Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טימטום במיטבו ובשורות רעות יהיו בדרך לפי דעתי

על כביש 90 שם מותר לנסוע 90,מירושלים לים המלח, כ5 ק"מ בערך ליפני עין גדי בנו כיכר.

כן, בכביש שנוסעים בו הרבה יותר מ90 קמ"ש, בנו כיכר.

למה?

כי יש עבודות בכביש וכנראה לא נתנו למשאיות שם להיכנס שמאלה לאזור הים, אז בנו כיכר.

זה מסוכן, זה אדיוטי וזה יגרום להמון תאונות.

שלשום, אתמול והיום שנסעתי שם עם נהגי אגד כולם הרימו גבה ולא הבינו הטימטום.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

והמחסום הזה של המכס או מה שזה לא יהיה באמצע כביש הערבה יותר טוב?

הכביש מצטמצם משני נתיבים לנתיב אחד ויש שלט שמותר לנסוע פחות... אבל פתאום יש פס האטה שמעיף את האוטו באוויר! (פס האטה באמצע כביש הערבה, כן?)

מה הבעיה לשים שלט "מחסום לפניך"?

פורסם

כל הדברים האלה בעייתיים למי שאולי נוסע שם פעם בשנה.

רוב הנהגים שעוברים שם עושים את זה בגלל עבודה כזו או אחרת אז הם כבר יודעים איפה כל סדק על הכביש נמצא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
והמחסום הזה של המכס או מה שזה לא יהיה באמצע כביש הערבה יותר טוב?

הכביש מצטמצם משני נתיבים לנתיב אחד ויש שלט שמותר לנסוע פחות... אבל פתאום יש פס האטה שמעיף את האוטו באוויר! (פס האטה באמצע כביש הערבה, כן?)

מה הבעיה לשים שלט "מחסום לפניך"?

זה לא באמצע כביש הערבה, ויש שם די והותר שילוט קודם לכן. אם עפת באויר, תאשים רק את עצמך.

אגב, המכס מתעלק על המחסום. זה בכלל מחסום בטחוני, שמאויש לרוב ע"י מג"ב ותפקידו לבדוק את הנכנסים והיוצאים מאילת.

אגב 2, יש שם איזה 8 פסי האטה רצופים, אבל אולי נחתת אחרי 7 האחרים :-)

פורסם

ראיתי את הכיכר הזאת כבר לפני כמה שבועות. באמת מוזר, אבל בואו נוריד את מפלס הפאניקה -

הכיכר הזאת לא מגיעה בחלק ישר של הכביש אלא מיד אחרי חלק קצת יותר הררי ומפותל של הכביש. מי שנוהג שם 90 קמ"ש בקטע הזה אמור לדעת גם להאט ל-30 קמ"ש :twisted:

חוץ מזה שיש שילוט לפני הכיכר. גם לי הוא היה נראה קצת מוזר אז לא ממש הגבתי לו ברגע הראשון, אבל הוא שם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה לא באמצע כביש הערבה, ויש שם די והותר שילוט קודם לכן. אם עפת באויר, תאשים רק את עצמך.

אני לא מתכוון להתווכח אם היה שילוט או לא, אני אומר בצורה חד משמעית שלא היה שילוט מספק.

זה קרה לפני כשנה בדרך הלוך - היה שילוט של "כביש הולך וצר" (משני נתיבים לאחד) ועוד תמרור של הורדת מהירות. זהו.

פתאום הגיעו סדרה של פסי האטה, ואת הראשון פיספסתי ועליתי בערך על 50 קמ"ש אחרי בלימה. בדקתי אח"כ גם במצלמה של הרכב מספיק פעמים ולא היה שילוט.

אם השילוט היה קיים ונפל/נעלם וכ' זה ממש לא מעניין אותי (לא יודע מה קורה שם עכשיו), ואני מאשים את האחראיים. אגב, בדרך חזרה היה שילוט בצד השני.

• תוכן חדש...