Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שהוא עשה סוג של "מבצע" לזמן מוגבל לפי האתרים ולפי האיביי, ההגנה לזכוכית + הפוליש + אנטי אדים.

בכל אופן אם אתה מזמין את ה ANTI FOG - לאחר שאתה מנקה את החלון, תשפריץ את החומר על כל השמשה - תן לו איזה חצי דקה לשבת, ואז תשתמש במטלית כלשהי כדי "למרוח" אותו על השמשה, לאחר מכן תשאיר אותו כמה דק' בצורה הזו ואז תנגב. הוא אמר לי שהחומר צריך שכבה קטנה מאוד כדי לעבוד.

משום מה ההסברים היו שנויים במחלוקת , אחד אומר ככה, השני אומר ככה, שמח שזה עבד בכל אופן, זו השיטה שזכורה לי שעשיתי.

לחבר למשל בקסדה בחלק הפנימי זה לא ממש עבד, למרות שרשום על החומר שהוא מגיב עם פלסטיק - עדיין לא עבד לו לצערי.

Opel Adam S 2017

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היה לי את זה בסופר לנסר, לא מצאתי את זה בפיאט 500 :p

כי למיטב ידיעתי זה קורה אוטומטית עם הפשרת החלון האחורי. לפחות כך זה בפנדה.

פורסם
היה לי את זה בסופר לנסר, לא מצאתי את זה בפיאט 500 :p

סופר לנסר.? איזה שנה.

אני עם הלנסר (הדגם שהגיע אחרי הסופר לנסר) ואין לי מפשיר מראות.

וכמובן למי שיש את האופציה הזאת לא חווה את הבעיה הזאת כל כך.

וגורייד. לא בכל הרכבים זה ככה.

• תוכן חדש...