Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רודף אחרי הזנב של עצמי, אני בוחן אפשרויות ולא מתקבע על משהו בנתיים.

מגניבות ? במידה מסוימת, לא אקח מאזדה דמיו או אוטו סטיישן כמה שהוא לא יהיה טוב. אבל אני לא צריך אוטו שנראה ספורט עם שיפורים וכאלה. טוב ?

מבחינת סדאן\האצ'בק ~ אהבתי את הנוחות שבאוטו קטן ובאיך שמרגישים אותו על הכביש. שוב, האם זה MUST ? כנראה שלא.

מחיר הקניה ? בנתיים הטווח הוא בין 10-20K ייתכן ויגדל עם הזמן

ביצועים ? אני לא רוצה אוטו ספורט או משהו, אבל מצד שני. כשהייתה לי הקליאו הקטנה, הייתי סוחט ממנה מעבר למה שצריך. אז אולי כדאי לחפש משהו עם מנוע טיפה יותר חזק ? כשאני חושב על ביצועים אז אסוציאטיבית אני חושב האצה ופניות חדות חחח. סבבה ?

האם הניסאן אלמרה מציעה את זה ? או פחות ? האם הפיג'ו מציעה זאת או פחות ?

אמינות ? כן חשוב לי. למי לא ?

דלק ? אני מוכן להתפשר אבל לא משהו שיזלול דלק 1:9 ..

סליחה על הטרחה, מקווה שזה יותר ממוקד ?

תודה

פורסם

תקנה לעצמך 206 1.4 ידנית מהשנתון הכי מתקדם שאתה יכול ותקבל רכב נוח, כיפי לנהיגה, מודרני יחסית, עלויות אחזקה נמוכות ובנוסף לכל זה, רכב שנראה טוב.

אז נכון שהוא לא קורולה מבחינת אמינות אבל לאחר יישור קו מדובר ברכב אמין יחסית.

פורסם

לא קראתי פה את כל מה שרשמו אבל באחד משעורי הכלכלי הבודדים שלמדתי אמרו שהאחזקה של רכב ישן עולה על רכב חדש... וכניראה שזה נכון למרות כל החישובים שהוצעו פה. ועוד כמה הגיגים "דברים זולים עולים ביוקר" , " אני לא עשיר מידי כדי לקנות דברים בזול." זו דעתי.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

itamarg, נשמע כמו הצעה טובה אבל אני בא מקרית-גת, אני די מצמצם את החיפוש שלי לאזור הדרום-מרכז.

אני גם מסתמך על כך שחבר יתלווה איתי כשאסע לראות את הרכבים.

בכל אופן, נראה לי שאני אתחיל לעשות רשימה של רכבים לפי אזורים בארץ.

אתחיל בנגב כאשר השאיפה היא לעשות רשימה של פיג'ו 206 וניסאן אלמרה :)

(הסתכלתי על כמה רכבים כאלו ואינם כאלה גדולים וארוכים כמו שחששתי או שמא אני משכנע את עצמי...)

• תוכן חדש...