Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, בתקופה האחרונה שהתחיל להיות קצת קריר בלילות שמתי לב לבעיה מוזרה.

כשאני מנסה לפתוח את הרכב ע״י הקשת קוד תקין ולוחץ בכפתור האמצעי הרכב כביכול ננעל שוב במקום להיפתח. ואז לא ניתן להקיש שום קוד אלא לבצע נעילה חוזרת של הרכב ע״י לחציה על הכפתור האמצעי, ורק אז להקיש שוב את הקוד ורק אז הרכב יפתח. (לפעמים גם נדרש יותר מפעמיים או שלוש ע״מ לפתוח את הרכב).

לעניות דעתי הבעיה לא נובעת מהשלט היות ורכשתי אותו לפני כ 5 חודשים.

כמו״כ מידי פעם כאשר אני יוצא מהרכב לאחר נסיעה ולוחץ על כפתור הסגירה בשלט כל הדלתות ננעלות חוץ מדלת הנהג וגם תאורת הרכב לא נכבת.

רק לאחר פתיחה וסגירה חוזרת הרכב ננעל.

יכול להיות שיש קשר למזג האוויר הקר שמשפיע על תפקוד האזעקה? או שישנה בעיה במוח או ברכיב אחר באזעקה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי HakarisH
פורסם

אני רכשתי מאזדה 3 עם אותה אזעקת קוברה מפורסמת והדבר הראשון שעשיתי זה להעיף אותה.

זאת אזעקה מעצבנת מבחינה תפעולית (להקיש את הקוד לפני הכניסה לרכב) ומבחינה טכנית מענישה אם טעית בקוד.

הטיפ היחיד שלי זה להעיף אתה

פורסם
אני רכשתי מאזדה 3 עם אותה אזעקת קוברה מפורסמת והדבר הראשון שעשיתי זה להעיף אותה.

זאת אזעקה מעצבנת מבחינה תפעולית (להקיש את הקוד לפני הכניסה לרכב) ומבחינה טכנית מענישה אם טעית בקוד.

הטיפ היחיד שלי זה להעיף אתה

על איזו אזעקה הלכת? וכמה עלה כולל פירוק הקוברה?

פורסם

הלכתי על שלטי נוחות, היום אין דרישה לאזעקה מחברות הביטוח, ואם אני לא טועה אפילו זה לא חוקי.

הפירוק היה קצת מורכב בגלל כספת שהיה צריך לנסר, לצערי אני לא זוכר עלויות ולא רוצה להגיד סתם.

פורסם

אבל! במידה והוא מבטח את הרכב במקיף (משהו שאני מאמין שהוא יעשה)

הוא יצטרך להתקין גם קודנית, השלט של קוברה מגיע עם קודנית עליו.

הוצאה כספית נוספת וזה מעבר לכספת.

• תוכן חדש...