Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם עושים טעויות ומשלמים על ידי הפסד קליאנטורה וזה הכי קשה שיש ומזה רוצים להמנע ולכן האינטרס הוא תמיד לרצות ולהיות מקצועי והגון.

לא כל דבר צריך להעניש למען ראו ויראו ואם אתה בתור בעל מוסך מגיע להסדר "שקט" עם הלקוח כך שהוא יוצא מרוצה וחוזר אליך למרות מה שקרה ובלי לעשות טרטרם במדיה כזאת או אחרת, אז הכל טוב ולא צריך לשם את הבעל המוסך או המנהל כפות על חמור עם שלט עליו ולצאת לסיבוב בחוצות העיר.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כולם עושים טעויות

תסלח לי מאוד אבל זו בדיוק דוגמא למה שכתבתי לגביך בהודעה הקודמת.

לעשות שימוש ברכוש של לקוח למטרות פרטיות, זו לא טעות, זה פשע מכוון.

הגדיל האימבציל לעשות וחנה גם כמו בהמה.

על זה בהחלט מגיע עונש "למען יראו ויראו", שלאף מכונאי\בעל מוסך הרעיון הזה לא יעלה לראש אפילו בצחוק!

יום טוב גם לך

פורסם

עוד פעם אתה מוציא דברים מהקשר, אז או שזה במכוון או שאתה...

לעניין השרשור אני זה שנתתי עיצה לאין לגשת ולמי לפנות ואני גם זה שביקש לדעת יותר פרטים כדי לעזור ואני לא חושב לרגע שמה שעשה המוסך זה בסדר ומצד שני לא שמענו את הצד השני ותתפלא שאגיד לך כמה דברים לפעמים נשמעים חמורים שהם באים מצד הלקוח ואז אתה שומע את הצד של המוסך ופצתאוםן זה כבר לא שחור לבן, פשע מכוון.

אני בתגובתי אליך הראשונה התייחסתי רק להערה שלך לאמנון שרומזת שמטאטאים מתחת לשטיח ענייניים חמורים שמגיעים לבוררות כאשר לכל בר דעת שקורא את כל מה שכתב אמנון בשרשור ברור שלא זאת הכוונה.

פורסם

אתה צריך לשאול את אמנון ולא אותי כי אני לא מתעסק עם בוררות ואף פעם לא הייתי בסיטואציה להיות במצב מול לקוח בבוררות.

פורסם (נערך)

קראתי שוב את כל מה שנכתב פה,

אני מבין את המקום שאמנון בא ממנו, מבין את הרצון לשפר ולתקן.

הכנופייה קמה מאותו מקום בדיוק, בשביל לעורר מודעות ולשפר את הענף.. למרות שדנדן עדיין לא השכיל להבין את זה.

אבל כמה שאני קורא יותר את מה שנכתב פה, אני מגיע למסקנה שמרטינס צודק במה שהוא כתב. מוסד הבוררות של איגוד המוסכים, בקונסטלציה הנוכחית, פשוט מאפשר למוסכים לסגור עניינים בשקט בחדרי חדרים. אין לו שיניים. אין לו הרתעה. הוא פועל לפתור בשקט מקרים נקודתיים, לא משפיע על הלך הרוחות הכללי בענף.

לפעמים זה טעויות קטנות, לפעמים זה מוסכים שסרחו. אנו נפגשים על בסיס יומי עם אנשים שחוו חוויות מאוד טראומתיות עם מוסכים. רוב האנשים שפונים לכנופיה זה לא בשביל לחסוך כסף, זה בגלל שהם מאסו במוסכים ולא מסוגלים להתקרב אליהם יותר.

על מנת להפוך את השירשור הזה ליעיל, יש לי הצעת יעול. כולי תקווה שאמנון יקרא את זה:

כידוע מרבית הדיונים בבית המשפט פתוחים לציבור הרחב והפרוטוקולים שלהם נגישים באינטרנט.

גם כן ידוע שמרבית נותני השירות הגדולים כיום מתפעלים עמודי פייסבוק והדיונים מול הלקוחות בעמודים אלו גלויים לכל.

אני חושב שמוסד הבוררות של איגוד המוסכים יעלה לעמדת כח אמיתית ויעילה אם הפרוטוקולים של הדיונים יפורסמו באינטרנט לקהל הרחב, ובחיפוש פשוט הלקוח יוכל לראות אלו מקרים ותגובות התרחשו עם מוסך זה או אחר. כמובן שטעויות שנפתרו וניתן פיצוי, יעמידו את המוסכים הרלוונטים באור חיובי. מוסכים שסרחו יקבלו כתם בגוגל שיגרום להם ולחבריהם לחשוב פעמיים לפני שעושים שטויות כפי שתוארו פה בשרשור.

רצוי ומומלץ לפרסם גם את המוסכים שסרבו להגיע לבוררות על מנת שתופעה כזו לא תצמח לפתע פתאום.

אמנון אשמח להתייחסות עניינית להצעה..

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

בוקר טוב חברי היקר,

אני חושב שההצעה שלך טובה מאוד , אבל לדעתי צריך להחמיר יותר מה הכוונה,

שכמו שבעלי מוסכים (אני כרגע מדבר על אלה שבפורום וכמובן אני מתכוון לשער בעלי המקצוע שיש להם אתרים

ודפים בפייסבוק וכו') אומרים ללקוחות תכתבו עלינו מילה טובה בפורום, כך גם צריך לכתוב את התגובות הלא טובות.

וההחמרה שאני מדבר עליה היא שאיגוד המוסכים יחייב את המוסכים האלה לכתוב באתר שלהם או בשרשורים

או בכל מוקר פרסומי עם המלצות אחר לעשות כך, ואז אנשים כבר יקבעו לבד.

כמובן לעשות זאת מסודר עם התגובות משני הצדדים שלא יצא מלוכלך.

מתנצל אם לא מנוסח טוב, נשמח לתוגבה רצינית, ולא בסגנון ''אנחנו נגד מוסכים''.

רועי

פורסם (נערך)

יגאל, אני לא מסכים עם הקביעה שלך שאנחנו סוגרים ענינים בשקט בחדרי חדרים, זאת לא המטרה. הרעיון שאפשר לפתור סיכסוכים

בחדר סגור ולא קבל עם ועדה, יש לו על מה לסמוך, והמטרה - להביא את הצדדים להסכמה תוך פתרון הסיכסוך - מושגת!!!

מוסך שפועל באופן קבוע לא מקצועי ולא אתי , מאבד בסופו של דבר את לקוחותיו ואין לו זכות קיום.

דוקא המוסכים המגיעים לבוררות הם אלה שרוצים לשמור על שמם הטוב, לומדים מטעויות העבר שלהם ואף משלמים עליהן ללקוחות

שנפגעו, ואלה במקרים רבים נשארים לקוחות נאמנים שלהם, וזאת המטרה! לא?

גם אתר זה פועל בין היתר כדי להשיג את אותה המטרה, בדרכים אחרות, ע"י חשיפת מוסכים שסרחו.

וגם באיגוד המוסכים פועלים ללא הרף לשיפור השרות, ויש אפילו קוד אתי שכל חברי האיגוד חתומים עליו, אבל המלאכה עוד רבה. אל תשכח שמדובר באנשים שזוהי פרנסתם וכמובן שאין לנו עניין לפגוע בהם. נפעל ככל יכולתינו לשיפור השרות של המוסכים בדרכים חיוביות.

הרעיון שאתה מעלה כאן מעניין,

אבחן אם ניתן ליישם אותו מול הנהלת האיגוד, יש לסוגיה הזו צדדים לכאן ולכאן , וכשנרצה לקבל

החלטה נצטרך לבחון לעומק יתרונות מול חסרונות של מהלך כזה.

לא אכנס כאן לדיון אבל אני מבטיח לעדכן כיצד זה מתפתח.

ועוד משהו לסיום,

אני מזמין אותך להיות משקיף בבוררות בתאום איתי כמובן כדי שתחווה את החוויה, רק ככה תבין באמת

כיצד זה מתנהל, אנחנו לא מסתירים שום דבר ופועלים בשקיפות מלאה

עריכה אחרונה על ידי מוסך אמ הדרך
פורסם

מוסך שפועל באופן קבוע לא מקצועי ולא אתי , מאבד בסופו של דבר את לקוחותיו ואין לו זכות קיום.

ומה יקרה אם יש מוסך שפועל בשיטת מצליח - אם הצליח יופי, אם לא הצליח סוגרים בשקט פיצוי בבוררות וממשיכים הלאה ללקוח הבא?

במצב כזה, הבוררות לא תגרום למוסך לאבד לקוחות.

אני חושב שהרעיון הזה של הבוררות הוא רעיון טוב, אבל יש לו גם מגבלות.

דני

פורסם
יגאל, אני לא מסכים עם הקביעה שלך שאנחנו סוגרים ענינים בשקט בחדרי חדרים, זאת לא המטרה. הרעיון שאפשר לפתור סיכסוכים

בחדר סגור ולא קבל עם ועדה, יש לו על מה לסמוך, והמטרה - להביא את הצדדים להסכמה תוך פתרון הסיכסוך - מושגת!!!

דוקא המוסכים המגיעים לבוררות הם אלה שרוצים לשמור על שמם הטוב, לומדים מטעויות העבר שלהם ואף משלמים עליהן ללקוחות

שנפגעו, ואלה במקרים רבים נשארים לקוחות נאמנים שלהם, וזאת המטרה! לא?

גם אתר זה פועל בין היתר כדי להשיג את אותה המטרה, בדרכים אחרות, ע"י חשיפת מוסכים שסרחו.

וגם באיגוד המוסכים פועלים ללא הרף לשיפור השרות, ויש אפילו קוד אתי שכל חברי האיגוד חתומים עליו, אבל המלאכה עוד רבה. אל תשכח שמדובר באנשים שזוהי פרנסתם וכמובן שאין לנו עניין לפגוע בהם. נפעל ככל יכולתינו לשיפור השרות של המוסכים בדרכים חיוביות.

הרעיון שאתה מעלה כאן מעניין,

אבחן אם ניתן ליישם אותו מול הנהלת האיגוד, יש לסוגיה הזו צדדים לכאן ולכאן , וכשנרצה לקבל

החלטה נצטרך לבחון לעומק יתרונות מול חסרונות של מהלך כזה.

לא אכנס כאן לדיון אבל אני מבטיח לעדכן כיצד זה מתפתח.

ועוד משהו לסיום,

אני מזמין אותך להיות משקיף בבוררות בתאום איתי כמובן כדי שתחווה את החוויה, רק ככה תבין באמת

כיצד זה מתנהל, אנחנו לא מסתירים שום דבר ופועלים בשקיפות מלאה

היי,

לדעתי הארגון הזה מאוד חיובי אבל קצ אופטימי, כי בטוח יש מוסכים שלא מגיעים וגם אלה שכן מגיעים פעמים רבות לא נקנסים או משהו או מוטל עליהם עונש או משהו בסגנון, אלא רק אומרים ''נו נו נו'', ובתכלס זה לא מספיק, תיקח שני מקרים

עם ילדים שהלכו מכות בבית ספר:

לזוג הראשון, רק אומרים להם ''נו נו נו'', ומקווים שהם ילמדו.

לזוג השני, מענישים אותם, ואז הסיכוי יותר גבוה שהם ילמדו.

הבנת את הכוונה שלי?

אמנם אני לא יגאל אבל אני אשמח להגיע למפגש בוררות.

רועי

פורסם

יש לי שאלה למוסכניקים שכאן, האם האיגוד יכול לפעול גם כנגד מוסכים שאינם חברים והאם כל המוסכים חייבים להיות חברים באיגוד?

לפותח השירשור אני יכול להמליץ לפנות לרשות להגנת הצרכן שלהם יש יכולת אמיתית לפעול ולהטיל קנסות כבדים כנגד בעל העסק ולפסוק פיצויים לטובת הנפגע

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

הנה הכתבות שהבאתי בעבר כדוגמה להתנהלות הבוררות באיגוד המוסכים:

איגוד המוסכים - קודם תביאו את הכסף -

הקישור הופיע בשירשור הבא שהיו בו עוד עדויות של חברי פורום על ההתנהלות של האיגוד הזה:בוררות באיגוד המוסכים או תביעות קטנות

• תוכן חדש...