Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

הפעם התכוונתי לישראלי במובן החיובי של המילה.

לאנגלים של יורקשייר לא נעים להפציץ את הקופאית במטבעות, אז הם יספגו הפסד אבל יתנו לה תלוש במקום.

כמו שברכבת אם מישהו יתפוס את המקום השמור שלהם הם יתנצלו חמש פעמים לפני, תו"כ ואחרי שיבקשו ממנו לקום.

לנו (ישראלים/סובייטים) אין בעיות כאלה.

פורסם

הכנסתי את התרד הזה למועדפים. לפני הנסיעה הבאה שלי אקח אותם ממך.

מטבעות זה בר מאוד שימושי למכונות האוטומטיות ברכבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השימוש הטוב ביותר שאני רואה למטבעות של 50 סנט הוא בשירותים הציבוריים.

אבל למה? יש נייר :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הנה הצעה פרקטית: אספור בדיוק כמה מטבעות יש, רק של חצאי יורו ועשרים יורו סנט (לא קטנים יותר), אציע אותם ב- 20% פחות מהשער היציג למי שמוכן לבוא ולקחת את כולם ביחד. נשמע סביר?

מישהו כבר מוכן להתחייב?

פורסם (נערך)
"אצלנו" באנגליה יש בקניונים מכונות שמחליפות את המטבעות שלך בתלושי קניה לסופר מינוס 10% עמלה.

קצת יקר אבל נח אם צברת הרבה.

למה שמישהו ירצה להפרד מ10 אחוז מהסכום בתמורה לזבל דוגמת רב תו?

~לאנגלים של יורקשייר לא נעים להפציץ את הקופאית במטבעות, אז הם יספגו הפסד אבל יתנו לה תלוש במקום.

למה לא נעים? ההיפך, יהיה לה יותר כסף קטן בשביל עודף.

הנה הצעה פרקטית: אספור בדיוק כמה מטבעות יש, רק של חצאי יורו ועשרים יורו סנט (לא קטנים יותר), אציע אותם ב- 20% פחות מהשער היציג למי שמוכן לבוא ולקחת את כולם ביחד. נשמע סביר?

מישהו כבר מוכן להתחייב?

שלחתי לך ה"פ

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השימוש הטוב ביותר שאני רואה למטבעות של 50 סנט הוא בשירותים הציבוריים.

אבל למה? יש נייר :lol:

הסיפור של ה-50 סנט בשירותים הוא אחד המעצבנים ביותר, במיוחד לזרים שלא מחזיקים מאגר של מטבעות מתאימים. בארץ אנחנו רגילים שהשירות בשירותים הוא שירות, ולא נגבה תשלום נפרד תמורתו. יש מדינות באירופה שבהן אם אין לך מטבע של 50 סנט אתה יכול להשתין במכנסיים, כיון שאין כל דרך אחרת לפתוח את הדלת. וד"א - השירותים לאו דווקא יותר נקיים מאשר בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מוכן לקנות ביציג מינוס 10%.

בתנאי שמגיעים אלי (ת"א) או שהעסקה תתבצע במקום שאני מגיע אליו ממילא, אחרת הדלק עולה לי יותר :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...