Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-P

יש כאן בעלי חנויות למוצרי חשמל?

אם מישהו יכול להתחרות עם זה אשמח לפרנס חבר פורום ולא את LAST PRICE.

החלק בתמונה שצירפת זה לא קבל אלא מפסק תרמי (הגנה) הנקרא גם THERMAL SWITCH.

חפש בגוגל מפסק תרמי לפי המידע הרשום על הרכיב. המספר 85 כנראה מציין את טמפ' הפתיחה או הסגירה של המפסק.

המודד שברשותך לא מסוגל למדוד התנגדות של 0.014 אוהם. גם מכשיר מדוייק כמו פלוק 87 לא מסוגל למדוד בצורה מדוייקת התנגדות של פחות מ-1 אוהם. קח בחשבון שהתנגדות של הפרובים בלבד היא 0.3 אוהם.

לכן כבדהו וחשדהו - בקשר לתוצאות הבדיקה.

תודה על כל ההסברים. לומד המון.

ברור לי שהמדידה של הרב מודד שלי ממש לא מדוייקת. (כשהפרובים נוגעים אחד בשני הוא מראה אותה תוצאה... גם אני חשבתי על ההתנגדות של החוטים עצמם).

בכל מקרה, זה לימד אותי שהרכיב מקוצר. רק שאם הוא מפסק תרמי, מצב מקוצר זה המצב התקין שלו=הלך המנוע=הוצאה לא צפויה, ע"ח התקציב של מקרן הקול שחמדתי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
:-P

(כשהפרובים נוגעים אחד בשני הוא מראה אותה תוצאה... גם אני חשבתי על ההתנגדות של החוטים עצמם).

בכל מקרה, זה לימד אותי שהרכיב מקוצר. רק שאם הוא מפסק תרמי, מצב מקוצר זה המצב התקין שלו=הלך המנוע=הוצאה לא צפויה, ע"ח התקציב של מקרן הקול שחמדתי.

לא רק שהבדיקה לא מדוייקת גם התוצאה שקיבלת היא סתם מספר אקראי שכנראה מרמזת שקיימת רציפות במפסק התרמי. יישנם מפסקים תרמים שהם N.C ויש כאלה שהם N.O כלומר במצב רגיל 'מקוצרים' או נתק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...