Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לקריאות שירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

עוד מאט אני רוכש רכב חדש, סיאט איביזה FR SC (:

רציתי לדעת איך אני יכול לברר באינטרנט אם יש איזשהוא ריקול... או עדכון תוכנה?

אני שואל זאת מכיוון שפעם שרכשתי רכב חדש, רק שבאתי לבצע טיפול ראשון עידכנו אותי שיש עדכון תוכנה לרכב.

אגב, ברכב הקודם שלי האורות חנייה דלקו באופן קבוע, משהוא שמאוד לא אהבתי.

איך אני יכול לבטל את הדבר הזה?

תודה

פורסם

ברכב החדש האורות הראשיים יידלקו קבוע. יום ולילה, לא משנה. לא ניתן לכבותן בדרך חוקית או על ידי חיבור למחשב. אבל...

אתה יכול בעצמך לנטרל אותם {בדרך פרטיזאנית} על ידי פירוק, הוצאת בית המפסק וחיתוך של הכבל הצהוב\שחור. עדיין תהיה תאורה כל הזמן של מנורות החנייה, כך שלא יהיה סיכוי שלא יראו אותך.[חס וחלילה!]

יש רכבים מקבוצת VAG שניתן לבצע את הפעולה דרך חיבור מחשב, או בסדר של פעולות פשוטות ממושב הנהג, אך באיביזה אינו ניתן. במדינתנו שטופת השמש, נסיעה עם אורות ראשיים דולקים קבוע, במיוחד בקיץ מאיצה את הרס הפנסים עצמם, ומקצרת את חיי הנורות.

ולסיכום, מה שטוב לאירופה, לא בהכרח טוב לנו.

פורסם

אי אפשר דרך המחשב לבטל את הסיפור הזה? אני יודע שבfr המחשב קצת יותר מתקדם(יש מחשב דרך ועוד כמה דברים שאין רגילה)

פורסם

שלילי. לא ניתן לבטל בדרך "נורמלית".

כדי לכבות את הפנסים הראשיים ביום, ולהשאר עם אורות חנייה{כי אי אפשר בלי כלום...}, פשוט תדליק מהכפתור את אורות החנייה וזה מכבה את הפנסים הראשיים.

או שוב השיטה ה"פרטיזאנית".

אם הרכב מגיע עם תאורת LED אז הרווחת!

פורסם (נערך)

וואלה זאת בעיה שאני יהיה חייב לפטור כי ברגע ששמים נורות חניה אז הנורות מאחורה נדלקות וגם הלוח שעונים...

בסיאט מיי גם היה לי את הDRL שזה העצם שהנורות חנייה דלוקות בעוצמה הכי גבוהה וזה עשה סימנים ממש חלשים אחרי כמה זמן

חייב להיות פיתרון הרי בעצם רק המנורות חנייה דלוקות

עריכה אחרונה על ידי rotem1322
פורסם

אילו זה לא היה מתנגש עם אחריות היצרן, הייתי מתקין מנורות LED בפנסים הראשיים ופותר את הבעיה הזו לתמיד.

צריך רק למצוא את המנורות המתאימות לפי תקן ודרישת הרכב, מבלי לגרום לבלאגן במע" החשמל שלו.

כנראה שלחתוך חוטים זה יהיה קל יותר...

נא לזכור שהיבואן אינו רואה בעין יפה, תלונות על פנס צהוב או עם סימנים, גם בתקופת האחריות הרגילה{שנתיים}.

ROTEM: המנורות קרובות מדי לפנס וזו הסיבה להשארת הסימנים עליו.

• תוכן חדש...