Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייהרכב- סובארו B4 2004, מנוע 2.0,יש רעש מוזר בנסיעה בפניה שמאלה - כמו כחחחחח כזה.אם נוסעים ישר - אין רעש/רעש ממש חלש.אם פונים ימינה - אין רעש.אם פונים שמאלה - יש רעש מין כחחח כזה.אני חודש במיסב הקדמי-שמאלי, מחר בבוקר ארים את הרכב ואנסה לסובב את הגלגל, לראות אם יש רעש כשהוא באוויר.נשמע הגיוני שזה המיסב?ראיתי כמה סרטונים שאנשים מחליפים את כל הנאבה, נראה לי סיפור די פשוט של פירוק הבלמים ואז 4 ברגים שתופסים את הנאבה.כמה עולה נאבה כזאת? והאם אפשר להחליף רק את המיסב?תודהלא יודע למה זה כותב לי את הכל בלי מעבר לשורה חדשה, ניסיתי לערוך שוב אבל זה נשאר כך. מצטער

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

אם פונים שמאחה הבעיה היא במיסב הימני כי כל המשקל של הרכב עובר לצד ימין. וזו אכן תופעה של מיסב תקול. להחליף את המיסב פעולה יחסית פשוטה. הבעיה היא החילוץ וההרכבה שלו. תצטרך מכשיר פרס שיוציא בלחץ ת המיסב הישן ויכניס את החדש. רוב הסיכויים שניתן להחליף את המיסב בניפרד ולא את כל הנאבה אך עדיין תצטרך לפרק את כולה. בגדול הפעולות לפירוק הנאבה היא ניתוקה מבוקסת המשולש המחובר אליה, ניתוק מוט ההגה המחובר אליה, פירוק האום המרכזי, הוצאת הקאליפר וצלחת הבילום ופירוק הנאבה מהבולם המוחזק אליו על ידי 2 ברגים לרוב.

פורסם
הייהרכב- סובארו B4 2004, מנוע 2.0,יש רעש מוזר בנסיעה בפניה שמאלה - כמו כחחחחח כזה.אם נוסעים ישר - אין רעש/רעש ממש חלש.אם פונים ימינה - אין רעש.אם פונים שמאלה - יש רעש מין כחחח כזה.אני חודש במיסב הקדמי-שמאלי, מחר בבוקר ארים את הרכב ואנסה לסובב את הגלגל, לראות אם יש רעש כשהוא באוויר.נשמע הגיוני שזה המיסב?ראיתי כמה סרטונים שאנשים מחליפים את כל הנאבה, נראה לי סיפור די פשוט של פירוק הבלמים ואז 4 ברגים שתופסים את הנאבה.כמה עולה נאבה כזאת? והאם אפשר להחליף רק את המיסב?תודהלא יודע למה זה כותב לי את הכל בלי מעבר לשורה חדשה, ניסיתי לערוך שוב אבל זה נשאר כך. מצטער

היי שלומי,

לא ניתן להבין מהתיאור את מקור הבעיה. יתכן כי מדובר ברעש מסב אולם יתכן גם תקלות אחרות.

מומלץ לגשת למרכז שירות לבדיקה.

יום נעים.

פורסם

עדכון: הורדתי את הגלגל וראיתי שמגן האבק של הצלחת (מין פחית עגולה) היה מאוד קרוב לצלחת, אז עיקמתי אותו קצת אחורה.הרעש נעלם, הכל תקין.

שלומי

• תוכן חדש...