Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי מונדאו 2007 עם רדיו מקורי ובעיה שהתגלתה לאחרונה היא שכשאני מכניס את הדיסק הוא פשוט מוציא אותו אחרי 2 שניות בערך (כאילו לחצתי eject).

לאחר מספר ניסיונות (בין 2 ל-5 בדרך כלל) הוא לא פולט אותו וקורא אותו כמו שצריך.

יש לי הרגשה שזה משהו ממש קטן. מי באיזור חולון יודע לטפל בזה? אני חושב שאדם עם הידיים הנכונות בדקה יוכל לסדר את זה.

תודה!!

• ספונסר פורום
פורסם

לא צייינת מהיכן אתה בארץ, אבל אם אתה מאזור המרכז דבר עם שמעון ממוסך שי-לי באור יהודה. ייתכן שהוא יוכל לעזור לך עם זה.

פורסם

האם הטעינה המכנית הסתיימה? יכול להיות שמשהו מונע מהשלב המכני להסתיים והפיתרון הוא

1. גירוז ניקוי מערכת מכנית

2. גומיה בסוף ימיה

3. מיקרו סוויטציים חיווי מצב מכני לא תקינים או מלוכלכים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם ככה זאת כנראה לא בעיה מכנית.

אם הוא מנסה לקרוא אותו ולא מצליח בדר"כ זו בעיה של העיינית שנדפקה, הרבה פעמים זו עייפות של סלילי המיקוד של העיין שמזייפים והעיין לא מצליחה לעשות "פוקוס" על הדיסק, והמערכת פולטת את הדיסק.

לא בטוח ששוה להשקיע אלא לרכוש HU לא מקורי אחר או להתקין מתאם ל USB אם אין ולהריץ מוזיקה מה USB או מהנייד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העניין הוא שזה משתלב יפה עם הקונסולה, וגם יש שליטה מההגה אז היתי רוצה קודם לנסות לתקן לפני שאני מחליף.

איזה בתי עסק באיזור חולון יודעים להתעסק עם דברים כאלה?

פורסם

אפשר לנסות פתרן זול ויעיל בהנחה שאין מה להפסיד- ישנו דיסק ייעודי עם חומר נוזלי בבקבוק (נמכר כסט) לניקוי עיינית הלייזר).הוא עולה כמה עשרות בודדות של ש"ח.תיקון /החלפת עינית יעלו כמה מאות אז אולי שווה להתחיל מהפתרון הזול קודם...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם שמת דיסק mp3 או צרוב יכול להיות שהמכשיר לא יודע לקרוא אותו

תנסה דיסק מקורי

אצלי ברכב הרדיו לא קורה צרובים אבל לפעמים הוא מצליח

• תוכן חדש...