העלאת חלונות בנעילה, הוספתי מנורות בבתי המנורות שיש ברגלי הנוסעים, אבל שהיבואן הביא בלי המנורה, החלפתי את כפתורי ההגה לכפתורים שכוללים בקרת שיוט והחלפתי את ידית האיתות לכזו עם לחצן למחשב הדרך.

הדבר שהכי שובר אותי זאת מערכת השמע, המולטימדיה הסינית של הרכב פשוט זבל מוחלט. יש את הרדיו המקורי שהיבואן נתן בקופסה, שאפשר לשים, אבל גם אין לו בלוטוט ולא ברור אם הוא יעבוד עם ה aux.

מה אתם עשיתם לגבי מערכת השמע?

יש בעלי אקספרס כל מיני מערכות מולטימדיה, השאלה אם הן שורדות את השמש הישראלית שהרכב נמצא בה כל הזמן, גם בנסיעה וגם בחניה?

אני לא יודע מה החריג, אך אצלי החוויה חיובית מאוד.
אולי התנאים אצלי - נהג יחיד (כמעט), תחזוקה מוקפדת, חנייה מקורה (לרוב), אולי הם יצרו את המצב שהוביל ל-10 שנים עם 0 תלונות...

אך אני שמח שזאת החוויה שלי.

לגבי המולטימדיה - אני סירבתי למערכת שהוצעה על ידי היבואן. נשארתי עם המערכת המקורית.

מבחינת איכות אודיו, אני חושב שהיא לא רעה בכלל.

הוספתי לרכב דיבורית BT קבועה של מוטורולה, שהותקנה ממש בהתחלה ותפקדה היטב לאורך השנים.
עכשיו כבר פחות, ולכן אחליף אותה עבורם, להקטין אפשרות לעיסוק בנייד תוך כדי נהיגה...

• רעיון טוב! 1

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Eli R כתב:

מאזדה CX30 חדשה.

אני כנראה כבר לא אמכור אותו.
אבל זה כבר עניין שלהם.

בכל מקרה - הם כולם עשו רישיון לרכב ידני ומרוצים מהנסיעה ב-פיאסטה.

אני לא יודע מה החריג, אך אצלי החוויה חיובית מאוד.
אולי התנאים אצלי - נהג יחיד (כמעט), תחזוקה מוקפדת, חנייה מקורה (לרוב), אולי הם יצרו את המצב שהוביל ל-10 שנים עם 0 תלונות...

אך אני שמח שזאת החוויה שלי.

לגבי המולטימדיה - אני סירבתי למערכת שהוצעה על ידי היבואן. נשארתי עם המערכת המקורית.

מבחינת איכות אודיו, אני חושב שהיא לא רעה בכלל.

הוספתי לרכב דיבורית BT קבועה של מוטורולה, שהותקנה ממש בהתחלה ותפקדה היטב לאורך השנים.
עכשיו כבר פחות, ולכן אחליף אותה עבורם, להקטין אפשרות לעיסוק בנייד תוך כדי נהיגה...

המערכת המקורית עובדת אצלך עם החיבור aux שיש ליד ידית ההילוכים?

פתחת את כל הפיצ'רים הנעולים שיש ברכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, bobi כתב:

המערכת המקורית עובדת אצלך עם החיבור aux שיש ליד ידית ההילוכים?

פתחת את כל הפיצ'רים הנעולים שיש ברכב?

אכן, מחובר ל-AUX שבקונסולה המרכזית, 'מתחת' לידית ההילוכים.

זה דגם ה-Trend אז מראש הוא מגיע עם אותו האבזור וה-features כמו באוטומטית.

לא החלפתי ידית/כפתורים לבקרת שיוט.

לפני 20 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

תתחדש על המאזדה. אחלה רכב.

תודה!

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...