Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני די צעיר. מחפש רכב שייסע טוב ולא ייכנס הרבה למוסך.

מתלבט בין וולוו - ראיתי מכוניות מדגמים כמו S60 או S40 (או אפילו 940) במחירים ממש זולים - עד 10K. (שנת 2001 בערך)

השאלה אם הם מבקרים הרבה במוסך. כי אין לי עצבים לזה.

מתלבט אם לקנות יפנית כמו טויוטה או משהו דומה, בהתחשב בעובדה שגם ב15K זה לא רכב חדש.

לגבי צריכת הדלק. אין לי עדיפות. כי אני לא נוסע המון.

בשורה התחתונה. איזה רכב הייתם לוקחים. (בהנחה ששילמתי עד 10K אז אין לי את העניין של למכור אותו, כך שאפשר להוריד זאת מהתחשיב).

פורסם

יש לי נסיון טוב עם פיג'ו 206 אוטומטית שהפגינה אמינות במשך שנה.

כמו כן סיטרואן קסארה שעולה גרושים והייתה אצלי יותר משנתים, רק לוודא שהגיר במצב טוב, ורצוי להוסיף קולר לגיר.

פורסם

בתקציב הזה אתה לא מתלבט בין פירמה כזו או אחרת. אלא מחפש את מה שיהיה הכי אמין. זו לפחות דעתי וכך נהגתי בחיפוש הרכב הראשון שלי בתקציב דומה. כשהיה לי יותר כסף להתפרע איתו הרגשתי יותר בנוח להתפנק על דגמים שאני אוהב גם אם זה יהיה במחיר של אחזקה יקרה יותר.

פורסם

ולוו S40 צרה צרורה , S60 רכב אמין נוח ומפנק , חסרונות : טיפולים יקרים , קשה למכור וולוו. אולי S70 אולי נכנס לתקציב שלך , היה לי ללא תקלות ובעיות רק קצת שותה דלק.

הייתי קונה רכב יפני מאזדה טיוטה במחיר הזה אמין מאוד , לא יודע כמה עולה אבל תראה כמה מאזדה 323 מסתובבות בכביש חלקם במצב כמו 2014 . רכב אמין ביותר.

פורסם

לפי דעתי האישית הייתי שואל את השאלה קצת אחרת:

מה עדיף יפנית משומשת או וולוו מזדקנת.

לפי דעתי הוולוו זה בור בלי תחתית ואני מתבסס לפי מה שאני קורא פה על דפי הפורום הזה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גם אני ממליץ על המאזדה 323, רכב אמין מאוד, הייתה לי אחת שנת 2003, רכב אמין, לא זללן ולא חסכוני, 1 ל10 בממוצע. אצלי לא היו שום בעיות במשך התקופה (כשנתיים)

פורסם

למה דווקא וולווו? כי ב15,000 יש גם אחלה A6 ו A4 של אאודי.... שנתונים 2000-2001

יש לך גם פאסאט יותר חדשה במחירים האלה, שלא לדבר על מונדאו.

בקיצור - למה וולוו?

STI 2004

• תוכן חדש...