Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא הניע ללא כבלים. זו כבר הפעם השנייה בשבוע האחרון.

מתח מצבר 12.3 לפני הנעה, מתח על הקטבים לאחר ההנעה 14.2.

לאחר נסיעה של 25 דקות, הרכב שוב לא הניע (נשמע רק "קליק").

האם ייתכן שמדובר בבעיית הארקה? אינני רואה את נקודת החיבור של הקוטב השלילי לגוף כי הוא פונה לכוון קיר האש.

המצבר בן כשנתיים (שנפ 50 AH) וייתכן שהוא כבר גמר.

מחפש חשמלאי רכב אמין באזור נתב"ג (לא בתחנת הדלק).

פורסם

תודה.

הוחלף מצבר, והזיכרון שלי לא משהו, המצבר היה 55AH (שנפ 706) ולא 50AH ובן 4 שנים כשהגיע לקץ דרכו.

את אריכות ימיו אני מייחס לכך שדאגתי לשמור על גובה נוזל תקין וביצעתי טעינה ארוכה בשנה שעברה.

פורסם

גם לי זה היה תמוה שהמצבר הראה מעל 12V אבל לא הצליח להניע את הרכב אבל אין לי ספק שהיה צריך להחליף אותו.

אולי מומחי החשמל בפורום יוכלו להסביר את התופעה.

פורסם

ככל שעולה גיל המצבר ההתנגדות הפנימית שלו עולה, כך שמדידת המתח ללא עומס תהיה מתח המצבר, ברגע שתרצה למשוך ממנו זרם להתנעה למשל

יפול המתח יותר ככל שהזרם יהיה גבוהה יותר בגלל ההתנגדות הפנימית של המצבר.

אין לי ספק שהמצבר גמר אחרי 4 שנות שרות, תתחדש

פורסם

מצאתי ברשת סרטון המדגים כי אפשר להאריך את חיי המצבר על ידי הוספת מגנזיום סולפת (נקרא גם מלח אנגלי, מגנזיום גפרתי, מלח אפסום) אותו אפשר לרכוש בכל בית מרקחת. ממיסים אותו במים מזוקקים ומוסיפים למצבר.

האם מישהו ניסה זאת?

• תוכן חדש...