Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אפשרות לקנות מרסדס C200 קופה 2007 במחיר טוב. הרכב יפה מאוד ושמור. ההתלבטות היחידה זה התחזוקה וביטוחים. אומרים לי שזה סתם הוצאה גדולה ומיותרת. האם זה באמת נכון ויש כזה הבדל גדול? מה סדר גודל כללי לשנה? ואם משווים לרכב עממי יותר. (כרגע יש לי סוויפט GLX חדשה בת פחות משנה)

אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות.

(חשוב לציין שאין לי משפחה ואני כן מעדיף רכב עם שתי דלתות. פשוט בא לי)

פורסם

אין פה הרבה אנשים עם רכבים כאלה,

לפי הבדיקות שלי שעשיתי כמה פעמים - העלות טיפולים לרכבים מהסוג הזה היא בערך אקורד\מאזדה6 +.

בנוסף להחזקה לא זולה, יש כל מני דברים קטנים שבהתחלה נראים לא יקרים שיכולים להתקלקל ויעלו המון כסף יחסית למתחרות.

פורסם

בטוחים - תבדוק עם סוכן הביטוח שלך.

תחזוקה - לא יקרה יותר ממשפחתית גדולה ממוצעת (כפי שכתבו מעלי) א-ב-ל אם מתלקלים חיישנים למיניהם או חלקים שבד"כ לא מתקלקלים, זה יקר מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא רק חיישנים אלא גם חלקים שאין להם חליפיים. חבר החליף למרצדס SL מתחילת שנות האלפיים מראה שמאלית חשמלית, מחוממת, מתכהה, כולה השאיר במוסך מעל 7000 שח:confused::eek:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדקתי לרכב כזה (C230 קופה שחורה :)) לפני כשנתיים. גם לאבא שלי הייתה c200 משנתון 2008 בזמנו, אלו בערך המחירים:

טיפול קטן כל 15000 (או שנה) - כ-1000 ש״ח

טיפול גדול כל 60000 או 4 שנים - 6000 ש״ח (!)

ברקסים (4 גלגלים) - תכין 4000 אם צריך להחליף גם דיסקים וגם רפידות לכל הגלגלים

תבדוק גם את עלות הטסט, המכוניות בדרגת רישוי 6 או 7 והטסט בהתאם, יכול להיות 2000 ש״ח וצפונה!

המכה האמיתית היא הדברים הלא צפויים (ויהיו כאלו!) - אתה יכול בוקר אחד למצוא את עצמך מוציא אלפי שקלים במוסך על משהו. זה לא משהו לא סביר לקטגוריה, אבל זה לא סוזוקי...

פורסם

ממה שסיפר לי בעל מרצדס שמטפל במוסך מרכזי, שהמוסך המרכזי הוא לא חוויה - שירות והמקצועיות לא ברמה גבוהה.

יש מוסכים מתמחים במרצדס שיכולים להוריד עלויות משמעותית ולתת שירות יותר טוב.

פורסם

כך או כך מחירי חלפים לא יהיו זולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החזקתי כזאת עד לפני כמה חודשים . הרכב באמת באמת יפה ונראה טוב , מבחינת הדלק היא דיי שובבה אצלי היה מנוע 2000 קומפרסור עם 163 סוסים היה עושה בערך 1/10. מבחינת הביטוח עשיתי חובה וצד ג׳ מעל גיל 30 ללא עבר - בערך 2300 ₪

טיפולים לא ביצעתי כי החזקתי את הרכב כמה חודשים אבל לא היו לי תקלות בזמן הזה . אגרה שנתית עמדה בערך על 1400₪

בגדול הרכב מאוד נוח , אחיזה טובה על הכביש והרבה כוח בזכות המגדש

גם הגג הפנורמי הוסיף לא מעט

בהצלחה מקווה שעזרתי

C200k W204 & C180k W203 coupe

• תוכן חדש...