Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט האצ' ראויה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני מחפש ספורטיבית קטנה,תהיה גם רכב שני למשפחה בת 4 נפשות.

טווח המחירים הוא באזור ה100K(כמה שפחות יותר טוב)

גיר ידני-חובה

נוחות-סבירה פלוס (בכל זאת רכב שני למשפחה)

והכי חשוב הנאה מנהיגה.

1.הרגע הזה שאתה מרגיש שהאוטו יעשה כל דבר שתבקש ממנו(במהירויות נורמליות ושלא נצטרך להגיע ל150 קמ"ש בשביל לשחק על המגבלות)

2.אחיזה גבוהה אך זנב שובב .

3.צריכת דלק סבירה +

4.אמינות.

5.שתהיה פלטפורמה טובה ללמוד.

הרכבים העומדים על הפרק בנתיים הם:

208GTI משומשת כמובן-

אבארת500-התנוחת נהיגה מאד מפריעה

miniS-הבנתי שאחזרקה שלה מאד יקרה.

ורעיון קצת יותר זול הוא איביזה1.2+תוכנה לניהול מנוע+קוליאוברים.

למישהו יש עבר עם מכוניות אלה?או יש רעיון אחר יותר משתלם?

תודה רבה על העזרה.

נ.ב-אשמח לרעיונות נוספים אך בשנתון 2008-9+

עריכה אחרונה על ידי ialwi
פורסם

מבין מה שרשמת אני הייתי הולך על המיני.

מבין מה שלא רשמת הייתי הולך על קליאו/מגאן ספורט אהל הם לא יענו לך על הדרישה של הנוחות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שכחתי לציין גם את המיטו155.

תודה רבה על התגובה.

והקליאו דור3 לאחר נסיעת מבחן פשוט לא אהבתי אותה, אין לי הסבר כל כך למה, לא התחברתי כנראה.

פורסם

המיטו נראית מעולה מבפנים ומבחוץ אבל לא באמת מרגישה ספורטיבית בגרסת הבסיס. היית בוחר ב-208GTI. מכונית שלדעתי נותנת חבילה מעולה.

פורסם
שכחתי לציין גם את המיטו155.

תודה רבה על התגובה.

והקליאו דור3 לאחר נסיעת מבחן פשוט לא אהבתי אותה, אין לי הסבר כל כך למה, לא התחברתי כנראה.

מיטו? לא הייתי מגדיר פונטו בתחפושת עם עוד כמה סוסנים 'הוט האצ'',

לדעתי הקליאו ספורט היחידה שנכנסת דרישות שלך, יש פה בפורום יד2 אחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?549220-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-RS-203-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2012

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
הוט האץ' ראויה? יש אבארת' פונטו למכירה פה בפורום איפשהו. תתחדש.

כל מילה בסלע,

כל יום שעובר ואני רואה אותה למכירה אני אומר לעצמי כמה פראיירים אנשים יכולים להיות? הרבה רכב במחיר סופר אטרקטיבי.

המיטו נראית מעולה מבפנים ומבחוץ אבל לא באמת מרגישה ספורטיבית בגרסת הבסיס. היית בוחר ב-208GTI. מכונית שלדעתי נותנת חבילה מעולה.

המיטו תלתן 2010 נכנסת בתקציב והיא כבר יותר ספורטיבית, למרות שהמיטו 155 עם צ'יפ איכותי תתן מענה לא פחות טוב מהתלתן.

מיטו? לא הייתי מגדיר פונטו בתחפושת עם עוד כמה סוסנים 'הוט האצ'',

לדעתי הקליאו ספורט היחידה שנכנסת דרישות שלך, יש פה בפורום יד2 אחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?549220-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-RS-203-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2012

על פי איזה נתון או ניסיון עם מיטו155 אתה אומר דבר כזה?

אמנם השילדה של המיטו והפונטו זהות, עם זה גם העלות אחזקה למרות כל השמועות.

אבל האינטריור של המיטו מאוד מפנק (על האיכות אפשר להתווכח, אבל הייחודיות לא!), הרכב מרגיש מאוד חזק ושיש לו לתת הרבה מעבר.

הנתונים שלה יפים מאוד והצליל שלה הרבה מעל ממכר. אמנם יש לי אותה רק 3 חודשים אבל אני מאוד מאוד מרוצה מהרכב והיא ממלאה בי הרבה תשוקה ואנדרנלין בנהיגה עליה.

מה שפאביה לא.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני חושב שהטעות של פותח השרשור היא בהגדרה של מה שהוא מחפש. אתה לא מחפש הוט האץ אלא סופרמיני מהירה ולכן אני חושב שהמיטו תפורה עליו אם הוא לא מפחד מהשם אלפא רומאו כמו מחצית מהישראלים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה

נראה לי שאני אחזור על נסיעת המבחן על הקליאו ואנסה להתנסות באברת (אין נסיעות מבחן אז זה לא כל כך פשוט..)

אך בנתיים האופציה שהכי קורצת היא ה208.

לגבי מה שredroze אמר אז דווקא לא..

ההאצה מ0-100 היא לא הנתון הכי חשוב לי

אני מחפש פשוט 3 דברים שאולי ממש קשה לשלב ביניהם

התנהגות אוחזת ושובבה(הכי הכי חשוב)

נוחות סבירה פלוס

וחסכון סביר פלוס

אך בנתיים היחידה שבאמת עונה על ההתנהגות הכל כך כיפית ומוציאה חיוכים היא הקליאו..אך הנוחות והחסכון במינוס גדול מאד..

אגב למישהו היו העיות אמינות עם ה208?קליאו והאבארת?או שהן נחשבות אמינות בדרך כלל?

פורסם

אין נסיעות מבחן בפונטו אבארת כי אין כאלה חדשות למכירה...

לא ידוע לי על בעיות אמינות בפונטו אבארת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה

נראה לי שאני אחזור על נסיעת המבחן על הקליאו ואנסה להתנסות באברת (אין נסיעות מבחן אז זה לא כל כך פשוט..)

אך בנתיים האופציה שהכי קורצת היא ה208.

לגבי מה שredroze אמר אז דווקא לא..

ההאצה מ0-100 היא לא הנתון הכי חשוב לי

אני מחפש פשוט 3 דברים שאולי ממש קשה לשלב ביניהם

התנהגות אוחזת ושובבה(הכי הכי חשוב)

נוחות סבירה פלוס

וחסכון סביר פלוס

אך בנתיים היחידה שבאמת עונה על ההתנהגות הכל כך כיפית ומוציאה חיוכים היא הקליאו..אך הנוחות והחסכון במינוס גדול מאד..

אגב למישהו היו העיות אמינות עם ה208?קליאו והאבארת?או שהן נחשבות אמינות בדרך כלל?

היום החוק היבש אומר- רכב שמור ומטופל הוא רכב שיפגין אמינות. אין פה אפס ויכול להיות שיש לו שם של חוסר אמינות, יפגין אצל אחר אמינות טובה.

מבחינת הנוחות המדוברת- אחת ההחלטות שעשיתי במיטו היא האם לוותר על השלב הזה, אמנם הכיסאות נוחים מאוד והתנוחת ישיבה גם כן אבל המתלים של הרכב מאוד קשיחים כדי לדמות רכב ספורטיבי. אחרי 3 חודשים ו2000 ק'מ אני אומר לך שמתרגלים למתלים הקשיחים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

והכי חשוב הנאה מנהיגה.

1.הרגע הזה שאתה מרגיש שהאוטו יעשה כל דבר שתבקש ממנו(במהירויות נורמליות ושלא נצטרך להגיע ל150 קמ"ש בשביל לשחק על המגבלות)

2.אחיזה גבוהה אך זנב שובב

אני מחפש... התנהגות אוחזת ושובבה(הכי הכי חשוב)

בהתאם לדרישות האלה, או שתחפש קליאו ספורט MK3 אחרי המתיחת פנים (קליאו 203) - שפחות קשיחות מאלו שלפני (קליאו 197),

או קופר S.

מה קשורה המיטו לשרשור, רק עמוס יודע.

• תוכן חדש...