Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כנראה שאחרי המסך הבוקר, הצרות הטנולוגיות ממשיכות לעקוב.

בתקופה האחרונה ניידתי שני קווים מפלאפון לגולן. הניוד עבר באופן חלק, ותוך פחות מחצי שעה הייתי כבר לקוח של גולן.

כעת, אני מנסה לנייד קו נוסף, והניוד נכשל. גולן טלקום אמרו שהניוד נכשל ויש להתקשר לשירות הלקוחות. במקביל קיבלתי מייל שאומר כך:

שלום,

הניוד שלך מתעכב בחברת פלאפון. כששעת הניוד שלך תקבע אנו נשלח לך על כך הודעת SMS.

בברכה

גולן טלקום

מה זה אומר?

מה פלאפון רוצים מחיי והאם זה חוקי?

כי בינתיים גם אם אני מחזיר את הסים הישן אין לי טלפון.

כמה זמן זה יימשך? כי מחר יום שישי, אז באופן תיאורטי אני עלול להיתקע ללא נייד כל הסופ"ש?

אשמח לקבל עצה ממי שחווה משהו בסגנון.

סופ"ש נעים,

אישדבחזיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

חוויתי חוויה שכזו לאחרונה.עם קו של פלאפון.

הקו שהיה לזוגתי היה תחת ההסדר של הקיבוץ שלנו . היה חוזה הוא נגמר שכנעתי את זוגתי להצטרף לגולן (היה מבצע קו שני ב-15 שח משהו כזה)

ניסינו לנייד אין ניוד.

מסתבר שפלאפון לא היו מוכנים לשחרר את הקו חוזה סיפורי פוגי.long story short

ערבנו כמה קדקודים בחברת הפח הזו והפלא ופלא "שחררו" את הקו.

יש ניודים כל יום עד השעה 19:00 בערב.

הניוד נכנס לתוקף ובהנחה שהכל תקין כחצי שעה לא יותר.

פנה לפלאפון.

אגב הקו "הישן" ממשיך לעבוד עד שהניוד מתבצע בפועל אז אל דאגה.

לנו כל הסיפור לקח כ-3 שבועות.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

תודה רבה.

פלאפון אמרו שהבעיה לא אצלם. שאפנה לגולן.

גולן אמרו שיעשו את הניוד באופן ידני. נציגה לקחה פרטים ואמרה שתוך גג שעתיים [עד 18:00] חוזרת אליי עם תשובה. לטענתה, יש ניודים עד 7, אז אין לי מה לדאוג. נקווה לטוב.

תודה איילי.

אבי היה לקוח של פלאפון באזור ה-20 שנה. ועדיין, אני ממליץ לברוח מהם כמו מאש. [לא רק בגלל מקרה זה, מי שרוצה עוד סיפורים אשמח לפרט].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

עדכון,

מכר שעבד בפלאפון אומר שהחברה הזו את זה כדי לנסו להתקשר ולשמר את הלקוח. מי שלא רוצה לחכות לשירות שימור, שפשוט יתקשר למפעיל החדש.

בגולן טלקום עשו את הניוד בשבילי בעצמם, והקו עבר בהצלחה.

להתראות פלאפון. ביי ביי.

פורסם (נערך)

גם גולן לא צדיקים, לי היו בעיות בניוד מגולן ל-012 ולהוט.

לעומת זאת השבוע ניידתי את אמא שלי מאורנג' ל-012, התהליך ארך 3 דקות. הבעיה היחידה היתה שבגלל שקיאה בהקלדת תאריך תוגת כרטיס האשראי באתר של 012 הרישום נתקע - אבל רק 2 דפים אח"כ, בלי רמז למקור התקלה. איתרתי אותה במקרה כאשר חשבתי שהבעיה היא בכרום ועברתי לאכספלורר, ואז הקלדתי את הנתונים מחדש, הפעם תקינים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי בהתחלה גולן עשו בעיות עם ניוד.

לפני כמה ימים ניידתי קו של אבא שלי מגולן ל012, מהאקטיבציה של הסים ועד סיום הניוד לקח 20 דקות בערך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...